maandag 30 maart 2020

Ab Osterhaus onafhankelijk adviseur? een van onze beste specialisten waar kabinet op rekent/

Ab Osterhaus blijkt een vertegenwoordiger van de vaccin industrie. GlaxoSmithKline (GSK) en de gelieerde onderneming Viroclinics maakt inentingen tegen de Mexicaanse griep (Varkensgriep) / nieuwe griep H1N1 en daarvoor tegen Sars en tevens de Vogelgriep H5N1 en laat Osterhaus nu bij Viroclinics werken en er zelfs aandeelhouder en oprichter van zijn en als belangrijkste opdrachtgever GSK hebben. Dat hij daarnaast hoogleraar etc is/was, en bij het RIVM werkte doet daar niet veel aan af..

Zonder dat er een vogelgriep was heeft hij door vroeg te panikeren toch lekker verdiend. Zie ook dit verhaal uit de Volkskrant En dit bericht over de vogelgriep die uiteindelijk niet kwam.


Osterhaus vond dat alvast moet worden begonnen met de fabricage van het essentiële adjuvans en de viruseiwitten tegen het huidige H5N1. ‘We moeten zorgen dat we een flinke voorraad van beide hebben.

Wanneer er een vaccin beschikbaar is, zou uiteindelijk iedereen gevaccineerd moeten worden, vindt Osterhaus. Alleen dan zijn de gevolgen van een pandemie te beperken.

Eerder bleek SARS waarvoor juist Ab Osterhaus waarschuwde ook al een non-event voor Europa.

Iemand met zo’n publieke functie en oud medewerker bij het RIVM die nog altijd advies geeft aan de minister dient als adviseur slechts de pet van het RIVM op te hebben en niet ook toevallig stakeholder te zijn in bedrijven die de vaccins gaan leveren of daar voor werken.
Het heeft in elk geval de sterke schijn van belangenverstrengeling.

Wat schrijft bv de Erasmus Uni verder over aandelen?


To avoid any possible conflict of interest and to safeguard its employees against the possibility of unethical decisions, the Erasmus MC does not allow any of its employees to hold shares in person in any companies that are (partly) owned by Erasmus MC. As a result thereof, any shares provided by such companies to any Erasmus MC employees, are held by a Foundation Administration Office. The board of this foundation is appointed by Erasmus MC. The employees receive share certificates of their shares.

Het lijkt hier alsof het geen aandelen meer zijn, maar dat is schijn, certificaten van aandelen verschillen in niets van gewone aandelen, behalve stemrecht op een aandeelhoudersvergadering, iets wat bijna alle aandeelhouders toch al niet uitoefenen. Alle directe financiële waardestijgingen en dividenduitkeringen blijven echter gewoon bestaan, een groot deel van de beursgenoteerde bedrijven op de beurs zijn in feite certificaten van aandelen (StAK’s) .


Ab heeft voor GSK en anderen zijn werk al gedaan, immers we hebben de 34 miljoen vaccinaties (a 700 miljoen euro) al besteld, gekocht en betaald.
Medicijnindustrie / vaccinindustrie heeft ook sterke invloed in de WHO , Ab gaf ook advies aan dit orgaan, so much for independence..
Vaccins maken is gewoon een commerciële business en het zou beter zijn als die 2 petten strikt gescheiden zouden te zijn..




Ab Osterhaus
De innemelijke adviseur via het Rivm van Mark Rutte lijkt een aardige man die het beste voor heeft met onze Natie, waarschuwend en onze overheid afsturend op een regelrechte financiele strop van onze spaarpot  "de  belastingdienst" die toch al niets anders aan hun hoofd hebben ?
het geld dat van ons allemaal was.
Se overheid heeft het volste vertrouwen en volgt netjes zijn adviezen op.

commentaar : Jeroen Ghuijs
Bron: SEVEN

Geen opmerkingen :

Een reactie posten