maandag 2 maart 2015

Ex-CIA-agent: ‘ISIS/IS opgericht en bewapend door VS…!

Door Guido J. WantToKnow


Wij vragen ons weleens af, waarom burgers en de MainStreamMedia VANUIT EEN NEUTRAAL STANDPUNT, niet normaal naar de hele rotzooi rondom IS/ISIS/ISIL of hoe je het ook wilt noemen, durven kijken.. Is het het sprookje van ‘de nieuwe kleren van de keizer’, waarbij niemand zijn mond opendoet, als de keizer in zijn blote kont door het stadje loopt, in de veronderstelling dat hij een unieke, dure en fijngeweven mantel aan heeft, tótdat.. Totdat een klein jongetje over het dorpsplein roept, dat de keizer in zijn blote gat loopt..  Ja dan, pas dan, wordt de goegemeente wakker en ziet de realiteit..Hebben wij behoefte aan zo’n roepend jongetje, dat simpel met z’n beentjes op de grond staat en de waarheid vertelt, of schreeuwt.. Waar blijven mensen die werkelijk durven benoemen, waar de essentie ligt van deze verdeel-en-heers-politiek ACHTER dit IS/ISIS-kleed..? Er zijn bewijzen genoeg van dit scenario, daar ligt het niet aan. Maar je moet wel willen en vooral DURVEN kijken, en je waarheid-van-het-moment ter discussie durven stellen. Anders blijf je in de vage droomsfeer van de leugen-die-als-waarheid wordt verkocht..!
In het geval van de strapatzen van dit moment, is het met name senator John McCain die telkens opduikt in gebieden, waar later de rotzooi begint. Hij was er in februari vorig jaar, in Kiev, vlak voor de bloedige opstand, die ‘het Westen’ in staat stelde de marionet Poroshenko te laten verkiezen. Hij was er ook in Syrië, bij de ‘geboorte’ van ISIS/IS of ISIL, hoe je het ook wil noemen.
De vraag is, waar het die laatste betreft, IS of ISIS, waar de leider van deze club in de wereldpers blijft, met bijvoorbeeld video-boodschappen zoals die andere ‘fake': Osama Bin Laden van de Al Quaida-organisatie. Maar deze leider van ISIS is inmiddels herkend van foto’s die tijdens het overleg van McCain in Syrië zijn gemaakt.

Het ‘goede werk’ van John McCain, achter al die fijne ‘volksopstanden’, lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig…
x

Ex-CIA-agent: ‘ISIS/IS opgericht en bewapend door VS’…!

2015 © WantToKnow.nl/.be
x
En opnieuw komt het verhaal naar buiten; voor de zoveelste keer. Nu uit weer andere hoek; want ditmaal is het voormalig CIA-huurling Steven Kelley die heeft verklaard dat IS/ISIS/ISIL of hoe je het ook wilt noemen, een door de CIA gefabriceerde terroristische club is, die ook nog eens wordt gefinancierd door de CIA, rechtstreeks vanuit de VS…!  Niet dat deze man nu wat nieuws zegt, want velen wéten dat het hele IS/ISIS-verhaaltje van A t/m Z in scene is gezet. Nee, die mensen zijn geen ‘complotdenkers’, die het de slapenden moeilijk maken om niet-wakker te worden..
‘ISIS’ moest ineens ‘IS’ worden, weet jij waarom..? In de volle afkorting komen we de woorden ‘Islamic State, Independent Syriah’ voor. Terwijl, vlak na de mislukte ‘opstandelingen-oorlog’ tegen Syrië, ‘IS’ ineens nog maar bleek te bestaan: ‘Islamic State’.. Ja, en daar zijn we tegen aan het vechten, overal in de wereld.. Maar de VS vocht toch mee, tégen Syrië, bewapende toch simpelweg deze troepen..?

En nu horen we dáár NIETS meer over in actualiteitsprogramma’s of het ‘nieuws.. ‘IS’ is kennelijk nu een zelfstandige, grote-boze-wolf geworden, die met hulp van de CIA achter de schermen, haar spel speelt, van moord en verderfenis, zogenaamd in naam van de Islam..!
De hieronder geplaatste video-boodschap van Steven Kelley laat wat dat betreft aan duidelijkheid niets meer te wensen over: 

 “Dit is een compleet gefabriceerde vijand”

“De financiering vindt volledig plaats via de VS en haar bondgenoten. En voor die mensen die geloven dat dit een vijand is die aangevallen dient te worden in Syrië en Irak, het is een FARÇE..! Omdat het kennelijk iets is dat we zelf gecreëerd hebben, dat we controleren en waarbij het nu pas legitiem is geworden om deze groep ‘aan te vallen”, aldus Kelley. Hij maakte zijn opmerkingen op het moment dat Obama onder druk staat om het Congres om steun te vragen om de ISIS-aftakking te bewapenen, die vanuit Irak aanvallen uitvoert op Syrië.. Begrijp jij het nog..?
Het Pentagon heeft al meer dan 100 luchtaanvallen laten uitvoeren op ‘posities van ISIL’ in noord-Irak, nadat Obama zijn toestemming gaf voor het gebruik van geweld tegen deze ‘terrrrrorrristengroep’, begin vorige maand. Het Witte Huis laat ook nog eens weten, dat het feitelijk geen akkoord nodig heeft van de Senaat, doordat de aanvallen tegen ISIL/ISIS of hoe het dan ook heet, bedoeld zijn om Amerikaanse belangen en mensenlevens in Arabisch gebied aan te vallen.. Via woordvoerder Josh Earnest liet Obama al weten dat de VS niet zal aarzelen ‘om haar autoriteit te gebruiken’ om Amerikanen in veiligheid te houden. Maar Obama ‘is van plan wel met het Congres te coördineren en het te raadplegen.”.
Steven Kelley zegt hierop: “Als je naar de wortel van het probleem wil, en deze organisatie wilt elimineren, dan is het eerste wat je moet doen, de financiering van deze groep stoppen en degenen op non-actief stellen die verantwoordelijk zijn voor het creëren van deze groep”…


En zo wordt wederom bevestigd, dat de Zionistische krachten achter de regering in de VS, in staat zijn, wereldwijd rotzooi te trappen, om haar verdeel-en-heers-politiek uit te voeren. De Islam in een kwaad daglicht te zetten, de sympathie naar Israël te contiuëren etc. etc. Dat dit te koste gaat van vele, vele mensenlevens, inclusief de opgehitste jonge strijders,  de ‘Jihadisten’, lijkt van geen enkel belang om het grotere doel te halen..! Werelddominantie en onderdrukking. Eerst was het het sprookje van Osama Bin Laden, die met een laptop op schoot, vanaf zijn ezeltje de grootste krijgsmacht in de wereld in de maling nam, en de aanslagen van 9/11 gepleegd zou hebben, en nu is het de Joodse Elliot Shimon, eh.. Al Baghdadi, die de ‘nietsontziende leider’ is van een nieuwe groep ‘Terrrrrrrorrrrrristen’… Time to wake up..


Deze informatie komt uit alle hoeken en gaten.
Ook voormalig NSA- en CIA-agent Edward Snowden heeft onthuld dat de leider van IS, Islamitische Staat in Irak en Syrië, Abu Bakr Al Baghdadi, getraind is door Israel, evenals verschillende Iranese bronnen dit melden. Precies zoals Robin Cook, voormalig minister van Buitenlandse Zaken van Engeland het zei over Al Quaida, zo spreekt Snowden over de terroristische organisatie IS/ISIS als ‘product’ van de Amerikaanse (CIA) en Britse (MI5) spionagediensten. Een dergelijk organisatie trekt vervolgens alle extramisten (zoals jonge Jihad-strijders) naar zich toe uit de hele wereld, voor een strategie die het ‘wespennest’ wordt genoemd.

De ‘wespennest’-strategie bestaat er dus uit om álle belangrijke bedreigingen naar één plek te ‘lokken’, teneinde in staat te zijn deze personen en zaken in kaart te brengen, en daarbij tevens de stabiliteit van de Arabische landen te ondermijnen. Snowden als oud-NSA-medewerker onthulde dat de ISIS-kalif,  Abu Bakr Al Baghdadi een intensieve militaire training heeft gehad van de Israelische geheime dienst ‘Mossad’. Naast deze militaire training heeft hij volgens Snowden ook communicatietrainingen gehad, zoals spreken in het openbaar, teneinde de ‘terroristen’ uit alle hoeken van de wereld aan te trekken.
Ook de Tjetjeens president Kadirov verklaarde in het openbaar dat Al-Baghdadi zijn masker zou moeten afdoen enverklaren dat hij overduidelijk een CIA-agent is..!
En dan is ee het ‘Centre for Research on Globalization’ (CRG), een onafhankelijke non-profit organisatie in Quebec, Canada. Deze focust haar werk op research en media. Zij brachten ook een artikel over deze maskerade naar buiten, daarbij benadrukkend: “Drie landen (VS, UK en Israël) hebben een terroristische organisatie gecreëerd, die in staat is alle extremisten uit de hele wereld naar één plek te lokken. Het CRG gebruikt daarvoor óók de hiervoor gebruikte terminologie: ‘de strategie van het wespennest’..! (‘Hornetsnest’).
“The only solution for the protection of the Jewish state is to create an enemy near its borders,” Snowden was reported to say.
Dan deze opgeblazen statements van auteur en Zionist Dan Raviv.
In dit filmpje van 5 augustus 1990 komt het allemaal ook netjes naar voren, bevestigd door Zionist en waarschijnlijk ver buiten zijn boekje sprekende auteur Dan Raviv. Hij spreekt ineens LET WEL IN 1990!!) over ISIS…! Israëli Secret Intelligence Service.. Kijk zelf, maar oordeel vooral zelf over de waarheidsgetrouwheid.


Debunking de debunkers..
Vaak, wanneer een waarheid boven water komt die de powers-that-be niet uitkomt, wordt er een ‘onwaarheidscampagne’ gelanceerd via grote media. Zo ook in dit geval. Het Amerikaanse TIME-magazine schreef  op 19 juli 2014 een artikel, waarbij de authenciteit van Al Baghdadi niet werd bevestigd, maar de waarheid rondom deze persoon werd gelabeld als ‘leugens’.. Namelijk als ‘een publiciteitscampagne van de Iraanse overheid, die zelfs door Snowden zou zijn bevestigd’. (Twee vliegen in één klap dus, door ook Snowden als ‘omgekeerde leugenaar’ te portretteren.)


Wat een toeval..!
Juist op het moment dat wij dit artikel plaatsen, blijkt ‘t Telegraafje vandaag een artikel te plaatsen over uitspraken in dit kader, door de president van Soedan. Zoals je het hieronder ziet.. Het moet toch niet veel gekker worden in deze wereld. Onze wensen gaan vanaf nu nóg harder de wereld in..!x

* * *

Geen opmerkingen :

Een reactie posten