zondag 11 september 2016

12 September Live bij Sundancer In Conclaaf met Gerard Aartsen, Ruimtebroeders pleiten voor Rechtvaardigheid en Vrijheid

Zonder de gebruikelijke speculatie en sensatiezucht geeft Gerard Aartsen ongekende informatie over het leven op andere planeten in ons zonnestelsel, op basis van de directe ervaringen van contactees uit de hele wereld. In de context van de huidige toestand van de wereld onthult Gerard Aartsen hoe de bezoekers uit de ruimte ons sinds WOII hebben gewaarschuwd voor de crises die de mensheid nu treffen.
Door deze bevindingen te verweven met politieke gebeurtenissen, economische ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten, laat hij de lezer ervaren wat onze problemen veroorzaakt, en biedt het tegelijk een onweerstaanbaar hoopvol uitzicht op een duurzame en vreedzame toekomst. Met dit bijzonder toegankelijke boek geeft de schrijver vele antwoorden en laat ons met slechts één vraag achter: “Hoe hebben we dit over het hoofd kunnen zien?”

!2 September hebben we Gerard Aartsen dus in de uitzending bij Sundancer in zwijndrecht op uitnodiging van findingvoicesradio.com
We hopen dat jullie van de gelegenheid gebruik maken om deze uitzending bij te wonen, het is echt de moeite waard, en gezellig om na afloop of in de pauze in contact te komen met de schrijver. ook zijn boeken zullen te koop aangeboden worden.

Toegang is gratis, maar donatie naar draagkracht wordt zéér op prijs gesteld.
Tijd: de uitzending start op 20.00, welkom vanaf 19.30.
Locatie: Stationsweg 43, 3331LR Zwijndrecht
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en ook met openbaar vervoer goed te doen. Het NS station is aan de overkant van het pand.

boeken via directe mail naar jeroen@findingvoicesradio.com


Wat anderen zeggen:
“...verfrissend... ‘Prioriteiten’ bevat een schat aan diepgaande inzichten en gezond verstand over hoe we als samenleving onze huidige situatie moeten aanpakken.” 
– Manual Lamiroy, JAR Magazine

“Een indrukwekkend boek met een overvloed aan research … een baken van hoop.” 
–Mohammed Mesbahi, Share The World’s Resources
“Gerard Aartsen is een van de weinige belezen en goed onderlegde onderzoekers die het complexe paradigma van buitenaards contact en exopolitiek kunnen ontwarren.” 
–David Griffin, ExopoliticsUK

Over de auteur: 
Gerard Aartsen (M.Ed.) is al meer dan 35 jaar student van de Oude Wijsheid. Hij is een oudgediende in het wereldwijde netwerk van groepen die de informatie afkomstig van Benjamin Creme verspreiden en schrijft geregeld artikelen voor het maandblad Share International. Hij is ook een veel gevraagde gast in internationale radioprogramma’s over UFO’s en aanverwante verschijnselen en geeft lezingen in binnen- en buitenland. Zijn boeken zijn in meerdere talen vertaald en uitgegeven.


Gerard Aartsen - http://www.bgapublications.nl/ 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten