donderdag 1 september 2016

Internet Radio en TV maken kost ook geld !!! Hoe houden we hem in de lucht?


Beste luisteraars en kijkers en belangstellenden.
Finding Voices timmert reeds bijna 6 jaar aan de weg en tot nog toe zonder sponsors en dat willen we ook zo houden in verband met het behoud van onze onafhankelijkheid en neutraliteit.
Toch als we een goede kwaliteit willen behouden en liefst nog verbeteren willen we graag een beroep doen aan de luisteraars, in geval van de live registraties bij sundancer.nl en uiteindelijk op ons YouTube-kanaal
De Kop van het artikel geeft al aan waar het om draait, we willen alles wat we doen in principe gratis beschikbaar houden, maar ook bij Finding Voices raakt het geld een keer op en wil ik graag een beroep doen op jullie mogelijkheid tot een eventuele donatie.
Zelf heb ik momenteel maar een minimale bron van inkomsten maar kosten van apparatuur stream en zendtijd moeten nu eenmaal betaald worden uit mijn zéér schamele inkomen.
Dit is geen zielig verhaal , maar op den duur zal het er op gaan lijken dat Finding Voices er om financiele redenen mee zal moeten stoppen.
Het zijn geen grote bedragen, maar ook de apparatuur waar Finding Voices op draait is zachtjesaan aan vervanging toe en ronduit gezegd dat geld hebben we niet.
Dus doe ik een beroep op jullie vrijgevigheid en vraag om een kleine bijdrage om Finding Voices in de lucht te houden.

U kunt Uw bijdrage leveren via  de doneren-knop op de hoofdpagina van Finding Voices Radio of
een directe bijdrage op rekeningnummer NL49 RABO 0363 0774 48 tnv J.A.A.M. GHUIJS onder vermelding van Donatie FVR

Je zouden er mij en jezelf een enorme dienst mee bewijzen.

Warme groet, Jeroen

Geen opmerkingen :

Een reactie posten