dinsdag 26 juli 2016

Armageddon is in aantocht

Duitsland bereidt zich voor op oorlog met  Rusland
door  24 Juli 2016

ArmageddonDe Westers bevolking zelf heeft er totaal geen benul van, maar Washington en zijn Europese vazallen overtuigen Rusland er steeds meer van dat de NAVO zich zich voorbereidt op een aanval.
Eric Zuesse doet verslag van een Duitse krant die een beslissing lekte van de Bundeswehr, welke inhoudt dat Rusland als vijand van Duitsland wordt verklaard.
Washington zou de militaire opbouw gebruiken als pressiemiddel naar Poetin om de Russische oppositie te verminderen tegen Washington’sunilateralisme. Echter, het herinnert een aantal uitgesproken Russen zoals zoals Vladimir Zjirinovski aan Hitlers troepen op de grens in 1941.
Zjirinovski is de oprichter en leider van de Russische Liberale Democratische Partij en een vice-voorzitter van het Russische parlement. In een confrontatie met de redacteur van een Duitse krant vertelt Zjirinovski hem dat opnieuw Duitse troepen aan de grens van Rusland een preventieve aanval zal uitlokken die niets van de Duitse en de NAVO-troepen zal overlaten. Hij zegt: “Hoe meer NAVO-soldaten op uw grondgebied, hoe sneller ze zullen sterven, tot de laatste man. Verwijder de NAVO alstublieft van uw territorium”.
De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov, heeft zijn frustratie geuit over de afhankelijkheid van Washington met betrekking tot het gebruik van geweld en dwang in plaats van diplomatiek overleg, Het is roekeloos van Washington om Rusland ervan te overtuigen dat diplomatie een doodlopende weg is zonder perspectieven.
Als de Russen ongewild ook tot deze conclusie moeten komen zal geweld geconfronteerd worden met nog meer geweld.
De Amerikanen maar ook de Europeanen zullen wakker moeten worden om de gevaarlijke situatie die Washington heeft geschapen onder ogen te zien, maar het valt te betwijfelen of ze dat willen of kunnen. De meeste oorlogen vinden plaats zonder medeweten van de bevolking, totdat ze gebeuren.
Onderstaande video: Klik op de knop voor Engelse ondertiteling

1 opmerking :