vrijdag 5 mei 2017

Kom jij op 11 juni ook naar Noorder Inzicht 3? Het is gratis!

Uitgeverij Pateo bestaat dit jaar 10 jaar, en dat is wel een feestje waard. We vieren dit tienjarig jubileum op zondag 11 juni in een zalencentrum dat ongeveer precies in het midden van Noord-Nederland ligt met het symposium Noorder Inzicht 3. Kom jij ook? De toegang is gratis.

In datzelfde zalencentrum werd eind februari 2010 Noorder Inzicht 1 gehouden, en vrijwel exact twee jaar daarna Noorder Inzicht 2. Inmiddels zijn we ruim vijf jaar verder, en is het de hoogste tijd voor Noorder Inzicht 3.

Eigenlijk is Noorder Inzicht 3 vooral een Pateo-vriendendag. Het vormt een unieke gelegenheid om weer eens bij te praten met oude bekenden of om kennis te maken met andere gelijkgestemden, die ook diverse officiƫle leugens hebben weten door te prikken.

Kortom, dit spraakmakende symposium van volgende maand, gehouden op de tweede zondag van juni, wil je niet missen. Meld je daarom snel aan, want wie zich te laat aanmeldt komt op de wachtlijst te staan, en kan alleen bij een afmelding van een eerdere aanmelder deelnemen.

pateo.nl

Geen opmerkingen :

Een reactie posten