vrijdag 14 oktober 2016

Vanavond 20:00 uur Registratie van de uitzending op 10 Oktober In Conclaaf Live met Antony Mighels, Ad Broere en Ronald Bernard bij Sundancer Zwijndrecht

Vandaag de dag komen we steeds vaker nieuwe initiatieven tegen, omdat de bevolking steeds meer in de verdrukking komt vanwege het anti-democratische en asociale beleid dat blijkbaar alleen nog maar door multinationals via Brussel en de Bilderberg-groep wordt bepaald. Maar er zijn gelukkig nog mensen die niet stil zitten en met nieuwe ideeën, initiatieven en concrete plannen naar voren treden.
 
Banken, Crisis, Werkeloosheid, Ontslagen Terreur Stakingen de kranten staan er vol van, maar de Economie zit weer in de lift wel met tienden van procenten.

We geloven het allemaal niet meer zo, en hebben we nog hoop dat het goed komt? 

Ik denk dat we allemaal onze twijfels beginnen te krijgen.

Deze keer ga ik in Conclaaf met wel drie personen Anthony Mighels ( de Florijn), Ad Broere (Geld komt uit het niets) en Ronald Bernard (De Blije B)


Ze hebben momenteel allemaal hun sporen verdient op verschillende fronten, of zijn er in ieder geval druk mee bezig, maar de mainstream media horen we er zelden of spaarzaam over. 10 oktober hebben we de heren alle drie in huis en zijn bereid een boeiend gesprek aan te gaan over hoe het nu verder kan, en misschien zelfs moet willen we weer gezond en positief uit deze malaise komen.

Wil je bij dit evenement zijn meld je dan via het inschrijf formulier op de site van Sundancer.nl

We hopen dat jullie van de gelegenheid gebruik maken om deze uitzending bij te wonen, het is echt de moeite waard, en gezellig om na afloop of in de pauze in contact te komen met de gasten.


voor de goede orde , over wie hebben we het?

Ad Broere, adviseur, spreker, auteur, vernieuwer en inspirator voor ondernemers, particulieren en onderwijsinstellingen
Ad Broere is econoom. Hij heeft veertig jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven,  bij banken en in het onderwijs. Hierdoor is hij goed in staat om het ingewikkelde onderwerp geld, rente en banken op een begrijpelijke manier uit te leggen.  Sinds 2007 is Ad actief als auteur en publicist. Hij schreef  drie boeken: Een Menselijke Economie (2009), Ending the Global Casino (2010) en Geld komt uit het Niets (2012).  Hij houdt regelmatig lezingen, waarvoor via info@humaneconomy.eu aanvragen kunnen worden gedaan. 

Ronald (1962) is analist, inspirator en ondernemer. 
Zijn achtergrond is economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Als zelfstandige werkte hij 25 jaar in diverse branches. In de financiële sector was het vermogens-beheer, valuta- en depositohandel. Hij is kind aan huis in menig EU land en staat voor een goed beheer van al het leven. Als initiator is hij sinds 2011 een coöperatieve fairtrade transitie bank aan het opzetten. Aldus is er vanuit de samenleving een stille onstopbare coöperatieve (r)evolutie gaande.

Anthony Mighels die al heel veel jaren belangeloos bezig is een alternatief geldsysteem op te zetten naast de euro, waardoor wij als consument en bedrijf met elkaar kunnen handelen en zelfs een volledig rentevrij krediet kunnen krijgen.
Rentevrij krediet; inwisselbaar voor Euro; supermakkelijk in het gebruik, binnen een handomdraai een rekening geopend. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. En ook voor (lagere) overheden en organisaties zonder winstoogmerk. Betalen via je smartphone (of gewone mobiel) of met de computer via Internet. Zeer lage kosten: gratis voor particulieren, slechts F 10,- per maand voor bedrijven.
De Florijn is hèt antwoord op de crisis, het gedoe met de banken, de almaar oplopende schuldenberg, de toenemende invloed van Multinationals, etc. De rijken worden almaar rijker, maar verder zit iedereen met geldtekort, en dat komt door ons geldsysteem, en met name dan de rente en de (kunstmatige) inflaties en deflaties.

Te beluisteren op:
http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/
Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.
Chatbox meld je eenmalig aan ivm jouw en onze privacy.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten