maandag 16 maart 2015

De koran zegt dat Joden varkens zijn en dat de zon om de aarde draait – dus is dat zo

Zomaar een kreet van een willekeurige IMAM


En? stel je nou eens voor dat dit wél waar is? pak weg een paar honderd jaar geleden beweerden wij dezelfde nonsens.... wij vermoorden martelden iedereen die het niet met het gedicteerde geloof eens was. 

Nee we weten nu wel beter, we weten nu echt wel dat de aarde om de zon draait hahaha "het zal niet zo zijn" dan worden we wel goed belazerd.

(Oh ja? wie van jullie kan werkelijk bewijzen dat de aarde rond de zon draait?) toch niet omdat je dat geleerd hebt hè?

Of zijn we na alle waarheden zo gehersenspoeld dat we nu klakkeloos aannemen dat alles wat we nu denken te weten waar is. Dus de moslims zijn fout? Nou dan pakken we die toch, die onthoofden ons , die straffen mensen af die hun profeet beledigd,.....  ja maar dat is onmenselijk.


Oh ja ten oorlog strijden tegen medemensen , bijna een wereldoorlog
creëren uit naam van God  "So help me God" is dat goed?
Waarom zijn de Russen fout? doen we het zelf zo goed met alle fraude's, leugens, asociaal gedrag tegen ons "eigen volk"  dat het niet zo breed heeft, het toepassen van Gestapo praktijken tegen onze eigen bijstandstrekkers, en nadat we ze dan een bijstand geven moeten ze daar een tegenprestatie voor leveren? Dat lijkt verdacht veel op in het nauw en bang gemaakte slavenarbeid uit vrees voor erger.

Hoeveel van jullie zijn het daar niet mee eens? Terwijl iedereen daar wel voor betaald heeft dus eigenlijk niks geen verplichting tegenover zouden moeten stellen. Was het niet zo dat we een sociaal stelsel opgebouwd hadden om onze medemens , broeders en zusters die even geen baan hadden of hebben tijdelijk uit de brand te helpen?

Was het niet zo dat de overheid de laatste pakweg  10 jaar zomaar even 70 miljard uit de AWBZ kas besteed hebben aan andere zaken? Was het niet zo dat het ABP even 30 miljard achterover gedrukt heeft en het laatste jaar er nog eens zo'n dikke 30 miljard winst gemaakt heeft, maar dat de pensioen gerechtigden daar waarschijnlijk niets van zullen merken?

Is het niet zo dat we ons laten leiden door onze overheden naar een haat vorm die zijn weerga niet kent tegen Russen , Afrikanen, Marokkanen, Joden, Polen, Grieken , Amerikanen hebben het ook dikwijls gedaan , maar die hebben ons ooit "bevrijd" dus die tellen niet mee.

Vind je het niet vreemd dat zo'n 80 % van de westerse mensen een of andere ziekte onder de leden heeft. Dat de farmacie toch echt goed werk doet? en dat de medici toch wel zullen weten wat ze doen? Ja dat weten ze wel maar vertellen het ons niet.... De voedingsindustrie zelfde laken een pak, vergiftigen ons waar we bijstaan.

Het is intussen wel bewezen dat biologische landbouw rendabeler is dan de reguliere (het woord alleen al) maar gewoon geboycot word door overheden en nog steeds geen subsidie krijgen? .... vreemd hè dat gezond voedsel zo duur is? alle boeren gesubsidieerd en met een strop om de hals afhankelijk zijn van Monsanto , de Codex en de Europese Unie.

Oh ja de "EU" daar waren we tegen maar werd toch doorgedrukt, pfff ja daar kunnen we toch niets aan doen.
Puntje bij het paaltje, het is gewoon onze eigen schuld we hebben het allemaal toegestaan en nog , we klagen met zijn allen steen en been maar tekenen een petitie en  denken dat onze overheden daar wel naar luisteren, NO WAY. Ik denk zelfs dat de overheden gewoon mee tekenen en zo doen alsof ze het er mee eens zijn. maar de oppositie wilt niet.

We hebben het constant over de één procent die ons onderdrukken, is degene die jou vanuit de spiegel aankijkt niet medeschuldig?

Kijk even mee op "Illuminatie wie zijn dat eigenlijk"


Misschien dat als we ons dat eens door laten dringen we misschien eindelijk eens néé kunnen zeggen?

Het is tijd om op te staan , werkelijk uit komen voor wie of wat we zijn, niet blijven roepen wat we willen , maar doen waar we voor staan, niet meer naar anderen wijzen met onze vingers om dat het aan hen ligt, als je samenwerkt komt het goed, en dan is het niet zo erg dat iets mislukt maar hebben WIJ het gedaan en is deze uitdaging die we aangingen niet gelukt en zoeken we samen naar een andere oplossing, fouten bestaan niet maar zijn vernieuwingen van inzichten om uit te komen bij oplossingen waar we naar zoeken, schouder aan schouder , religie naast religie daar is niks mis mee, dat zijn ook andere inzichten , maar zitten we daar werkelijk mee?
Misschien moeten we eens luisteren naar elkaar? 

Is het logisch dat we miljoenen mensen over de kling jagen omdat hun overheid niet precies met de onze strookt?

Nee er is een wereld achter de horizon een onbekende wereld waar we met alle geweld vandaan gehouden worden , een wereld van vrede liefde licht en geduld, mededogen en empathie waar we anderen helpen in plaats van laten stikken ,waar we met zijn allen dezelfde doelstellingen hebben, iedereen gelijk.
Laten we hopen dat we die grens ooit over durven stappen.

© Navarro

Geen opmerkingen :

Een reactie posten