vrijdag 7 oktober 2016

Belangrijke open discussie met drie kopstukken uit de alternatieve financiële wereld op 10 oktober

EEN AVOND DIE JE ZEKER NIET WILT MISSEN!
Geloven we nog in een wereld vol overvloed, of laten we ons hoofd hangen en volgen we wat ons financieel aangepraat wordt?
Toenemende werkloosheid? Bankcrisis? Wurg hypotheken of woekerpolissen? 

Zitten we allemaal gevangen in tekorten, armoede en financiële uitzichtloosheid? Of kunnen we met elkaar in overvloed leven? Hoe zou het zijn als je zonder angst voor tekorten in financiële vrijheid kan leven?


Anthony Mighels, Ad Broere en Ronald Bernard, ieder op zijn eigen wijze, bieden je vanavond financiële inzichten en hoe onze samenleving er uit kan zien. Kunnen we allemaal in overvloed leven zonder enig tekort?  
Denk in mogelijkheden en niet tekorten, laat je goed voorlichten wat er allemaal mogelijk is. 
Deze echt anders denkende specialisten zijn al vele jaren bezig het verschil te maken in de verwarde en leugenachtige wereld van het geld. Ieder op zijn eigen krachtige wijze!
Samen kunnen we het verschil maken! Van armoede naar complete overvloed in alles!
Al je financiële vragen kun je stellen aan dit specialistische panel. 

Deze kopstukken hebben allemaal hun sporen verdient op verschillende financiële fronten, en zijn er meer dan fulltime mee bezig. 
Op 10 oktober gaan we in de positieve flow en kunnen ervaren hoe we uit de financiële malaise kunnen komen.


We hopen dat jullie van de gelegenheid gebruik maken om deze uitzending bij te wonen, het is echt de moeite waard, en gezellig om na afloop of in de pauze in contact te komen met de gasten.
Geef nu je deelname op!
Voor diegene waarvoor de entree te hoog is, bel ons voor een oplossing.
Ad Broere
Ad Broere, adviseur, spreker, auteur, vernieuwer en inspirator voor ondernemers, particulieren en onderwijsinstellingen.
Ad Broere is econoom. Hij heeft veertig jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven,  bij banken en in het onderwijs. Hierdoor is hij goed in staat om het ingewikkelde onderwerp geld, rente en banken op een begrijpelijke manier uit te leggen.  Sinds 2007 is Ad actief als auteur en publicist. Hij schreef  drie boeken: Een Menselijke Economie (2009), Ending the Global Casino (2010) en Geld komt uit het Niets (2012).  Hij houdt regelmatig lezingen, waarvoor via info@humaneconomy.eu aanvragen kunnen worden gedaan. 

Ronald Bernard
Ronald (1962) is analist, inspirator en ondernemer. 
Zijn achtergrond is economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Als zelfstandige werkte hij 25 jaar in diverse branches. In de financiële sector was het vermogens-beheer, valuta- en depositohandel. 
Hij is kind aan huis in menig EU land en staat voor een goed beheer van al het leven. Als initiator is hij sinds 2011 een coöperatieve fair-trade transitie bank aan het opzetten. Aldus is er vanuit de samenleving een stille onstopbare coöperatieve (r)evolutie gaande.

Anthony Mighels
Anthony Mighels die al heel veel jaren belangeloos bezig is een alternatief geldsysteem op te zetten naast de euro, waardoor wij als consument en bedrijf met elkaar kunnen handelen en zelfs een volledig rentevrij krediet kunnen krijgen.
Rentevrij krediet; inwisselbaar voor Euro; super makkelijk in het gebruik, binnen een handomdraai een rekening geopend. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. En ook voor (lagere) overheden en organisaties zonder winstoogmerk. Betalen via je smartphone (of gewone mobiel) of met de computer via Internet. Zeer lage kosten: gratis voor particulieren, slechts F 10,- per maand voor bedrijven.
De Florijn is hèt antwoord op de crisis, het gedoe met de banken, de almaar oplopende schuldenberg, de toenemende invloed van Multinationals, etc. De rijken worden almaar rijker, maar verder zit iedereen met geldtekort, en dat komt door ons geldsysteem, en met name dan de rente en de (kunstmatige) inflaties en deflaties.


Tijd: de uitzending start op 20.00, welkom vanaf 19.30.
Locatie: Stationsweg 43, 3331 LR Zwijndrecht
Entree: € 15,-

Voorafgaand aan de lezing biedt Sundancer je een BIO/VEGA maaltijd aan. Per persoon betaal je € 12,50 extra voor de maaltijd. De maaltijd wordt geserveerd om 18:30 uur, welkom vanaf 18:00 uur.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en ook met openbaar vervoer goed te doen. Het NS station is aan de overkant van het pand.

Gebruik onderstaand boekingsformulier om je deelname aan deze fascinerende discussie op te geven of bel naar 085-7325811

Geen opmerkingen :

Een reactie posten