maandag 23 september 2019

Het geheim verbond van de joodse geheime genootschap bekend als de Orde van de Illuminati

Het geheime Covenant // The Secret Covenant // Dutch // Nederlandse versie // Het geheim verbond van de joodse geheime genootschap bekend als de Orde van de Illuminati // Uitgegeven onder het hoogste gezag van de Joodse Bograh en gesanctioneerd door de Joodse Rothschild-dynastie (Europe) en de Joodse Rockefeller-dynastie (USA)

De HiddenMysteries.org missie is om het nieuws op de voorgrond te brengen waar wij als mensenras bewust van moeten en moeten zijn.


Wij zullen het slechte nieuws over de hele wereld leveren voor informatieve doeleinden, maar het nieuws dat je zelden te zien krijgt is de mix die we je willen voorstellen. We verzamelen en monitoren al meer dan 9 jaar links naar nieuwsbronnen en brengen u de belangrijkste 'n' nieuwsberichten die beschikbaar zijn over de hele wereld en ook over andere werelden.

Enkele van de belangrijkste ontwikkelingen van de mensheid in de menselijke geschiedenis zijn genegeerd terwijl de wereld toekijkt hoe de VS een ander land, een ander volk en een andere cultuur vernietigen. Sprongen in kennis, archeologische vondsten en vooruitgang in menselijk begrip worden begraven in de reguliere media, terwijl het Bush-Blair regime van wanhoop het voortouw neemt in hun nieuwsstromen.

Tegelijkertijd brengen we u, indien van toepassing, links naar de nieuwste en zeldzaamste boeken van vandaag die betrekking hebben op de onderwerpen die aan de orde zijn. We zullen uw e-mailbox niet vullen met nieuws op het uur of dagelijks. Bladwijzer deze site nu en het nieuws is van u op uw bevel --- Niet in opdracht van iemand anders. Samen met het nieuws zullen wij u informeren met enkele van de gedachten, artikelen en onderzoeken van deskundigen op gerelateerde kennisgebieden.

De informatie die u wordt gebracht, als u nieuw bent op het gebied van 'waarheidszoekende' kennis, zal uw leven veranderen. De waarheid lijkt een manier te hebben om dat te doen. Kennis zal je bevrijden, vrij in je geest, vrij om zelf te denken en te beslissen.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten