woensdag 3 augustus 2016

Fantastische ervaringen bij Dineke en Karel van DJR advies te Veendam.


Na een eerder meer dan een jaar geleden contact met Dineke en Karel, is het er eindelijk van gekomen de reis naar Veendam aan te gaan.

We hebben met zijn drieën een afspraak gemaakt om onszelf en verschillende producten te laten testen op de Boviswaarde.

Wat een warme en vriendelijke ontvangst werd ons geboden en we voelden ons er al erg gauw thuis waar we in eerste instantie vertrokken naar de zeer sfeervolle en rustige tuin waar we uitgebreid met elkaar konden kennismaken.

Na enige tijd vertrokken we naar de werkkamer waar we op een zeer serieuze en professionele wijze persoonlijk onder de loep werden genomen.
De uitslag was voor ons allen boven verwachting en we raakten er eerlijk gezegd wat beduusd van.
Het waren voor ons zeer mooie en wonderlijke uitslagen met begeleiding van zeer duidelijke tips waar we ook nog mooi mee verder konden.

Na deze uitgebreide sessie kwamen onze producten die we meegenomen hadden aan de beurt waar voor ons al even wonderlijke en bijna ongelofelijke Boviswaarden naar boven kwamen .

We hebben ook nog een zeer uitgebreide uitleg gekregen over wat een Boviswaarde eigenlijk is en hoe zij tot hun conclusies waren gekomen.

Karel heeft zeer uitgebreide schema's gemaakt naar aanleiding van de metingen die Dineke met haar gaven ,metingen en ervaringen gedaan heeft, deze worden overigens voortdurend verder in ontwikkeling aangevuld door de ervaringen die ze met hun cliënten op doen.
Hierna zijn we weer naar de tuin vertrokken waar het heerlijk toeven was en we hele fijne uitwisselingen over ervaringen en bijzonderheden met elkaar besproken hebben.
Karel kwam nog met persoonlijke artikelen voor ieder van ons, die volgens hem op ons lijf geschreven waren wat wij ook konden bevestigen en wat precies aangaf hoe duidelijk de klik was.

Na dit gezellige leerzaam en liefdevolle samenzijn vertrokken we weer op huis aan waar we na 2,5 uurtje rijden weer veilig en tevreden thuis aangekomen zijn.

Conclusie : het is echt de moeite waard om een consult aan te vragen bij Dineke en Karel van DJR Advies te Veendam

Jeroen Ghuijs.


Wij” waren Mieke Marina (Golden Awareness) , Rineke van den Berg (Sundancer) en Jeroen Ghuijs (“Finding Voices Radio” en “Finding Voices”)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten