woensdag 8 augustus 2018

'Huis ten Bosch wordt verbouwd tot bunker' dat geeft goede hoop op de toekomst.


Koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken zich zorgen om de veiligheid van de prinsesjes en henzelf. Ze hebben naar verluid drastische maatregelen getroffen tegen een mogelijke terroristische aanslag.


Bij de verbouwing van Huis ten Bosch zou wellicht een bunker worden gemaakt, waar het koningspaar en hun kinderen zich terug kunnen trekken, mocht dat nodig zijn


Prijskaartje
Maar goedkoop zijn de maatregelen niet. Volgens RTL Nieuws lopen de kosten op naar bijna 60 miljoen euro, waar het kabinet eerder een bedrag van 35 miljoen had gemeld. Reden voor de hogere kosten van de renovatie is naar verluidt dat het in één keer aanpakken van alle delen van het paleis goedkoper is dan de verbouwing uitsmeren over een groot aantal jaren.
Bron : LibelleIk persoonlijk vind dat soort uitgaven belachelijk, ze worden op zich al overdadig bewaakt en wat voor terroristische aanslag op het "Koningshuis" zou Nederland verlammen, de officieel niet bestaande Koning van een officieel niet bestaand land loopt volgens mij totaal geen gevaar.
heb je je al eens afgevraagd waarom er in nederland nog nooit een aanslag gepleegd is?
En hoe het komt dat Nederland regelrecht afstormt op een Dictatuur?
Zonder dat de "Koning" die sowieso niets meer te zeggen heeft daarop ingrijpt en zich wel zorgen maakt over zijn Prinsesjes en zijn Koningin maar nergens rept over de zorgen voor zijn Land?

Jeroen Ghuijs

Lees ook  Renovatie Huis ten Bosch duurder door achterstallig onderhoud

Geen opmerkingen :

Een reactie posten