woensdag 17 augustus 2016

Kokosolie in een slecht daglicht?

Regelmatig verschijnen er in populaire programma’s (bv Kassa) hooggeleerde personen, die met grootste stelligheid zaken beweren, als zijnde wetenschappelijk bewezen, deze keer over de kokosolie.
Vele consumenten worden door deze programma’s op het verkeerde been gezet en nemen deze beweringen voor waarheid aan. Maar is het ook echt waar? 

 
Schichtig kijkt tijdens het programma van Kassa de hooggeleerde wetenschapper om zich heen als hij vertelt dat kokosolie slecht is. Natuurlijk weet hij dat kokosolie flink in de belangstelling staat om haar positieve werking voor onze gezondheid.
Laten we er geen doekjes om winden! Kokosolie is een hard vet, maar smelt even boven de 20 graden. Kan deze zeer gemakkelijk te smelten olie onder de harde vetten en slechte vetten worden geschaard?


Vraag jezelf eens af:
Kan je de wetenschappelijk en medisch onderbouwde onderzoeken over de heilzame werking van kokosolie aan de kant schuiven en je vertrouwen richten op een tv programma?
En ook…hoe komt het dat er meer hart- en bloedvaat-ziekten voorkomen en tegelijkertijd zijn we steeds minder verzadigde vetten gaan eten, maar juist veel  meer margarine’s en halvarine’s en transvetten in o.a. koekjes?
Waarom denk je dat er in het verzadigd vet (vette paté en kazen) minnende Frankrijk een veel lagere sterfte is aan hartkwalen dan in Nederland en België?
Vraag je af waarom mensen met dementie en andere neuro-degeneratieve ziekten opknappen van kokosolie?
Maar ook: wie geloof je? Jezelf? of een welgeleerde goed bespraakte heer bij een populair programma?

Weet je waarom er telkens deze niet gezonde boodschappen worden uitgezonden?
Omdat koksolie en natuurlijke voeding gezond maakt. Vele honderden onderzoeken wijzen dat heel simpel uit! Lees de boeken van Dr. Bruce Fife over kokosolie maar eens, allen onderbouwd met vele wetenschappelijke onderzoeken. 
Maar ook omdat de hele margarine industrie altijd één grote leugen is geweest en ons ziek maakt! Hoe kan je nu een goedje op je boterham smeren wat moleculair slechts één deeltje verschilt van plastiek? JA, plastiek! Bijna net zoveel plastiek als het kuipje waar het in zit! Dat is de margarine leugen….en weet je wat? We zijn het allemaal gaan geloven….bijna allemaal. 


Ons motto is: laat je niets aanpraten, ook niet door knakkers die betaald krijgen om anticampagnes te voeren tegen alles wat de gezondheid bevorderd en dus gezond maakt. Weet je wat heel leuk is? Van kokosolie wordt je ook nog eens heel slim omdat kokosolie zenuwcellen herstelt (zie de wetenschappelijk onderzoeken in het boek “Stop Alzheimer NU!” van Dr. Bruce Fife. Als je dat door hebt zul je begrijpen dat slimme mensen niet meer volgzaam zijn en gewoon zonder te blikken en blozen hun gezonde pad bewandelen en eten lekker veel kokosolie die door de zon gerijpt is, onbewerkt, heerlijk geurend en die vooral genezend werkt! Dat merk je en dat proef je!

Bron Sundancer.nl © Rineke van den Berg

Geen opmerkingen :

Een reactie posten