donderdag 19 maart 2015

De RABOBANK maakt zich op voor negatieve rente

De Rabobank gaat haar software aanpassen aan het berekenen van negatieve rente. Dit zal niet de laatste diefstal van de bank zijn maar, het is een teken aan de wand voor wat nog komen gaat. Steeds meer mensen vragen zich af hoe het verder moet met ons financiële systeem maar, de vraag is of we er überhaupt verder mee moeten. De bank is een maatschappelijke last waar we met gemak buiten zouden kunnen, als we onze fantasie zouden gebruiken.

We kunnen ons nu toch wel serieus gaan afvragen hoelang we ons nog laten uitkleden door de criminele instituten die we jarenlang de bank hebben genoemd. Afgezien van het feit dat zij als ‘Boerenleenbank’ wel geld uit het niets creëerden dachten ze toen nog aardig met hun clientèle mee maar nu, is de Rabobank zich aan het ontpoppen tot het vieze geldmonster dat het financiële systeem geschapen heeft.
De Rabobank wil namelijk Paulien Derwort, de schrijfster van het boek “De verpanding”, middels een proces dwingen de namen van de, in het boek vermelde, Rabo medewerkers eruit te halen. In het boek vertellen 2 mensen hoe zij financieel te gronde zijn gericht door de Rabobank en nu wil de bank haar medewerkers beschermen. 

Acteur van het toneelstuk “Door de bank genomen” George van Houts heeft de boeken aan de slachtoffers van de bank overhandigd bij de presentatie van het boek. De acteur staat achter de vermelding van de namen van de Rabo medewerkers want, zij hebben in dit leed een eigen verantwoording te dragen.
We kunnen als maatschappij niet langer accepteren dat bedrijven hun medewerkers zo in bescherming kunnen nemen. We hoeven tijdens ons werk niet te veranderen in psychopaten en als we dat wel doen, dan is dat de vermelding in een boek meer dan waard. We zijn het als maatschappij bijna verplicht tegenover onszelf het boek te lezen en deze mensen persoonlijk te benaderen om ze te vertellen dat wij gelezen hebben wat ze gedaan hebben. Misschien is dit een manier om weer een beetje fatsoen terug te brengen bij bedrijven en de overheid.


Alsof het boek nog niet schadelijk genoeg is voor de reputatie van deze bank is de Rabo de eerste bank die overweegt een negatieve rente uit te keren op de consument zijn spaarcenten. Dat geeft goed weer hoe moreel kapot dit systeem is, dat de politiek na de verkiezingen als een normale gang van zaken zal uitleggen.
De situatie werd door RTL Z al als een logische beweging verkocht want, ook de Rabobank moet de ECB betalen om haar geld daar te kunnen parkeren. De waanzin van de gehele situatie is dat het geen echt geld is, alleen maar data. Het totale concept van rente is al volkomen idioot want, geld kan zich zelf niet uit het niets creëren. Nu is het nog idioter geworden omdat geld nu dus aan een soort digitale brand onderhevig gaat zijn. Geld zal in het niets verdwijnen richting de ECB uit je digitale spaarpot. Dus je werkt eerst tegen de klippen op, om tegen de inflatie van uit het niets gecreëerd rentedragend kapitaal in te werken, om vervolgens je kapitaal te zien vervliegen omdat je het ergens wilt parkeren.

Ondertussen worden de ‘buffers’ van de bank gevuld omdat ze niet aan de eisen voldoen die de ’stress test’ van de ECB van ze eist. Ze ontvangen wel geld dat verdwijnt in de schuldenput van de derivatenhandel, dit maakt de schulden op de balans gunstiger. Gunstiger betekent nog steeds dat de banken eigenlijk failliet zijn. De schulden staan in geen verhouding met eigen tegoeden en dit resulteert erin dat banken nauwelijks kredieten kunnen verstrekken die nodig zijn om deze schulden economie weer op gang te trekken.
Het geld dat de ECB aan de banken verstrekt wordt niet bij de ECB gecreëerd maar bij de Federal Reserve. Net zoals de ECB kent ook de FED privé eigenaren en die lachen zich helemaal kapot want, de FED ontvangt rente over het uit het niets gecreeerde kapitaal en de ECB laat de Europese belastingbetaler betalen. Vervolgens geeft de ECB het geld aan instellingen zoals de RABOBANK omdat ze eigenlijk failliet zijn.
De RABO wil het geld van de burger niet meer hebben want schijnbaar kunnen zij hun tegoeden alleen parkeren bij de ECB en die wil nu een vergoeding want, er is zoveel geld in omloop maar, niemand wil het hebben dus, betaald de belastingbetalende burger nog een keer omdat hij nog een spaarcent heeft.

Dit is het begin van een eindspel dat de bankenwereld speelt en daarom zijn zoveel mensen al hun bezittingen verloren. Alles dat met echt werk is verkregen, dwars tegen de belastingen en rente in is onteigend door een bank die uit het niets geld heeft gecreëerd op het moment van het verstrekken van de hypotheek. Wat er logischer wijs gaat gebeuren, is dat mensen hun tegoeden uit de banken halen en daarmee zullen die banken opnieuw in de problemen raken.
Er zal nog veel meer geld moeten worden geleend bij de FED en daarvoor zullen we waardepapieren inleveren tot we dit uit het niets gemaakte geld uiteindelijk in goud gaan betalen. De negatieve rente op spaartegoeden zal een bankrun tot gevolg hebben en als dat gebeurt zal een crash van het systeem moeilijk te voorkomen zijn.
We zullen meer inleveren en meer toegeven omdat we weer gechanteerd zullen worden tot hetzelfde systeem tot men met een nieuw systeem op proppen komt waarin contant geld niet meer zal bestaan.

Al die mensen die hun spaartegoeden straks in contant geld laten uitbetalen om het weer in die oude matras te stoppen zullen in de toekomst kort de tijd krijgen dit om te wisselen voor de digitale valuta die komen gaat. We zullen volledig afhankelijk zijn van het digitale geld en bij onwenselijk gedrag, kunnen we stoppen met consumeren want, we zullen plotseling niets meer kunnen kopen.
Onze politiek kijkt ernaar en vertegenwoordigd onze belangen niet. Onze politiek is de vertegenwoordiger van de bank. Het systeem geniet ons vertrouwen omdat onze politiek ons vertrouwen geniet. Zolang we blijven stemmen, schenken we dat vertrouwen aan die politiek terwijl onze politiek sinds de oprichting van DNB ons nog nooit de waarheid heeft verteld over de publieke geheimen van de creatie van ‘ons’ geld. Toch gaan we vandaag weer braaf stemmen in de hoop op betere tijden maar, vraag jezelf eens af; welke politiek partij heeft jouw vertrouwen verdiend met daden in plaats van een mooie verkiezingsbelofte

Bron

Geen opmerkingen :

Een reactie posten