vrijdag 24 april 2020

Sociale afstand: de grondgedachte, de waanzin

"Waar zijn de kinderen?"

'Ze zijn gaan wandelen.'

'Bel de drone-patrouille.'

Nacht in de stad. Lege straten. Een paar gemaskerde pod-mensen, die holster-spuitflessen met desinfecterende middelen dragen, dwalen metroplatforms op zoek naar het monster COVID ...

Voor de doeleinden van dit artikel ga ik ervan uit dat een uniek en nieuw virus, COVID-19, daadwerkelijk is ontdekt .

Ik ben het er niet mee eens, maar laten we een snelle tocht maken naar het leuke huis met de CDC / WHO-duikers, wiens logica vele manen geleden de weg van de dodovogel ging. Ze eten de angst die ze uitlokken. Dat is alles wat ze hebben.


Wat dacht je van een voor de hand liggende strategie: maak mensen zo snel mogelijk immuun. Geen lockdowns, geen sociale afstand, geen zelfisolatie. Stel iedereen bloot aan het virus.

Van nature. Niet via een vaccin.

Vroeger hielden ouders feestjes voor hun kinderen bij een kind dat mazelen had ontwikkeld. Laat de kinderen de rode vlekken krijgen en klaar zijn. Maak ze immuun. Dit leverde farma natuurlijk geen winst op. Daarom moest het idee in diskrediet worden gebracht en als te gevaarlijk worden opgegeven. Moet een vaccin hebben.

Ah, maar COVID-19 is een ander verhaal, toch. Het is dodelijk.

Werkelijk?

Lees bijvoorbeeld mijn vorige artikelen over Italië. Hun National Institute of Health, dat de patiëntendossiers zorgvuldig beoordeelde, stelde vast dat het overweldigende percentage mensen die stierven die 'het virus hadden', niet aan het virus stierven, maar aan eerdere ernstige medische aandoeningen. Hun gemiddelde leeftijd? 79.5. Dit wordt een aanwijzing genoemd.

Als je de conventionele medische opvatting neemt - opnieuw, een minuut lang hun wereld binnenkomend - bereiken epidemieën een hoogtepunt en branden dan uit en verdwijnen. Tenzij je ze daadwerkelijk ondersteunt door mensen weg te houden van het virus. Tenzij je ze op afstand van elkaar houdt.

Natuurlijk, als je echt volledige medische waanzin wilt ondersteunen, zou je elk jaar nationale lockdowns verklaren wanneer de griep arriveert. In een recent typisch jaar meldt Italië ongeveer vijf miljoen gevallen van griep. Dus isoleer iedereen en sluit de natie af. Idem voor veel andere landen.

Breng de hele planeet tot stilstand.

En in die korte periodes waarin je de beschaving zou willen openen, zou je je aandacht kunnen richten op bijvoorbeeld longontsteking, een andere universele ziekte, en beweren dat het je ervan weerhield mensen uit hun huizen te laten. Houd in dat geval de planeet op slot, dwing iedereen om voor altijd thuis te wonen en vermoord uiteindelijk de hele bevolking.

Dit brengt ons bij de kwestie van het menselijke immuunsysteem en de biljoenen tot de biljoenste kracht van virussen die rondzwerven en de aarde bewonen. Het immuunsysteem doet het op zichzelf best goed. Als dat niet het geval was, zouden we allemaal vaak dood zijn.

De strategie van Pharma is: verwerp het natuurlijke immuunsysteem. Eis giftige vaccins die bij elke mogelijke kiem passen. Rig case-nummers om te laten zien dat de ziektekiemen winnen, langs elk front. Verzadig de media met verhalen over medische aandoeningen en train mensen om bang te zijn voor ziekte.

Pharma beweert: er zijn veel mensen met een zwak immuunsysteem en we moeten ze beschermen door iedereen te vaccineren. Nieuwsflits: een persoon met een verzwakt immuunsysteem wordt ziek, ongeacht hoe artsen ingrijpen om dit te voorkomen. De namen van ziektekiemen doen er niet toe. Het enige antwoord is: probeer de zwakke immuniteit op natuurlijke, niet-medische manieren te versterken. Want als je dat niet doet, ZULLEN deze mensen ziek worden. Onder de VELE redenen? Zo zullen giftige medische behandelingen hen zeker ziek maken. Doe zelf wat onderzoek. Volksgezondheidsinstanties, en zelfs vaccinproducenten, geven in hun literatuur toe dat een contra-indicatie voor vaccinatie is: een verzwakt immuunsysteem. Maar dit feit doet niet '

Dat is een andere aanwijzing. Het vertelt je iets over de 'menselijkheid' van farmaceutische bedrijven.

Mensen in moderne samenlevingen hebben een vreemde houding ten opzichte van de dood. Ik zou het een selectieve houding noemen. Aan de ene kant kijken ze onnoemelijk veel tv-programma's - zowel feit als fictie - die over de dood gaan. Ze weten dat mensen sterven. Ze registreren milde reacties. Maar aan de andere kant, wanneer volksgezondheidsagenten drie zinnen uitzenden over een virus en de dood, vouwen dezelfde mensen zich op. Ze groeten. Ze vallen op hun knieën en smeken om hulp. Je zou hen kunnen vertellen dat volgens de CDC ergens in de buurt van 40.000 mensen in de VS elk jaar sterven aan de griep, en je zou dat keer op keer kunnen herhalen totdat je blauw in je gezicht bent, en je zou krijg nul antwoord. Niets. Maar als een mediafoutje op de CDC op televisie komt en zegt dat 50 mensen in China zijn gestorven aan een nieuw virus, deze mensen die niet reageerden, stopten met hun werk en gingen op zoek naar extra water en vlammenwerpers. Het is magie. Slechte magie. Om een ​​zeer technische term te gebruiken, het is onzin.

Na een zeer groot protest tegen de sluitingen in Harrisburg, Pennsylvania, voorspelde onlangs een deskundige op het gebied van de volksgezondheid een stijging van het aantal COVID-19-gevallen, omdat de menigte de sociale afstand negeerde. Aan de andere kant voorspel ik een toename van de hoeveelheid crapola-wetenschap en belachelijke computermodellering.

'De kinderen gingen naar buiten toen we zeiden dat ze dat niet moesten doen. Wat moeten we doen?'

'We zouden ze na drie weken vrijlaten. Laten we er een maand van maken. Dat zal ze een lesje leren.'

'Goed. Waar kunnen we onze beslissing publiceren?'

'Ik stel het New England Journal voor. Ik weet zeker dat ze geïnteresseerd zullen zijn als we de taal verkleden.'

'Een nieuw computermodel?'

"Zeker weten."

'Waar kunnen we die vinden?'

'Je maakt een grapje, toch? Ik heb er zes op mijn laptop. Voor alle gelegenheden. Geef me een minuut. Ik zal de meest angstaanjagende vinden.'

'Is de zon al ondergegaan? Mag ik uit mijn kist klimmen? Kan ik me omkleden in mijn smoking en cape?'

Bron: nomorefake
(Om te lezen over Jon's mega-collectie, The Matrix Revealed , klik hier .)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten