zaterdag 28 maart 2015

‘Teeven houdt salaris staatssecretaris’ Pardon?

-- Het is toch niet te geloven, men sponsort criminelen, dat komt na jaren uit er wordt met die uitkering ook nog gefraudeerd, ze bekennen beiden schuld aan het hen ten laste gelegde, nemen de vrijheid om terug in de kamer te gaan zitten en strijken hetzelfde salaris op waarmee ze hun misdaad gepleegd hebben "ANDERHALF KEER" het salaris van hun collega kamergenoten.... Onbegrijpelijk en we gaan het verder maar over een neergestort vliegtuig hebben wat op een zéér merkwaardige manier naar beneden gekomen is.....

"Fred Teeven is donderdag geïnstalleerd als Kamerlid, maar dat betekent niet dat hij geen wachtgeld meer ontvangt. Teeven verdient als Kamerlid het salaris van een staatssecretaris, meldt het AD.
Vanaf het moment dat Teeven op 9 maart opstapte als staatssecretaris (zie video), heeft hij 3 jaar en 2 maanden recht op wachtgeld. Dat is het eerste jaar 80 procent van zijn laatstverdiende loon en daarna 70 procent.
Als de voormalig bewindsman weer aan het werk gaat, mag hij bijverdienen tot 100 procent van het laatst genoten salaris. Zijn vergoeding als Kamerlid (94.000 euro per jaar) wordt aangevuld tot het salaris van staatssecretaris (135.000 per jaar)."

Redactie / ANP

Geen opmerkingen :

Een reactie posten