maandag 19 september 2016

Amerika rent af op noodtoestand en derde termijn Obama?

Zoals we in Gewoon Nieuws van 18 september al suggereerden lijkt het er op dat Amerika regelrecht op een noodtoestand afrent na nieuwe aanslagen in Amerika.

Aanslagen in Amerika, False Flags?
De New Yorkse wijk Chelsea, Manhattan, is zaterdagnacht getroffen door een grote explosie, die in de wijde omtrek was te horen. Bij de ontploffing zijn zeker 29 gewonden gevallen. (17 Sept)
Vlak bij de plaats in New York waar zich zaterdagnacht een grote ontploffing voordeed, heeft de politie een snelkookpan gevonden.

Op zaterdag ontplofte eerder al een pijpbom in een prullenbak in een kustplaats in New Jersey.

Weer ontploffing in New Jersey

In Elizabeth in New Jersey is maandagochtend (19 sept) bij het station 'een explosief object' ontploft. Burgemeester Chris Bollwage van Elizabeth zei tegen Amerikaanse media dat het object explodeerde toen een robot het onderzocht. Er zouden nog vier explosieve onderdelen in het verdachte pakket zitten, aldus plaatselijke media. Het treinverkeer van en naar Elizabeth is stilgelegd.
Zwervers vonden een rugzak met een paar pijpen en wat bedrading in een rugzak en waarschuwden de politie. 

We hoeven natuurlijk niet te gissen van over het feit dat het allemnaal False flags zijn omdat er deze keer niet over terreur vanuit het buitenland maar de dreiging van binnenuit komt, een ideale sfeer om een noodtoestand uit te roepen.

Amerika heeft eigenlijk een probleem met de verkiezingscampagne en doet alle moeite om Clinton in discrediet te brengen en op Trump stemmen is ook niet echt aantrekkelijk.

Het heeft er alle schijn van dat de Amerikanen liever verder zouden gaan met Obama maar een derder termijn mag volgens de Amerikaanse wet niet, tenzij er een noodtoestand afgeroepen wordt.

Een "Global Currency Reset" heeft alle kans om binnenkort uitgeroepen te worden en iedreen snapt wel dat dat niet wenselijk is onder de leiding van Clinton of Trump.


De afgelopen aanslagen in Amerika geven alle aanleiding om een noodtoestand uit te roepen  er hoeven er nog maar een paar bij en het is zover.

Het is voor mij puur gissen maar als ik de gebeurtenissen op een rijtje zet is een scenario van een Noodtoestand en een derde termijn Obama niet echt onwaarschijnlijk.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten