dinsdag 6 maart 2018

Verdwenen beschaving : IJsmensen

Er worden al dusdanig lang archeologische opgravingen uitgevoerd, over de gehele wereld, dat men vermoedt dat een hoogontwikkeld imperium als Mu, Lemurië of Atlantis nooit bestaan heeft. Talloze artefacten zijn teruggevonden die tienduizenden jaren oud zijn, maar die zijn afkomstig uit tijdperken waarin er nog geen echte cultuurvorming was, althans geen technisch vergevorderde beschaving.

Men denkt dat de eerste menselijke beschavingen pas ontstaan zijn na de laatste ijstijd maar dan houdt men geen rekening met de IJsmensen. De laatste ijstijd eindigde ongeveer 11.500 jaar geleden, in die tijd begon de aarde op te warmen en begonnen de poolkappen te smelten. Dit was voor de IJsmensen (een mensenras waar pas sinds kort het één en ander over bekend geworden is) reden om te vertrekken van deze aarde. De IJsmensen waren net als de moderne mens (homo sapiens) directe afstammelingen van de homo heidelbergensis (een zo ongeveer 200.000 jaar geleden uitgestorven mensensoort). De officiële benaming voor IJsmens is: homo frigus arcticus, wat zoveel betekent als: mensen van de koude polen.


De IJsmensen waren een tot nu toe onontdekt menselijk ras dat meer dan tienduizenden jaren geleden al op de top van hun ontwikkeling was. Zij leefden in de laatste ijstijd, ze leefden ook vrij ver noordelijk, op en in de grote landijsgletsjers en in het zuiden op en in de poolkap van Antarctica. Ze leefden open in het ijs. Dat konden ze doen want ze waren een technologisch vergevorderde samenleving.

Ze beheersten de power van elektriciteit en magnetisme door neutrino's te gebruiken om watermoleculen in trilling te brengen waardoor er een bepaalde resonantie ontstaat waardoor energie opgewekt kon worden (zeer schoon, geen vuile uitstoot). De huidige wetenschappers staan voor een raadsel hoe dit allemaal mogelijk was. Maar de hoeveelheid energie die geproduceerd werd, was enorm en kon draadloos verzonden worden naar daar waar het nodig was. Reizen deed men via teleportatie en en transport gebeurde met behulp van levitatie, de apparatuur hiervoor was ontwikkeld met duurzame biotechniek. Verder was er al contact met buitenaardsen door middel van astrale communicatie.

De IJsmensen waren veel verder ontwikkeld dan wij, en ze waren ook nog eens heel erg milieubewust. Ze maakten al hun gebruiksvoorwerpen en andere producten van biologisch afbreekbaar materiaal. Dat konden ze toen al veel beter dan wij nu, en ze deden ook aan recycling. Vandaar dat, nu na al die duizenden jaren, zelfs de beste archeologen geen sporen meer van hen terug vinden op aarde.

De IJsmensen vallen onder de verdwenen beschavingen want uiteindelijk hebben de IJsmensen deze aarde verlaten, op zoek naar coolere oorden in dit heelal. De reden waarom ze voorgoed vertrokken zijn, is dat het hen aan het einde van het pleistoceen hier te heet onder hun voeten werd, het waren per slot van rekening IJsmensen.


Disclaimer: De auteur geeft geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie in dit artikel. Het lezen er van geschiedt op eigen risico.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten