woensdag 6 juli 2016

Benjamin Fulford, 4 juli 2016, videoboodschap en nieuwsbrief

Op de dag van de viering van de Amerikaanse onafhankelijkheid heeft Benjamin Fulford een belangrijke videoboodschap op het internet geplaatst. Deze is Nederlands ondertiteld (Benjamin Fulford is een gedreven journalist die vecht voor een betere wereld. Hij heeft overal inside-bronnen en geeft informatie over de voortgang van de veranderingen die van groot belang zijn en die we nauwelijks ergens te horen of te lezen krijgen.)
En onder de video staat een update op de video / c.q. nieuwsbrief, ook van 4 juli.
Veronica en Irma

4 juli 2016 – Update op de video / wekelijkse nieuwsbrief van Benjamin Fulford:

Het einde van de tirannie van de Khazariaanse maffia op de planeet Aarde komt inderdaad heel dichtbij. De Rotschilds en andere top Khazariaanse mafiosi families zoals de Borgia, de Medici, de Del Banco (Warburg), de Rockefellers (inclusief de Clintons), de Bushes (Pecce) hebben tot 10 juli de tijd gekregen om een vredesovereenkomst te sluiten met de mensen van de planeet. Daarna wordt een premie gegeven van $100 miljoen elk, te betalen in goud, aan iedereen die ze kan arresteren, en als zij zich verzetten, ze doden, leden van deze genocidale families.
Wij horen dat er venijnige onderlinge strijd gaande is en argumentering binnen “de familie”, over wat te doen aan deze situatie. Toen deze nieuwsbrief klaar stond om online te gaan werd er contact met ons opgenomen door een factie van de Rotschilds, en er is nu voor deze week een ontmoeting gearrangeerd met een representant van de White Dragon Society. Bij deze bijeenkomst zullen wij praten over hoe een financieel systeem te creëren dat goed is voor zowel de mensheid als de natuur. Het zal ook gaan over het creëren van een nieuwe sociale structuur, democratisch en transparant systeem voor de planning van de toekomst voor onze species en deze planeet.
Om deze families nog eens te herinneren aan wat op het spel staat is hier een boodschap die aan ze is gezonden door een senior Pentagon functionaris:
“Ik heb van verschillende bronnen gehoord dat er een veelvoud van mensen is (mannen en vrouwen) die erop wachten dat de RKM (Rotschilds/Bauers) niet zullen samenwerken, deze mensen zullen graag een einde maken aan de levens van de RKM criminelen op elk niveau. Je zou de vertegenwoordiger kunnen laten weten dat dit echt is en dat zij niet kunnen wegkomen of zich verstoppen, hun tijd is voorbij. Het is tijd om te buigen of zij zullen allemaal sterven, inclusief hun families, tot de verste neven; effectief een einde maken aan de duivelse bloedlijnen die de mensheid voor zo lang hebben bedrogen. Nogmaals: veel succes met de onderhandelingen. Als zij hun belofte verbreken zullen er consequenties zijn, enorme. Dat gezegd hebbende, heb een prettige dag.”
In de afgelopen week heeft de Chinese regering ook contact opgenomen met de leiders van andere Aziatische landen, evenals met de hoofden van de G20 groep van naties, om ze te informeren dat zij verwachten dat een overeenkomst kan worden gesloten tussen de White Dragon Society en de Rotschild familie groep. De Chinezen zijn veel te beleefd om bedreigingen te uiten, maar dit is een statement dat is uitgebracht door de Chinese vrijmetselaars:
“Wij zullen samenwerken met elke religie, elke gemeenschap, elke factie, elke politieke partij, of elk land, dat instemt met de principes van co-existentie, co-welzijn en wereldvrede. Echter, wij zullen de banden doorsnijden met iedereen die niet instemt met het doel van wereldvrede.”
Weer een andere groep, die claimt een coalitie van 172 soevereine staten te vertegenwoordigen, heeft afgelopen week ook zijn support aangeboden voor een nieuw, inclusief financieel, systeem.
Pentagon bronnen zeggen dat de Duitse kanselier Angela Merkel (een lid van de Saxe Gotha Rotschild familie) al een overeenkomst heeft gesloten met de Chinezen toen zij China bezocht op 13 juni. Volgens deze overeenkomst heeft Merkel beloofd om af te treden nadat Griekenland uit de EU is gegaan en, in ruil, hebben de Chinezen ingestemd om Deutsche Bank te redden. Deutsche Bank zou anders een Grieks uit de EU stappen niet overleven (71% van de Grieken zijn tegen de EU en maar 27% steunt het) omdat het een wanprestatie zou betekenen op Griekse schulden die door de Deutsche Bank (en anderen) zijn gebruikt om derivaten bergen te creëren. Deze bergen zouden instorten zodra het zand van de Griekse schuld waarop ze zijn gebouwd is verwijderd.
Het andere EU land waar snel een crisis aan het opkomen is is Italië. Daar beloofde de Italiaanse premier Matteo Renzi een 150 miljard euro regerings bail-out voor Italiaanse banken, alleen om publiekelijk te worden uitgescholden door de Duitsers die nee zeiden tegen zo’n deal omdat het erop uit zou draaien dat zij het betaalden. De Italianen vertelden de Duitsers toen dat het aan de Italianen was om te beslissen. Dit degenereerde in een publieke ruzie die waarschijnlijk eindigt met Italië die teruggaat naar de Lire en Renzi die opstapt, volgens CIA bronnen in Europa.
Dan zal natuurlijk president Francois Hollande ook worden gedwongen te vertrekken want wanneer Italië vertrekt zal Frankrijk ook door de financiële realiteit worden gedwongen om de Euro los te laten en terug te gaan naar de Frank.
Ook heeft Oostenrijks hoogste rechtbank vorige week vastgesteld dat de recent gehouden presidentsverkiezing door fraude was gecorrumpeerd en opnieuw moet worden gehouden. Dit zal bijna zeker resulteren in de verkiezing van “ver rechts” (dus anti EU totalitair) Freedom Party presidentiële kandidaat Norbert Hofer.
De pro-EU facties hebben geprobeerd deze desintegratie tegen te houden door een zelfs strakkere, meer centraal gecontroleerde EU voor te stellen. Zij stellen zelfs voor om de EU uit te breiden naar het Midden-Oosten en Afrika.
Uiteraard, gezien hun onplezierige koloniale geschiedenis, kun je er vrij veilig van uit gaan dat de mensen van Afrika en het Midden-Oosten zullen zeggen “dank, maar nee, dank”. Het is duidelijk dat het EU project zoals het was gevisualiseerd zich te ontwikkelen naar een Sovjet Unie stijl wereld regering is gedoemd te mislukken.
In deze situatie vertelde de EU commissaris president Jean-Claude Juncker, die kennelijk dagelijks meer dronken wordt, aan het EU parlement dat hij discussies had met leiders van “andere planeten” over de situatie in de EU. Je kunt er zeker van zijn dat de exo-politici en galactische mensen hier een goede dag mee hadden.
Ook in de US is de Khazariaanse maffia in grote problemen. De wijd verspreide oproer over Hillary en Bill Clinton’s activiteiten is het duidelijkste signaal hiervan. Zoals breed verspreid in verschillende media platforms is Bill Clinton in feite in een vliegtuig gesprongen waarin US Attorney General Loretta Lynch zat, en hij had een privé gesprek met haar van 20 minuten. Onnodig te zeggen dat – met zijn vrouw die onderwerp is van een crimineel onderzoek – over deze ontmoeting weids was geklaagd dat dit een inbreuk was in het rechtssysteem. De aanname die de meeste mensen maken is dat Clinton ten behoeve van Hillary Lynch heeft bedreigd
In ieder geval heeft Lynch later een publieke verklaring uitgebracht waarin zij zei dat zij zou gaan met wat de FBI functionarissen besluiten. Deze functionarissen hebben al lang te kennen gegeven dat als Hillary iemand anders was, zij al lange tijd geleden naar de gevangenis was gegaan. CIA bronnen in Washington DC zeggen dat nu het meest waarschijnlijke scenario voor Hillary is om schuldig te worden bevonden en dan gratie te krijgen van Obama.
Echter, noch Hillary noch enig ander lid van haar maffia zal ooit nog worden toegestaan om de US aan te sturen.
Meerdere rechtszaken over gestolen verkiezingen maken ook heel duidelijk dat de Amerikaanse mensen nu in een open opstand zijn tegen het schaamteloos stelen van verkiezingen door de Khazariaanse maffia.
Pentagon bronnen zeggen nu dat dit deel uitmaakt van een open, volledige revolutie die gaande is tegen de tirannie van de Federal Reserve Board. Een bron zegt: “Brexit inspireert Texodus en Califexit” en dan zullen ook andere staten eruit gaan. Er zal ook een “Amexit zijn van Nato, de UN en wereld vrije handelsovereenkomsten als Nafta, TTP en TTIP”, voorspellen de Pentagon bronnen.
Er is ook een volslagen ommekeer geweest in het Midden-Oosten. Zoals wij vorige week rapporteerden zijn Egypte en Israel zich nu aan het aanmelden om aan te sluiten bij de Shanghai Cooperation Organization, een groep waar hun veronderstelde lange termijn aartsvijand Iran bij is aangesloten.
Nu heeft Turkije opeens een 180 graden draai gemaakt en is vriendschappelijke relaties met Rusland aan het herstellen, Israel, en snel zelfs Egypte. Het lijkt alsof er eindelijk vrede aan het komen is in deze lang gekwelde regio.
De factie van de Khazariaanse maffia die nog steeds koppig de derde wereldoorlog wil beginnen en de “Armageddon” triggeren, heeft echter nog niet volledig opgegeven.
Op dat front was er vorige week wat actie in Moskou van het soort dat een geweldige spionagefilm zou zijn. Bronnen in de FSB evenals rapporten in nieuwsmedia zoals de Washington Post en het officiële Russische Tass nieuwsagentschap zijn het er allemaal over eens dat er een soort van schietincident was nabij de US ambassade in Moskou vorige week. Zij zeggen ook dat er een serieus gewonde US “diplomaat” uit is gevlogen voor spoedeisende behandeling.
De Sorcha Faal nieuwssite die wordt gerund door US Naval Intelligence zegt dat de Russen een soort van elektronisch apparaat te pakken hebben gekregen dat informatie bevat over personeel in de Russische Baltische Vloot.
Direct na dit incident zijn het hoofd van de Russische Baltische Vloot en veel andere van zijn ondercommandanten van hun taken ontheven.
De Russen hebben ook onmiddellijk een publiek aanbod gedaan om aan buurlanden exacte transponder coördinaten te geven voor al hun vliegtuigen die in het open luchtruim over de Baltische Zee vliegen. Dit was duidelijk met het doel om enige misinterpretatie te voorkomen over Russische acties in de regio.
Gegeven het gedrag in het verleden van de Khazariaanse religieuze fanatici die de “eindtijden” willen triggeren, is het een goede gok dat weer een andere poging om een nucleaire oorlog te beginnen is tegengehouden.
Wat deze religieuze fanatici in hun hoofd moeten krijgen is dat de wereld niet gaat eindigen; de wereld staat op het punt om te beginnen of een hergeboorte te hebben naar het paradijs zoals het altijd was bedoeld te zijn.
Op dat front zullen wij hopelijk snel goed nieuws te melden hebben volgende week als de onderhandelingen met de Rothschild vertegenwoordigers goed gaan. Zo niet, dan zal het gevecht doorgaan totdat de mensen op de wereld hebben overwonnen. Planetaire bevrijding komt er snel aan.
Vertaald door Veronica

Geen opmerkingen :

Een reactie posten