zaterdag 31 maart 2018

De wetenschap bevestigt dat de mensen energie van anderen absorberen

Waarschijnlijk is het je overkomen wanneer je met iemand bent om een slechte vibe te voelen alsof die persoon je energie wegneemt. De wetenschap zegt dat alles om ons heen energie is, en we zijn ook energietransformaties.

Uit een studie van de Belfield Universiteit in Duitsland is gebleken dat installaties energie uit andere installaties opnemen.

De resultaten van dit onderzoek zijn gevolgd door een arts en therapeut, Olivia Bader-Lee.
Bio-energie is de wetenschap die onderzoekt hoe de energie zich gedraagt in levende wezens. De studie omvatte algen of om nauwkeuriger Chlamydomonas reinhardtii te zijn. Naast fotosynthese hebben algen een andere energiebron die energie uit andere algen opneemt.


Olaf Kruse is Duits bioloog en auteur van deze studie. Zijn ontdekking werd gepubliceerd op Nature Site. Bader-Lee legt uit dat het menselijk lichaam is als een spons die energie opneemt die ons omringt.

Dit is de reden waarom sommige mensen zich niet op hun gemak voelen als ze rond specifieke mensen zijn. Ons lichaam is vergelijkbaar met planten die energie absorberen om de emotionele staat te voeden. Ook kunnen we energie geven aan de cellen en het verhogen van de niveaus van cortisol en kataboliseren.

Dat verklaart waarom sommige mensen vaak van stemming veranderen, en ze blij zijn, lachen, optimistisch maar ook angstig, boos, verdrietig en gestrest zijn. Volgens Bader-Lee zijn we de afgelopen honderden jaren onze aansluiting kwijtgeraakt bij

De natuur waarin het opnemen van energie zeer gunstig zou zijn voor de mens. In feite is onze geest energie, en er is niets 'bovennatuurlijks', maar alleen manifestatie van verschillende energieën in de wereld.

Oude culturen van elk continent waren zich hiervan bewust, terwijl wetenschappers het negeerden. Verscheidene wetenschappers durven deze problemen echter aan te pakken. De rest van hen is bang voor verwerping en kritiek door de wetenschappelijke gemeenschap.


Energie-uitputting voorkomen en uw ruimte vrijmaken

1. Geaard en gecentreerd

Als je in staat bent om gefocust te blijven op je spirituele zelf, zul je in staat zijn om te zien of er iets anders aan de hand is. Dus je moet gecentreerd en geaard blijven.

Aarding maakt het je ook mogelijk om energie en emoties af te staan aan anderen door middel van je aarding band met intuïtie.

2. Niet Weerstaan

Meestal, die dingen die je verzet om bij je te blijven. Als je je in een situatie bevindt waarin je te maken hebt met mensen die slecht voelen, moet je ze niet toe laten omdat die energie bij je blijft.

Als je in een non-resistance staat wilt zijn, zou je je moeten voorstellen alsof je een schoon glas water bent. Op deze manier zal de negativiteit niet in jou terechtkomen.

3. Aura Ruimte

Ieder van ons heeft een energie aura. Als je deze ruimte niet hebt, ben je kwetsbaar voor andere energieën. Je moet weten dat je een aura ruimte om je heen hebt om veilig te zijn.

4. Maak uw energie schoon

Als je energie schoon wilt maken, moet je je aura en een gouden douche voorstellen. Op deze manier laat u de gouden energie in uw ruimte en aura, en je moet je fris en schoon voelen.

5. Terug in je energie

Als je je energie om je heen hebt, vinden de energieën van anderen het moeilijk om bij je te komen. Dus richt je niet op anderen, maar op je eigen energie. En, om je energie terug te krijgen, stel je een gouden zon enkele centimeters boven je voor.

Dit zal de energie aan jou teruggeven. Dan, breng de zon onder door de top van jouw aura, en zet hem in jouw ruimte. Op deze manier krijg je je energie terug in jouw ruimte.

Immers, moet je in gedachten houden dat jij de enige persoon bent die de controle over jouw leven heeft. Wees voorzichtig met wie je in jouw leven binnenlaat, spreek je mening uit, ontdek je problemen en los ze op, leer negeren en accepteer dat niet iedereen je leuk vindt.

Bron:  RealPositiveExperience

Geen opmerkingen :

Een reactie posten