zaterdag 15 april 2017

Zwaar geschift Noord-Koreaans regime dreigt Amerika met oorlog - waar staat dat?

Dat de Noord Koreaanse leider niet geheel toerekenings vatbaar is zijn we het misschien naar onze normen en waarden gezien wel eens.
Maar ik heb Noord Korea nergens een oorlogsverklaring richting Amerika horen of zien doen.
Wel heb ik gezien dat hij beweert dat als Amerika een aanval doet richting hun grondgebied hij zich met alle mogelijke middelen die tot hun beschikking zijn zal verdedigen en blufte zelfs dat hij Amerika met gemak zou verslaan.
Dat is een héél ander geluid dan dat Noord Korea Amerika bedreigt als ze hun kernwapenproeven door zouden zetten.

Daarbij herhaal ik nogmaals dat tijdens de regering Clinton aan Noord Korea een volledig werkende en geïnstaleerde op Uranium gestookte kerncentrale geleverd is , de ultieme manier om voor kernwapens geschikte plutonium te produceren, en waarvoor denk je dat Noord Korea dat voor zou gaan gebruiken?

Overigens we hebben internationaal afgesproken dat we het kernwapenarsenaal af zouden bouwen waar tot nog toe integendeel iets van terecht gekomen is.
Dus waarom zouden we Noord Korea verbieden kernwapens te ontwerpen nadat we ze eerst verkapt toestemming gegeven hebben met de door Amerika geleverde kerncentrale.

De enige die momenteel gevaarlijker is dan Noord Korea is Amerika die al jaren aanstuurd op WW3 wie daarvan ook de schuldige van kan zijn.
Amerika neem eens een stap richting wereldvrede in plaats van je in iedere oorlog te mengen waarvoor je een reden denkt te hebben.Kim Jong-Un kan veel schade aanrichten in Zuid-Korea.
De knettergekke Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-Un heeft maar weer eens laten weten dat hij maar al te graag bereid is om ten strijde te trekken tegen… de Verenigde Staten. Het regime laat via staatsmedia weten dat het zich met krachtige wapens zal verdedigen tegen mogelijke Amerikaanse avonturen.
Het ministerie van Buitenlandse Zaken van het stalinistische dwergje is vrij helder:
Zie verder DDS