vrijdag 28 april 2017

21:00 Herhaling van Kwantpunt met Wendy en Peter - twee nieuwe sanyassins

Presentatie : Aat de Kwant
Gasten         : Wendy en Peter
Topic            : twee nieuwe sanyassins 
 
Deze keer een sprankelend gesprek met twee Peter en Wendy, die onlangs in de Osho asram in Poona (India) waren en daar ook hun sanyassin naam ontvingen.

Wendy is een actieve aardse vrouw van 40 jaar die haar persoonlijke ontwikkeling op alle terreinen erg belangrijk vind.
Peter Amiro Rijcken is parttime docent op een hogeschool, waar hij verbonden is aan de Peter is parttime docent op een hogeschool, waar hij verbonden is aan de opleiding Commerciele Economie, en de opleiding Management in de Zorg. 


Wendy is een actieve aardse vrouw van 40 jaar die haar persoonlijke ontwikkeling op alle terreinen erg belangrijk vind. Al op jonge leeftijd was zij geboeid door “de zin van het leven” en zocht zij voeding in stilte weekenden, verdiepende vriendschappen inspirerende boeken. Naast de spirituele zoeker leeft ook een gezellige sociale vrouw in Wendy, een zakelijke vrouw die geniet van kleine en grote aardse geneugten. Zij voelt Zij voelt zich als een vis in het water bij de Zorba de Boeddha die Osho als De Nieuwe Mens heeft verkondigd. Wendy is adviseur in het bedrijfsleven met diverse nevenactiviteiten binnen het maatschappelijke en spirituele circuit, van massages tot sharingavonden en vrijwilligerswerk bij (liefdadigheids)evenementen tot buurtbemiddelaar en mediator bij een een Geschillencommissie voor consumentenzaken. In haar vrije tijd onderhoudt Wendy een rijk sociaal leven en geniet zij van lichaamsbeweging in de vorm van kanoen, zwemmen en dansen. De reis naar het Osho Meditatioin Resort in Poona stond al jaren op Wendy’s “bucketlist” en is nu een waardevolle herinnering in haar leven die nog heerlijk nawerkt.


Peter Amiro RijckenPeter Amiro Rijcken is parttime docent op een hogeschool, waar hij verbonden is aan de Peter is parttime docent op een hogeschool, waar hij verbonden is aan de opleiding Commerciele Economie, en de opleiding Management in de Zorg. Als zgn. 'zij-instromer (afkomstig uit bedrijfsleven) wordt hij breed ingezet. Dat kan dankzij zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, waar hij zowel aan de advies kant heeft gewerkt (reklamebureau, strategischestrategische advisering), als aan 'klantzijde': toerisme, verzekeringen.

Op de hogeschool doceert hij vakken als marketing, communicatie, ondernemerschap, bedrijfsethiek. Ook begeleidt hij stagiaires, afstudeerders en is hij studentcoach.

Naast zijn activiteiten in bedrijfsleven, heeft hij geparticipeerd in een eigen reklamebureau, is hij actief als stemacteur als voice-over en commentaarstem. Ook heeft hij stappen gezet als kasteelheer en beheerder van een spiritueel centrum in Frankrijk.

Met zijn vriendin Wendy verbleef hij onlangs in de Osho Asram in Poona (India) waar hij de naam Amiro ontving.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten