donderdag 2 mei 2019

Mensen beweren genezen te zijn dankzij de "Bosnische piramides" in Visoko

1 MEI 2017 10:45 UUR
Onder de meer dan 3.000 vrijwilligers uit 62 landen die Visoko op eigen kosten bezochten om "het grootste mysterie ter wereld bloot te leggen", was VeronikaVranko uit Slowakije.
Ze had problemen met haar longen, die slechts 47% van de capaciteit hadden, en na de aanbeveling van de Praagse specialist in longziekten Peter Hajduk, besloot ze naar Visoko te gaan.


Ze verbleef meerdere malen in de tunnels van de Bosnische piramides. Hajduk merkte op dat haar longen nu op 84 % van de capaciteit werken. Ze meldde onmiddellijk en kwam verschillende keren als vrijwilliger in Visoko.


Sevim Mujevia uit Istanbul had een groot probleem met een hoge bloeddruk die 220/135 was en er was geen remedie voor. Ze hoorde van de Bosnische piramides, ging op bezoek en haar druk werd normaal - 140/90, zoals gerapporteerd door "Dnevni list".

"Het lijdt geen twijfel dat de Bosnische piramides en tunnels de overblijfselen van een onbekende hoog ontwikkelde beschaving aantonen. Het verblijf in de tunnel veroorzaakt sterke positieve effecten op de emotionele en fysiologische toestand van de mensen. Het niveau van de energieactiviteit toont aan dat dit nuttige energie is", zoals geconcludeerd door de Russische professor Konstantin Korotkov, 's werelds grootste experts op het gebied van het registreren van energie van de ruimte en levende wezens. Hij verbleef enkele dagen in Visoko en verkende de piramides met de kernfysicus Oleg Smirnov uit Rusland.

"Dit is een grote ontdekking die gemeten kan worden met de ontdekking van graven in Egypte of de piramides van de Maya's en Azteken," aldus professor Korotkov.

Veel deskundigen ter wereld verklaarden na een aantal wetenschappelijke onderzoeken de Bosnische piramides tot het grootste genezingsresort ter wereld.

Eerder uitgevoerde studies tonen aan dat ze minstens 25.000 jaar oud en ouder zijn dan de Egyptische piramides, wat de geschiedenis van de beschaving volledig verandert. Onder hen is nog steeds de mysterieuze ruimte en het meer met ongelooflijk helder water dat geen bacteriƫn, algen, schimmels, micro-organismen of modder bevat werd ook ontdekt!

Genezende krachten in de tunnels van de Bosnische piramides, hoe? Dr. Semir Osmanagic zegt dat eerdere studies van binnen- en buitenlandse wetenschappers een bron van elektromagnetische energie hebben aangetoond op een diepte van 2.440 meter.

Deze zomer zullen de piramides volgens aankondigingen worden bezocht door tienduizenden mensen van over de hele wereld - sommigen van hen om het wereldwonder en mysterie te zien, anderen om te helen.

Bron: Sarajevo Times

Geen opmerkingen :

Een reactie posten