woensdag 23 augustus 2017

ZES REDENEN WAAROM MEN ZEGT DAT JE INTUÏTIE HET FOUT HEEFT

Je kent het wel of je hebt het ooit meegemaakt: veel mensen in je omgeving die steeds maar zeggen dat je iets fout aanvoelt of inschat. Je gaat ontzettend twijfelen, maar is dit wel terecht?

Ga deze zes redenen eens na waarom je het eigenlijk wel bij het juiste eind hebt. Leer begrijpen waarom anderen dit ontkennen. Een paar van deze zes redenen zullen je misschien bekend voorkomen, maar laat je ook verrassen door iets nieuws.


1: Ze liegen

Er zijn veel redenen waarom mensen kunnen liegen. Als jij iemand erop wijst dat hij verdrietig is of boos is, dan kan diegene dat niet altijd leuk vinden. Om welke reden dan ook, en dat kan zijn timing of zich betrapt voelen, kunnen zij dus liegen tegen je. 

2: Ze hebben geen zelfkennis (op dit vlak) 

Soms kun jij bijvoorbeeld boosheid of verdriet bij iemand voelen, maar weet diegene zelf niet dat hij dit voelt. Uiteraard zal diegene dan ook vertellen dat wat je zegt niet klopt. Terwijl jij bijvoorbeeld één of ander trauma of oud zeer oppikt. 

3: Jij voelt tot in hun omgeving

Je kunt ook zó gevoelig zijn dat je per ongeluk voelt dat iemands moeder boos is in plaats van degene waarmee jij praat. Daarom zal diegene ook ontkennen dat hij boos is. Hij zal echter ook niet altijd mee kunnen denken in waar jouw gevoel dan wél vandaan komt. 

4: Jij voelt tot in hun vorig leven

Je kan iemands karakter voelen vanuit het vorig leven. En karakter neem je altijd eigenlijk wel mee door de levens heen. Wat je ermee doet en hoe je het tot uiting brengt, maakt het verschil. Daarom kun je bij iemand voelen dat hij erg onbetrouwbaar was in zijn vorig leven. Dit, omdat hij een erg manipulatief persoon was. Nu heeft hij nog steeds dat manipulatieve, maar zet hij het juist in voor andere doeleinden zoals verkopen of zelfs goede doeleinden. Je hoeft overigens niet bij deze persoon zijn vorig leven aanwezig te zijn geweest om dit op te pikken. 

5: Misinterpretatie

Soms kun je iets voelen bij iemand en los van bijvoorbeeld voelen tot in iemands vorig leven of omgeving, het fout interpreteren. Zo kun je voelen dat iemand iets met dieren heeft en het lieve uiterlijk koppelen met liefde voor dieren. Diegene snapt echter niet waar dat vandaan komt is en is eigenlijk allergisch voor dieren of angstig. 

6: Ze willen zich er beter door voelen

Dit kan natuurlijk ook. Mensen die jou graag je vertrouwen in je intuïtie willen afnemen, omdat ze dit bijvoorbeeld zelf niet kunnen inzetten.

Bron:  Witte Wolf

https://www.facebook.com/mediumxsydney/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten