maandag 4 juli 2016

Nigel Farage stapt op als leider UKIP ? Hoezo?

Nigel Farage stapt op als leider van de eurosceptische Britse partij UKIP. Farage begon aan de gewonnen brexitcampagne omdat hij zijn land terugwilde, maar nu wil hij zijn leven terug, zei de europarlementariër vandaag op een persconferentie. (AD)

OK Brexit is een feit, het volk volgens de opinie de niet zo intelligentie top van de bevolking, de leiders hebben ze goed opgevokt en het VOLK wilt dit?
Achtergelaten met hun niet meer door de EU ondersteunende achterban. Wat gaan de burgers nu doen om hun land werkelijk vrij te maken, wie pakt nu de handschien op om de klus te klaren?

Hadden de stemmers dan niet door dat Brexit een startpunt was en niet een eindpunt? Hadden de kiezers en iedereen die achter de Brexit stond niet door dat hun leiders en voormannen op zouden stappen ?
Ik geef het toe , ik had dit ook zeker niet gezien , laat staan dat die mogelijkheid er in zat.

Dat de premier opstapte kan ik begrijpen, je kunt nu eenmaal niet iets bouwen waar je tegen bent.
Dat de tegenpartij zich nu aanbied om de klus te klaren is helemaal bizar, ik begin nu door te krijgen (beetje laat, geef ik toe) dat de hele Brexit, Nexit en alle exits opgezet spel zijn om Europa te destabiliseren, ondanks het heit dat ik met  klem wil zeggen dat ik vóór EXIT blijf.
Wij zullen wel héél goed uit moeten kijken wie het stokje in Nederland op gaat pakken als we zover zijn, en ik vrees dat we geen enkele politicus bij de hand kunnen nemen om de klus te klaren, zeker niet nadat ze door de Bilderberg groep zijn gemasseerd.

Ik denk dat we vóórdat we beslissen dat we uit de EU stappen , ons moeten verenigen in een soort van Coöperatieve vorm van maatschappij waar we van weten dat we na een EXIT door kunnen, onze organisatie zo stabiel en stevig maken zonder al te veel betuttelende regels maar een organisatie die vanzelfsprekend op elkaar kunnen reken, niet als eerste streven naar welvaart , maar wel als eerste streven naar een maatschappij van Welzijn waar voor iedereen genoeg is en dat we met trots kunnen zeggen misschien wel als éérste land in de wereld dat hier géén armoede heerst.

Ik reken op jullie , ik ben er klaar voor.

© Jeroen Ghuijs

1 opmerking :