maandag 11 juli 2016

Vanavond 11 Juli 19:30 In Conclaaf Live met Haggai Katz bij Sundancer te Zwijndrecht Toegang is gratis


Haggai Katz is voor velen bekend geworden als ET healer, onlangs liet hij weten dat het fenomeen ET healer niet echt meer bij hem past, integendeel.
Daar gaan we het o.a. tijdens In Conclaaf over hebben, geen ET healer maar wat dan wel en is er daadwerkelijk iets in de uitwerking van zijn healings veranderd?

Even een stukje voorgeschiedenis van Haggai.
Sinds jonge leeftijd Had Haggai al paranormale vaardigheden, hij 'zag' en 'voelde' dingen die onbekend waren voor  andere kinderen. In oktober 2001, toen hij 24 jaar was jaar, kwam er een grote ommekeer in zijn leven. 
Hij was destijds aanwezig bij een healing sessie van Adrian Dvir, een man die samenwerkte met onzichtbare buitenaardse wezens (aliens) om mensen te helpen met hun voornamelijk medische problemen. 
Adrian Dvir en zijn aliens herkenden dat ik hetzelfde werk als Adrian kon doen, en met hun hulp was dat in no time het geval!

 
Om het kort te houden, sindsdien werkte hij dus samen met onzichtbare buitenaardse wezens. Ze waren en zijn voor hem onzichtbaar omdat ze in een andere dimensie leven. Ze hebben in hun dimensie een beroep als dokter, chirurg of wetenschapper. Ze bieden medische behandelingen aan met (eveneens onzichtbare) geavanceerde medische apparatuur en instrumenten.

Zover is het ongeveer tot nog toe gegaan tot Haggai andere inzichten en antwoorden kreeg van de helpers die hem tot dat moment hadden geholpen.
In de uitzending van 11 Juli gaan we het daar uitgebreid over hebben,
Het beloofd een mooie duidelijke kijk op het leven van Haggai te geven, 
Dus ben je nieuwsgierig geworden voel je vrij om deze uitzending bij te wonen bij Sundancer te Zwijndrecht.

Overigens deze Uitzending zal ik het Engels uitgezonden worden. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten