woensdag 13 april 2016

Ben jij ook ondervoed?


In deze westerste wereld zijn we uitermate goed gevuld, maar zijn wij ECHT gevoed? 
Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat 75% van ons ondervoed is. 
Hoe dat zo komt? Loop de supermarkt maar eens is; allemaal mooie kleurrijke verpakkingen die totaal iets anders vertellen dan wat erin zit. Volgestopt met EU goedgekeurde hulpstoffen die ons lichaam zo belasten dat we er ziek van worden. Overdreven? NEE!  
We geven geld uit aan ziekmakende voeding om vervolgens onszelf scheel te betalen aan de snel stijgende ziektekosten. 
Dus is het tijd om zelf je keuzes te maken en je te voeden met het goede. 
Ben je tegelijkertijd ook een beetje misselijk van de hoge ziektekostenverzekering? Kies dan nu voor een gezondheidscollectief

Moringa Oleifera
Er bestaat een boom, te midden van de hongerende en lijdende Afrikanen, die alles bezit om een gezond en krachtig leven te leiden. De Moringa Oleifera, wonderboom!

Er is namelijk geen ander voedingsmiddel, drank of olie, die jouw lichaam zo krachtig kan voorzien van zoveel vitale stoffen, vitamines, mineralen, aminozuren, oliën en antioxidanten voor een natuurlijke en stralende gezondheid als de Moringa Oleifera boom. “De wonderboom” en “de vitaminerijkste plant” van planeet aarde!

  • Dubbel zoveel proteïnes als soja,
  • zevenmaal zoveel vitamine C als sinaasappels,
  • viermaal zoveel vitamine A als wortelen,
  • driemaal zoveel ijzer als spinazie,
  • viermaal zoveel calcium als melk en
  • driemaal zoveel kalium als bananen,
  • een grote hoeveelheid aan natuurlijke chlorofyl en magnesium
  • en een hoog gehalte aan de gezondheid ondersteunende Omega-3 vetzuren.
Dat wil zeggen: Wordt er in uw dagelijkse voeding, ondanks dat er vele eiwitten inzitten, één aminozuur gemist, dan wordt de werking van de andere aminozuren in dezelfde verhouding gehinderd.

De producten van de Moringaboom bezitten dus zoals beschreven alle acht van de van levensbelang zijnde “essentiële” aminozuren, die het lichaam niet alleen zelf kan produceren, de twaalf, die we alleen via onze voedingsmiddelen tot ons kunnen nemen en twee van de “niet essentiële” aminozuren die een gezond lichaam zelf kan produceren.
De oude Egyptenaren gebruikten al Moringaolie voor de huidverzorging en als wonderzalf. Moringaolie bezit een sterke anti oxidatieve waarde, en daarin ligt ook de grote stabiliteit. Allergisch reagerende huiden worden kalm en glad door deze wonderlijke olie.
Deze nu pas recent ontdekte transmitterstof zeatine maakt het mogelijk om al deze opgenomen vitamines, mineralen , aminozuren en ontstekingsremmende vitaal stoffen zo te sturen, dat ze precies daarheen gebracht worden, waar ze nodig zijn en waar ze dan in de lichaamscellen naar binnen gesluisd  en gebruikt worden. Zeatine helpt het lichaam mee te beslissen wanneer, in welke samenstelling, in welke hoeveelheid en waar de bouwstenen, die uit de phytosynthese ontstaan, in het lichaam of de huid op dit ogenblik het meest van nut zijn, of waar ze met de meeste preventieve of beschermende functie ingezet kunnen worden. Moringa Oleifera wordt op de Filippijnen ook “Mother’s best friend” genoemd. 


Geen opmerkingen :

Een reactie posten