vrijdag 14 april 2017

Zeg nu massaal NEE tegen Amerika

Het is nu aan de wereldbevolking om een keihard NEE te roepen in de periode Clinton hebben de Amerikanen een volledig werlende Kerncentrale geleverd in feite een licentie om kernwapens te maken. 
Zoals je weten ben ik volledig tegen kernenergie op basis waarop het geproduceerd wordt, De Uranium centrales zijn een halfproduct voor kernwapens en dat weet iedere producent als geen ander.
Dus ik zie niet waarom Amerika wel kernwapens zou mogen maken en Noord Korea niet.
In mijn visie mogen er zelfs totaal geen wapens gemaakt worden, die zijn enkel gemaakt om te doden, niet om te verdedigen.'VS BEREIDT LUCHTAANVAL OP NOORD-KOREA VOOR'

  • Karlijn Meinders BNR

Als de Noord-Koreanen morgen echt van plan zijn om een nieuwe kernproef te gaan uitvoeren, zal de VS met een preventieve luchtaanval reageren, stelt de Amerikaanse tv-zender NBC, dat zich baseert op bronnen bij de geheime dienst.

Twee Amerikaanse schepen, gewapend met Tomahawk-raketten, zouden om die reden vlakbij het Koreaanse schiereiland gestationeerd zijn. Het Pentagon wil niet inhoudelijk nog niet reageren. Het laat weten 'geen commentaar te geven op toekomstige operaties en ook niet te willen speculeren over mogelijke scenario's'.

Volgens een organisatie die het atoomprogramma van Noord-Korea volgt, is het land een nieuwe kernproef aan het voorbereiden. Er is verhoogde activiteit te zien op de testlocatie Punggye-ri, waar eerder al kernproeven werden gehouden.
Buitenland-commentator Bernard Hammelburg: 'Het begin van een derde wereldoorlog is het niet, maar het is wel heel eng. Sterker nog, in de overdracht van Obama naar Trump heeft Obama gezegd: Noord-Korea wordt jouw allergrootste buitenlandse probleem. Japan mag natuurlijk geen eigen leger hebben, Amerika vervult die rol. Ze hebben dus zowel een juridische als morele verplichting om Japan bij te staan als er gevaar dreigt.'
Volgens Hammelburg kan Amerika als het ingrijpt niet zomaar een zware bom inzetten als het deed in Afghanistan. 'Noord-Korea is een heel ingewikkeld gebied. De raketinstallaties zitten op vrachtwagens zijn dus in beweging en de kernbomontwikkeling bevindt zich diep onder de grond waar ook veel burgers wonen.'

Geen opmerkingen :

Een reactie posten