donderdag 2 april 2020

Poetin en Trump vs The New World Order: The Final Battle

We leven in spannende tijden.


Het onbekende dat ons allemaal te wachten staat, is zowel opwindend als eng. Opwindend op de lange termijn, maar op korte termijn best eng. Alle rijken sterven uiteindelijk en we bevinden ons in de terminale fase van de Nieuwe Wereldorde die niet zal herstellen van het Russische roulettespel dat het speelde, want Vladimir Poetin gaf het een geladen pistool en haalde de trekker over.

De afgelopen weken is alles in het werk gesteld voor het laatste gevecht. Er zijn zoveel verschillende feiten en gebeurtenissen, links en rechts, en ik zal proberen mijn best te doen om methodisch te blijven in deze gecompliceerde uiteenzetting. Bare with me, ik heb drie weken met dit artikel geworsteld vanwege de waanzinnige hoeveelheid aanvullende details die elke dag biedt. Het was misschien een verkeerd moment om te stoppen met roken, maar ik geniet van een goede uitdaging.



Dollars laten vallen
Een beetje context is vereist. Het concept van de Nieuwe Wereldorde is simpelweg de wens van een handvol internationale bankiers die de hele planeet economisch en politiek willen regeren als één gelukkig gezin. Het begon in 1773 en als het door de jaren heen belangrijke veranderingen doormaakte, zijn het concept en de doelstelling niet veranderd. Helaas voor hen worden internationale banken die sinds 1944 de planeet plunderen door de Amerikaanse dollar nu bedreigd door hyperinflatie, aangezien hun drukmachine al jaren draait om hun absurde uitgaven te dekken om olie- en hulpbronnenoorlogen te ondersteunen die ze uiteindelijk allemaal hebben gehad verloren. Om deze aankomende hyperinflatie te voorkomen, veroorzaakten ze een virusaanval op vier landen (China, Iran, Italië en nu de Verenigde Staten) om paniek onder de bevolking te zaaien, met de kostbare hulp van hun smadelijke media. Hoewel dit coronavirus niet verschilt van nieuwe virussen die jaarlijks mensen aanvallen, heeft de media-angst mensen ertoe aangezet om zich vrijwillig te isoleren door middel van angst en terreur. Sommigen verloren hun baan, bedrijven gaan failliet, de paniek veroorzaakte een beurscrash die portefeuilles en gedroogde activa leegmaakte, wat resulteerde in een paar biljoen virtuele dollars van de markt om de druk op de valuta te verminderen

Tot nu toe zo goed, maar al het andere ging mis in deze wanhopige en ultieme banzai. De beste viroloog ter wereld bevestigde dat chloroquine door de Chinezen met spectaculaire resultaten werd gebruikt om patiënten te genezen, daarna verbeterde hij zijn toverdrankje door een pneumonisch antibacterieel middel genaamd azythromicine toe te voegen, en redde iedereen van zijn eerste 1000 gevallen, behalve één. Donald Trump heeft onmiddellijk dezelfde behandeling opgelegd door middel van een gevecht tegen zijn eigen Federal Drug Administration, gekocht door en eigendom van de diepe staat. Dit dwong alle media om te praten over het Miracle Elixir van Dr. Didier Raoult en ondertekende het doodvonnis over ons vertrouwen in alle westerse regeringen, hun medische instellingen, de Wereldgezondheidsorganisatie en media die probeerden de onberispelijke reputatie van de dokter te vernietigen, terwijl ze plotselinge «gevaarlijke bijwerkingen» uitvinden van een bijna onschadelijk medicijn dat al 60 jaar wordt gebruikt om malaria te behandelen. Niet zo ver weg in Duitsland merkte de internationaal geprezen Dr. Wolfgand Wodarg op dat de gemanipuleerde paniek totaal nutteloos was, aangezien dit virus niet anders is dan de andere die ons elk jaar treffen. Dit was een geweldige overwinning voor Trump en de algemene bevolking op sociale media, die samen de pathologische leugens van de officiële communicatiekanalen van elk land van de Nieuwe Wereldorde aan het licht brachten. De facto zijn de geloofwaardigheid van deze marionettenregeringen in de lucht verdwenen en uit het oog van de storm zal Italië zeker na de crisis de EU verlaten, wat een domino-effect zal veroorzaken dat door alle EU-landen en NAVO-leden zal gaan. Mijn vrienden, globalisme is dood en klaar voor crematie.

De afgrond graven
Internationale bankiers konden het niet zien aankomen in 1991, toen ze na de val van de Sovjet-Unie 95% van de planeet domineerden. Het leek erop dat niets hun ultieme missie kon stoppen om hun Orwelliaanse droom te voltooien: een paar landen in het Midden-Oosten vernietigen, Israël uitbreiden en de totale controle krijgen over de wereldoliemarkt, het laatste stukje van hun Xanadu-puzzel dat ze zijn geweest een hele eeuw aan gewerkt, te beginnen met de Balfour-verklaring in 1917.

Toen Vladimir Poetin de leiding over Rusland kreeg, was er geen teken dat hij het beter zou doen dan de dronkaard die hij had vervangen. Een ex-KGB-officier leek eerder een keuze die meer door nostalgie dan door ideologie werd gedreven, maar Poetin had veel meer troeven voor hem in petto dan hij eerst zag: patriottisme, humanisme, rechtvaardigheidsgevoel, sluwe list, een geniale econoomvriend genaamd Sergey Glazyev die de Nieuwe Wereldorde openlijk verachtte, maar bovenal belichaamde hij de reïncarnatie van de lang verloren gewaande Russische ideologie van totale politieke en economische onafhankelijkheid. Na een paar jaar te hebben doorgebracht met het aftappen van het Russische moeras van de oligarchen en maffiose die zijn struikelende voorganger in zijn spoor van lege flessen had achtergelaten, rolde Vlad zijn mouwen op en ging aan het werk.

Omdat zijn tegenstanders 250 jaar lang de planeet plunderden door kolonisatie verzekerd door een militaire dominantie, wist Vlad dat hij moest beginnen met het bouwen van een onoverwinnelijke militaire machine. En dat deed hij. Hij bedacht verschillende soorten hypersonische raketten die niet kunnen worden tegengehouden, de beste verdedigingssystemen ter wereld, de beste elektronische stoorsystemen en de beste vliegtuigen. Om ervoor te zorgen dat een nucleaire oorlog geen optie zou zijn, bedacht hij dingen waar nachtmerries van zijn gemaakt, zoals de Sarmat, de Poseidon en de Avangard, allemaal niet te stoppen en in staat om elk land te vernietigen in een kwestie van een paar uren.

Met een nieuw en ongeëvenaard arsenaal kon hij doorgaan met het verslaan van elke NAVO-strijdmacht of een van haar volmachten, zoals hij deed vanaf september 2015 in Syrië. Hij bewees aan elk land dat onafhankelijkheid van het NWO-banksysteem nu een kwestie van keuze is. Poetin won niet alleen de Syrische oorlog, maar hij kreeg ook de steun van veel landen van de Nieuwe Wereldorde die plotseling van kant wisselden toen hij zich realiseerde hoe onoverwinnelijk Rusland was geworden. Op diplomatiek niveau kreeg het ook het machtige China aan zijn zijde en slaagde het er vervolgens in onafhankelijke olieproducenten zoals Venezuela en Iran te beschermen, terwijl leiders als Erdogan uit Turkije en Muhammad Ben Salman uit Saoedi-Arabië besloten zich aan te sluiten bij Rusland, dat niet ' t heeft de beste pokerhand, maar het hele spel kaarten.

Eindigend met de conclusie dat Poetin nu de machtige oliemarkt controleert, de onvermijdelijke energiebron die economieën en legers smeert, terwijl de NAVO van de bankiers alleen kan toekijken, zonder enige middelen om het terug te krijgen. Met de ongelooflijke resultaten die Poetin de afgelopen vijf jaar heeft behaald, ziet de Nieuwe Wereldorde er plotseling uit als een kaartenhuis dat op het punt staat in te storten. Het Empire of Banks is al vijf jaar terminaal ziek, maar het is nu op morfine en beseft nauwelijks wat er aan de hand is.

Tragedie en hoop
Aangezien er geen hoop meer is op het starten van WW3 die van tevoren verloren is gegaan, kwam de laatste banzai uit de bosjes in de vorm van een virus en de daaruit voortvloeiende media-creatie van een nep-pandemie. De belangrijkste focus was het voorkomen van een catastrofale hyperinflatie van de enorme massa Amerikaanse dollar die niemand meer wil, om tijd te hebben om hun virtuele wereld crypto-valuta te implementeren, alsof de chronisch falende bankiers nog steeds legitimiteit hebben om onze geldvoorraden te blijven controleren . In eerste instantie leek het plan te werken. Op dat moment haalde Vlad zijn revolver tevoorschijn om het Russische roulettespel te starten en bankiers bliezen hun hersens uit door de druk op de trekker.

Hij belde een ontmoeting met OPEP en doodde de olieprijs door te weigeren de Russische productie te verlagen, waardoor het vat onder de 30 dollar kwam. Zonder enige bijzaak en zeker nog minder berouw, doodde Vlad de kostbare westerse olieproductie. Alle dollars die uit de markt waren gehaald, moesten door de Fed en andere centrale banken opnieuw worden geïnjecteerd om een ​​neerwaartse spiraal en de uiteindelijke ramp te voorkomen. Onze lieve bankiers hebben inmiddels geen oplossingen meer.

Ondertussen prikte Trump ook de stropdas-dragende gangsters. Terwijl media de corona-dodende chloroquine-patiënt, een oude pil die was ontworpen om malaria te genezen, vermeden, legde Trump de FDA het gebruik van dit levensreddende medicijn op bij in de VS geïnfecteerde patiënten. Media hadden geen andere keus dan erover te praten, wat een kettingreactie veroorzaakte: CEO's van grote farma's werden ontslagen omdat ze net het vaccincontract hadden verloren, landen als Canada leken op genocidale dwazen omdat ze de goedkope en onschadelijke medicatie niet gebruikten, terwijl een zeer buitensporige criminele daad van een regering in het volle licht werd blootgelegd: de regering-Macron had in januari 2020 uitgeroepen dat chloroquine schadelijk was en het gebruik ervan had beperkt, slechts een paar weken voor de uitbarsting van de nep-pandemie! Russisch roulette is tegenwoordig een populair spel in westerse regeringen.

Op zaterdag 28 maart kondigde Rusland zijn eigen corona-dodende brouwsel aan, gebaseerd op het toverdrankje van Dr. Raoult. Opnieuw een Kozakken-klap, dit keer in de halsader van de grote farma, terwijl de meeste westerse landen nu de behandeling van de goede dokter moeten toepassen, of de klap van een Russische pil die komt om zijn burger te redden. Poetin zit tegenwoordig in de reddingsbranche: in de laatste week van maart stuurde hij 15 militaire vliegtuigen met dokters en voorraden rechtstreeks naar Noord-Italië, nadat een hulpvliegtuig uit China door Tsjechië was geblokkeerd. We staan ​​op het punt te ontdekken dat Europese landen bang zijn dat China of Rusland de waarheid vinden in de regio Lombardije, waar mensen niet sterven aan een corona-bug, maar waarschijnlijk aan een dodelijke cocktailhybride van twee eerdere vaccins tegen meningitis en influenza, dat ze werden geïnjecteerd in afzonderlijke vaccinatiecampagnes.

De clou
Ik zei eerder dat elke dag geweldig nieuws brengt. Welnu, op zondag 29 maart viel de meest verbluffende van allemaal als een hoop bakstenen op sociale media: besloten toeschouwers hoorden dat Trump de controle over de Federal Reserve had overgenomen, die nu wordt afgehandeld door twee vertegenwoordigers van de Schatkist. Van al het gekke nieuws van de afgelopen maand is dit verreweg het beste en meest schokkende. Na drie jaar aan de macht te zijn geweest, heeft Trump eindelijk zijn electorale belofte vervuld om particuliere banken uit de Amerikaanse openbare aangelegenheden te halen en een eeuw van uitbuiting van de Amerikaanse burgers te beëindigen. Hij heeft de beruchte investeringsgroep Blackrock ertoe aangezet belangrijke bedrijven voor de Fed te kopen, wat betekent dat hij delen van de economie nationaliseert, terwijl hij de crash van de markt vermijdt door belangrijke particuliere investeerders bij de deal te betrekken.

Deze uiterst gewaagde zet komt op een cruciaal moment in de tijd en realiseert ons dat Vladimir Poetin en Donald Trump verenigd zijn en de mensheid naar het kruispunt van de Nieuwe Wereldorde en vrijheid hebben gebracht. Zoals ik al vaak heb gezegd, dacht ik dat de wereld tussen 2020 en 2024 diep zou veranderen, omdat dit de laatste 4 jaar zouden zijn van deze twee helden in politieke macht van hun naties.

De Nieuwe Wereldorde staat tegenover de twee machtigste landen ter wereld en deze neppandemie heeft alles veranderd. Het liet zien hoe wanhopig de banksters zijn, en als we niet willen eindigen met kernkoppen die in beide richtingen vliegen, moeten Poetin en Trump ze nu stoppen.

Beëindig nu de BIB, de Wereldbank, het IMF, de Europese Centrale Bank, de EU, de NAVO. Onze wereld zal niet perfect zijn, maar misschien wordt het snel veel beter.

De opstanding van Pasen komt eraan.
Dit kan bijbels worden.

Bron: Oriental View

2 opmerkingen :

  1. Een hoopvol artikel, maar ik denk niet dat het zo makkelijk is.

    De NWO families zijn machtig in 99% van de landen in de wereld, terwijl Trump en Poetin slechts 2 personen zijn. Ze kunnen relatief "makkelijk" uit de weg geruimd worden. Daarom is het zeker knap, dat Putin het failliet Rusland opnieuw opgebouwd heeft en de criminele oligarchen buitenspel gezet heeft. En Trump heeft vanaf dag 1 de mainstreammedia en politici tegen zich gehad en staat nog steeds.

    Maar onderschat zeker de NWO families niet, zij spelen dit spel al 250 jaar en zijn machtig op heel veel plekken in de samenleving (en in de wereld). Ze hebben niet alleen de macht van het geld (FED, IMF, ECB), maar ook via wapenleveranciers/leger, technologie-bedrijven, farmaceutische-bedrijven, water, energie, grondstoffen, voedingsmiddelen-bedrijven, mainstreamedia, etc. Als je 1 instrument weg haalt, blijven er nog genoeg andere instrumenten over. Zie wat er gebeurt met de samenleving als je 1 instrument weg haalt, dan breekt er chaos uit. Nee, deze controle is de moderne slavernij: Als je werkt, dan krijg je loon zodat je eten en drinken kan kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze moeten beginnen met de nep media op te pakken en te berechten, ze vergiftigen de hele wereld met gore leugens. Daarna alle verkeerde (foute rechters) afzetten, en de waarheid laten spreken. De leugens verbannen, het volk uit de angsthoek halen. Ze zitten thuis te bibberen, door angst zaaien en terreur zaaien. Het moet onmiddelijk gestopt worden, en de rijken die daar achter zitten op pakken. Dit drama moet beeindigen.

    BeantwoordenVerwijderen