donderdag 2 april 2020

Trump slaat heersers uit de schaduw!

De Amerikaanse president Donald Trump heeft bankiers en schaduwheersers uitgeschakeld die de wereld regeerden en recessies voorspelden, overal ter wereld regeringen opzetten en vervangen, die oorlogen en terrorisme veroorzaken ...

Namelijk vanwege de coronavirus pandemie nam Trump voor het eerst sinds 1913 de Amerikaanse Centrale Bank (Fed) over, aangezien de instelling feitelijk werd geleid door vier families - Rockefeller, Rotschild, Morgan en Soros en als geldmeesters de wereldwijde kansen beïnvloedde.


Ze kregen ook echte macht doordat onder meer de Fed controle heeft over leningen aan 186 centrale banken wereldwijd.

Maar dat is niet meer het geval. Nu zullen de stafchef van het Witte Huis en zijn minister van Financiën, Steven Munchin, volgens een congresbesluit 2,2 miljard dollar beheren, die de Fed zal drukken.

Nieuwe geschiedenis
Volgens een van de leiders van het Democratisch Front, Nebojsa Medojevic, wordt nieuwe geschiedenis van de wereld geschreven, waarin hij stelt dat Trump, door de Fed over te nemen, degenen die de mensheid zijn binnengevallen op zijn knieën heeft gegooid.

- Trump is erin geslaagd het Congres en de Democraten, vertegenwoordigers van de zogenaamde. diepe staten die traditioneel de uitgebreide arm van wereldwijde bankiers waren. Tot nu toe hebben ze alleen gestemd op wat de bankiers zoeken. Nu zijn ze kapot - legt Medojevic uit.

Het congres, voegde hij eraan toe, herstelde het grondwettelijke recht dat in 1913 werd genomen om te beslissen over het drukken van geld en het gebruiken voor openbare doeleinden.

- Dit is niet alleen een geweldige dag voor Amerika, maar voor de hele wereld. Amerikaanse marktliquiditeit en kredietcontroles voor 186 centrale banken wereldwijd worden niet gecontroleerd door de Fed, maar door Munchin, namelijk Trump en het Congres. Trump heeft de controle overgenomen over de belangrijkste wapens van wereldwijde bankiers - Rockefeller, Rotschild, Morgan en de meest prominente van hen, Soros, die nu letterlijk op het apparaat staan ​​- zei Medojevic.

De krachten van het kwaad
Volgens hem is de overwinning van Trump op de makers van alle conflicten en rampen in de wereld:

- Dit is zijn overwinning op de krachten van het kwaad, die de bron zijn van alle oorlogen, recessies, crises, terrorisme ... Ze hebben onlangs slechts één miljard dollar geïnvesteerd om de zogenaamde te vernietigen. Europese dictators, voor hen Viktor Orban en Vladimir Putin. Waarom? Omdat ik ze niet kan beheren. En dat wordt nu echter gestopt.

Alle machtige tegenstanders hadden een negatief effect en Trump in gevaar
Met deze actie versloeg de Amerikaanse president tegelijkertijd vertegenwoordigers van de zogenaamde. Deep stelt dat Rotschild, Rockefeller, Morgan en Soros, als een uitgebreide politieke tak van de schaduwheersers, de taak hebben om Trump te laten zien, vooral nu in de strijd tegen de coronavirusepidemie, om te verliezen bij de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen gepland voor November dit jaar.

- Trump heeft echter de Fed overgenomen om een ​​plan van 2,2 miljard dollar te voltooien om de Amerikaanse economie en economie weer op te bouwen en de door KOVID-19 getroffen burgers te helpen. Hij kondigde onder meer $ 1.200 aan elke Amerikaanse familie aan, een stimulans voor ondernemers ... En volgens sommige peilingen is de populariteit van Trump in de VS nu gegroeid. Hij is versleten en worstelt voorlopig, en slaagt in niemand in 107 jaar door de schaduwheersers uit te schakelen. De strijd is echter nog niet voorbij. Ze zullen zich niet zo gemakkelijk overgeven. Trump is in gevaar - zegt Medojevic, die beweert dat alle Amerikaanse presidenten die tegen de geldmeesters waren, onder de rare en (of) onverklaarbare, zoals JFK stierven.

Buitenlands beleidsanalist Zoran Spasic is van mening dat Trump is begonnen met een strijd met geldheren om de VS te redden van een mogelijk ernstige economische crisis die zou kunnen voortvloeien uit de coronavirusepidemie.

- Door de Fed onder controle te krijgen, redt de Amerikaanse president de VS, maar ook de rest van de wereld, die in zwaar weer verkeert met Amerika van een potentieel verwoestende crisis. We kunnen ook profiteren van zijn overwinning omdat het geen geheim is dat deze mensen, zoals Soros, gekleurde revoluties hebben gefinancierd, verschillende verenigingen die politiek hebben gevoerd ten koste van onze staat, maar ook veel (oppositie) onrust in de afgelopen 20 jaar.

Meest machtige families
David Rockefeller
- een van de krachtigste kapitalistische dynastieën in de geschiedenis

- David Rockefeller in 102 na zeven harttransplantaties

- bankiers, de eerste miljardairs in de VS, zijn betrokken bij olie

Rothschild
- een fortuin hebben dat wordt geschat op ongeveer een biljoen dollar

- dicteren, volgens sommigen, de prijs van goud in de wereld van vandaag. Hebben de meeste oorlogen van de afgelopen 200 jaar gefinancierd

- met elkaar trouwen om rijkdom te behouden

- de slogan van de oprichter van de Mayer-familie, Amshel Rotschild, is waar: "Geef me de controle over de economie van het land en het maakt me niet uit wie de wetten maakt"

Morgan
- financierde de oprichting van de grootste Amerikaanse bedrijven zoals General Motors, evenals het onderzoek van Nikola Tesla

- Ze zouden naar verluidt een Japanse aanval op Perl Harbor hebben veroorzaakt omdat ze de Japanse clans hadden beloofd dat ze de winst uit de oorlog zouden delen. Gaf een lening van 500 miljoen dollar, maar neem een ​​commissie van één procent voor alles wat de bedrijven aan het Amerikaanse leger hebben verkocht

- bezit de grootste familie goudvoorraad, naar verluidt verbonden met het filiaal van de Fed in New York via een tunnel

Soros
- ze beschuldigen hem ervan de nazi's te helpen, de migrantencrisis, de wens om een ​​burgeroorlog in de VS te beginnen ...

- beweerde de Democratische Partij in de VS te hebben gekocht en de Bank of England in 1992 ten val had gebracht.

- Er werd beweerd dat hij de oppositie in Servië financierde

Hier is waar Trump over zegevierde
- de Amerikaanse Federal Reserve of de Amerikaanse Centrale Bank, het machtigste Amerikaanse orgaan waarvan de beslissingen de Amerikaanse economie en dus de wereld beïnvloeden

- De Amerikaanse president Woudro Wilson ondertekende de Fed Act in 1913, een onafhankelijk orgaan, en verklaarde destijds: "Ik heb mijn land dom geruïneerd"

- De belangrijkste taak van de Fed is het beheersen van de inflatie

- De tweede taak van de Fed is om geld te drukken als de staat geen geld meer heeft

- rijkdom vergaren door oorlogen. De oorlogen kosten, dus overheden moeten om leningen vragen, dat wil zeggen nieuw geld van de Fed. Trump is hiermee gestopt omdat hij niet langer de oorlogspolitiek in de wereld initieert, ISIS….

- wanneer de Fed meer geld in de Amerikaanse economie injecteert, verliezen alle wereldvaluta's enige waarde

- De Fed heeft de afgelopen jaren miljarden dollars gedrukt. China en Rusland reageerden - ze verkochten dollars uit reserves en begonnen goud te kopen

Trump: 100.000 of meer mensen zullen sterven
Voor het eerst op zondag erkende de Amerikaanse president Donald Trump dat 100.000 of meer mensen in de VS zouden sterven aan coronavirussen en zei dat als het dodental 100.000 of minder blijft, dat betekent dat er veel is gedaan.

Trump maakte die schattingen door commentaar te geven op aantijgingen van de Amerikaanse infectieziekte-expert Anthony Fauchi, die zei dat 100.000 of meer Amerikanen aan het virus zouden kunnen sterven, meldt CNN.

'Als we dat aantal kunnen verlagen tot 100.000, is het een verschrikkelijk aantal, misschien zelfs minder, allemaal hebben we het allemaal heel goed gedaan', zei Trump.

Bron: Priznajem

1 opmerking :

  1. Beste Jeroen. Denk jij dat 2,2 miljard voldoende zal zijn? Verder kan ik je melden dat de FED sinds 2012 geen bankvergunning meer heeft? En dus afhankelijk is van andere partijen. The MANNA World Holding Trust is in feite de eigenaar van de FED. Echter het geld wat the Trust wil verstrekken wordt geblokkeerd door banken die grotendeels zijn overgenomen door The Order off the black Sun. (Chinese illuminati) Trump heeft dus geen andere keuze dan het geld van de black Sun te accepteren. Anders komt hij FED in de problemen. Dat geld is een lening dus pay back with intrest (the Hollies)

    BeantwoordenVerwijderen