zaterdag 10 september 2016

15 jaar 9/11: Bevrijding van bedrog

Het is deze maand -op 11 september- precies vijftien jaar geleden dat de wereldschokkende gebeurtenis die we 9/11 noemen de wereld volledig heeft veranderd. We weten vrijwel allemaal nog precies waar we waren en wat we deden die ochtend en we zijn vanaf dat moment op jacht naar het ‘terrorisme’. Dat is een crimineel die nooit te traceren, noch te vangen is, zodat we steeds scherpere regels nodig hebben en ondertussen blijkbaar maar moeten wennen aan vrijheidsbeperking, verlies van privacy en nieuwe aangescherpte regels. En waarbij we ons regelmatig terecht afvragen wie daar nu eigenlijk belang bij hebben.
Ondertussen is de officiële lezing steeds ongeloofwaardiger geworden en strijden er nog dagelijks diverse georganiseerde groepen, zoals wetenschappers, piloten, maar ook nabestaanden voor de waarheid.
Vijftien jaar later; en nog steeds meer vragen dan antwoorden. Op 10 september a.s. wordt er in de Juliana Congreszaal van de Jaarbeurs in Utrecht een dag gehouden waarop diverse sprekers hun visie zullen geven op de gebeurtenissen van toen: 15 jaar 9/11 – Bevrijding van bedrog.
Een van de sprekers op die dag is Dr. Ir. Coen Vermeeren, die vorig jaar, op 16 april 2015 bij de TU Delft de lezing heeft georganiseerd met Richard Gage, de oprichter van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Deze lezing (voorzien van NL ondertiteling) was ook al enigszins omstreden in mainstream kringen, maar Coen Vermeeren liet het daar niet bij en hij heeft daarna niet stil 911 poster 10 septembergezeten. Op 11 september -precies vijftien jaar later- verschijnt zijn nieuwe boek ‘9/11 is gewoon een complot’ waarin hij de zaken allemaal op een rijtje zet. Coen hoopt dat er een open en eerlijk debat gevoerd kan worden over dit onderwerp, dat nog steeds in het hokje wordt geplaatst van de ‘complotdenkers’, vandaag de dag nog steeds een denigrerende en ridiculiserende term voor kritische denkers.
Opvallend is dat er wel degelijk en ook steeds meer kritische denkers zijn met een wetenschappelijke achtergrond, ook al willen de mainstream media deze groep maar al te graag kwalificeren als ‘echte secteleidertjes’, laag opgeleid en lage status, etc. Nu zou ik ook mensen als oud premier Prof. Mr. Dries van Agt zeker niet in zo’n hokje plaatsen, terwijl laatstgenoemde in dit nieuw te verschijnen boek van Vermeeren schrijft: “Het schrijven van een boek als dit door Dr. Ir. Coen Vermeeren vergt onbevangenheid en lef.” En dat is nu precies waar het de hedendaagse mainstream journalisten aan ontbreekt.
Er komen ook nog diverse andere sprekers aan het woord op 10 september, zoals onder andere Prof. F. William Engdahl, Ir. Wico Valk, Dr. Andreas Bülow en daarnaast is er een paneldiscussie met o.a. Arnold Karskens, Guido Jonkers en Janneke Monshouwer. Onze collega’s van We Are Change Rotterdam zullen onder andere een aantal video’s tonen. Tevens hebben zij  onlangs een interview gehouden met Coen Vermeeren.
Het voorlopige programma van die dag vind je hier. Mocht je erbij willen zijn: 10 september aanstaande, Jaarbeurs Utrecht.
Zie hier de video van We Are Change Rotterdam in gesprek met Coen Vermeeren:



© Irma Schiffers

Geen opmerkingen :

Een reactie posten