woensdag 18 november 2015

Video - Finding voices radio In Conclaaf met Desirée Röver in Centrum Sundancer te Zwijndrecht

Presentatie : Jeroen Ghuijs
Gast :Desirée Röver
Désirée L. Röver is een medisch research journalist, auteur en radio host op Finding Voices Radio.
Deze avond hebben je dus de kans om haar live te ontmoeten bij de uitzending vanuit Centrum Sundancer te Zwijndrecht waar zij door Jeroen Ghuijs een gesprek heeft over HPV, Vaccinaties en Kanker.


Haar research van reguliermedische standaardbenaderingen als vaccinatie bracht haar vanzelf op het pad van levensconforme natuurlijke gezondheidsbenaderingen. Meer dan 20 jaar onderzoek hierin heeft haar niet alleen over vele uiteenlopende onderwerpen een brede kennis en expertise opgeleverd, maar ook een internationaal netwerk van artsen, therapeuten en andere specialisten. Désirée geeft over de hele wereld gedetailleerde en wetenschappelijk onderbouwde presentaties over tal van onderling gerelateerde onderwerpen, waaronder vaccinatie, chemtrails, biofotonen, water, voeding, lifestyle, bewustzijn, emotionele en spirituele gezondheid, seksualiteit, vitamin C, (pre)conceptie tot geboorte, ziekte van Lyme... In 2009 verscheen haar boek over de zinloze en uiterst gevaarlijke HPV-vaccins: “Baarmoederhalskanker, HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’ ” 
In Vakbladen wordt ze dikwijls becritiseerd over ongenuanceerde verhalen en beweringen, hoewel ze ook steeds meer bijval krijgt vanuit de medische wereld zowel nationaal als internationaal.
Ze geeft lezingen door het hele land en publiceert ook veel via haar eigen website www.desireerover.nl die momenteel door omstandigheden tijdelijk uit de lucht is, ook heeft ze veel informatieve artikelen via haar facebook account die je natuurlijk makkelijk kan vinden door haar naam binnen Facebook op te zoeken en te verbinden.

In het vervolg presenteren we In Conclaaf op Locatie in Zwijndrecht (www.sundancer.nl) en mét publiek, toegang is gratis dus wie er bij willen zijn gelieve dit wel even schriftelijk te melden via mail op info@findingvoicesradio.nl je krijgt dan een persoonlijke uitnodiging voor dit evenement.
Sundancer beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid en ligt tegenover het Station Zwijndrecht dus makkelijk bereikbaar én gratis parkeren voor iedereen.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten