zaterdag 23 april 2016

Geen medicijn ... Toch genezing!

Kan een eenvoudig plantaardig middel meer dan 100 verschillende ziekten genezen?
Ja!! zegt Pater Romano Zago! Dat is absoluut mogelijk! 
Deze liefdevolle en bescheiden pater bezocht vaak ernstig zieke en stervenden mensen. Naast zijn geestelijke taak bracht hij een wonderdrank gemaakt van de Aloë Arborescens mee waardoor velen op hun sterfbed genazen. Wonderbaarlijk? Het zelfhelend vermogen van ons mensen werkt werkelijk fenomenaal! 
“Aloë is geen medicijn, … maar geneest” is het nieuwste boek van Pater Romano Zago, We hebben er lang op moeten wachten voordat dit zeldzame boek in de Nederlandse taal uit werd gegeven….en nu is het zover! 


Ook het eerder geschreven boek van de hand van Pater Romano Zago is nu ook in het Nederland te verkrijgen.
Zo ook de kant en klare biologische Aloë Arborescens drank. Dit product is in onze webshop al jaren een bestseller.Het geheim van de  Aloë Arborescens schuilt in de therapeutische werkzaamheid en de bereiding van de drank. Deze krachtige variant van de “gewone” Aloë Vera, de Aloë Arborescens bevat meer dan 200 meer fytotherapeutische bestanddelen. De plant wordt pas geoogst als deze 5 jaar oud is, en er minimaal één week geen regen heeft gevallen. Wordt niet gewassen met water, maar de bladeren worden schoongewreven. Dit alles om de maximale werkzaamheid zo optimaal als mogelijk te behouden.
De stekels worden verwijderd en worden rauw vermalen en gemengd met ruwe onbewerkte honing en wat brandewijn.  
Het recept met de Aloë Arborescens, dat door de Braziliaanse inheemse bevolking wordt gebruikt en in dit boek wordt beschreven, is onovertroffen en biedt het menselijk lichaam een uitgebreid spectrum van plantaardige voedingsbestanddelen die nodig zijn voor een gezonde ondersteuning van het immuunsysteem en tevens zorgt voor de afbraak van afvalstoffen. Hierdoor keert het lichaam terug naar zijn normale structuur en functioneren.

In de literatuurlijst van het boek wordt verwezen naar een groot aantal wereldwijd uitgevoerde studies die wetenschappelijke bewijzen bevatten voor het feit dat Aloë Arborescens een hoge concentratie bevat van complexe suikers genaamd glucomannan polysaccharides en meer dan 200 biologisch actieve plantaardige stoffen die gezamenlijk  zorgen voor de regeling van de aangeboren immuniteit en macro-bacteriële functies.
Uitvoerige testen met dit middel hebben aangetoond dat het tevens een breed scala aan virussen, zwammen en schimmels (met name die welke de slijmvliezen aantasten) doodt. Bijgevolg biedt het middel actieve bescherming voor het darmstelsel en de slijmvliezen.
“Aloë is geen medicijn, … maar geneest!” biedt een wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig en prijsvriendelijk alternatief voor farmaceutische geneesmiddelen. 

Hoe het werkt
Het menselijk lichaam geneest zichzelf van binnenuit en de meer dan 200 plantaardige stoffen die het sap van het hele blad van de Aloë Arborescens bevat bieden een volledige aanvulling op de biologische behoeften van het lichaam. In Aloë wordt een waar arsenaal aan bruikbare stoffen aangetroffen die in essentie goed zijn voor de gezondheid, zoals enzymen, vitaminen, proteïnen, aminozuren, mineralen, monosaccharide-oliën, polysachariden, anthraquinone bestanddelen en dergelijke. De schoonmaak die door dit Aloë-recept op gang wordt gebracht, zorgt voor een ontgifting van het lichaam, vernieuwt het bloed en versterkt het immuunsysteem zodat het lichaam de gezonde staat van zijn kan herstellen.

Pater Romano Zago’s boek beschrijft hoe een gezond immuunsysteem de ”vinger aan de pols houdt” van chronische ziekten. Wanneer iemand een chronische ziekte ontwikkelt, is er kennelijk iets niet in orde met het ontgiftingsproces en het immuunsysteem.
Bij veel conventionele kankerbehandelingen takelt het immuunsysteem af.
Dit Aloë-recept voedt het lichaam, vult aan wat verloren is gegaan en wast opgehoopte gifstoffen weg. Het veroorzaakt een verjonging van het lichaam met een sterker gemaakt immuunsysteem dat beter in staat zal zijn de gezondheid te bestendigen en te beschermen.
Een sterk immuunsysteem is ons krachtigste wapen tegen ziekte en dit recept van Aloë Arborescens vormt de sleutel tot een oppermachtige immuniteit.

Een geneeswijze voor allerlei ziekten en kwalen dat de hele wereld zou moet horen!
Wanneer wij de juiste voedingsmiddelen tot ons nemen, geven we ons lichaam het gereedschap waarmee het zichzelf kan genezen, zo sprak Hippocrates al in de oudheid: “laat voeding uw medicijn zijn”.
In het boek van Pater Zago kan je lezen over de voordelen van de Aloë Arborescens; hij maakt je in dit gemakkelijk lezende boek deelgenoot van alle resultaten van zijn onderzoek naar deze verbazingwekkende plant.
Zich baserend op het observeren van talloze mensen met chronische aandoeningen die het middel gebruikten, houdt hij staande dat dit Braziliaanse geneesmiddel van het sap van het gehele, onbehandelde blad van de plant, vermengd met pure bijenhoning en 1% destillaat na inname de gezondheid kan herstellen. Het uiteindelijke doel is het redden van mensenlevens.
En dus zouden artsen deze alternatieve methode moeten integreren, i.p.v. ze per definitie af te wijzen.
Het is eigenlijk de ontdekking van de eeuw – een miraculeuze ontdekking op gezondheidsgebied dat ten goed komt aan de hele mensheid!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten