dinsdag 11 april 2017

Interview met Maurice Hilleman (heeft 36 vaccins ontwikkeld) komt er voor uit, aids en kanker virus is aan vaccins toegevoegd

Een al wat ouder artikel en zal ons ongetwijfeld ontgaan zijn omdat het vast niet met veel ophef in de MSM gepubliceerd zal zijn, maar het geeft wel te denken dat dit soort praktijken blijkbaar ongestoord plaats kunnen vinden zonder dat dit inclusief bekentenis ongestraft kan blijven.
Mijn mening is dat doordat er zoveel mis is met de menselijke gezondheid dit met terugwerkende kracht alsnog postuum bestraft moet worden zowel voor de bedenker van deze vaccins als het concern die dit gefabriceerd heeft en in omloop heeft gebracht.
DOOR  · GEPUBLICEERD  · BIJGEWERKT 
Hieronder is een zeldzaam interview met Dr Maurice Hilleman  (August 30, 1919 – April 11, 2005), hij was meer dan 45 jaar chef ontwikkelaar van vaccins bij Merck Pharmaceuticals.


In dit geweldige interview, toont Dr Hilleman, absoluut geen spijt, en geeft toe dat zijn vaccins besmet met het AIDS-virus, het Leukemie virus, het kankerverwekkende Simian Virus 40 (SV40), en nog zo’n 40 andere buitenlandse virussen, vele nog “actief”!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten