vrijdag 14 september 2018

© Aangifte tegen Rutte III en Staat

Aangifte gebaseerd op waarnemingen en feiten voor Hoogverraad & Landverraad tegen de Nederlandse bevolking door de huidige Nederlandse coalitie en regering Rutte III, van eerste en tweede kamer, inclusief de familie van Amsberg, zij spannen samen tegen eigen bevolking om zoveel mogelijk schade en chaos te veroorzaken door commissie stiekem in het voor deel van multinationals en ongekozen EU.

Het is verboden een middel als bedoeld in de bij deze wet behorende lijst I dan wel aangewezen krachtens artikel 3a, vijfde lid:

a
binnen of buiten het grondgebied van Nederland te brengen;

b
te telen te bereiden, te bewerken, te verwerken, te verkopen, af te leveren, te verstrekken of te vervoeren;

c
aanwezig te hebben;

d
te vervaardigen.

Velen geloven nog steeds in sprookjes, terwijl de werkelijkheid zo duidelijk is.
President Trump wil de troepen uit Afghanistan halen, de leegte wil Nederland vullen met de Nederlandse rangers, Drugskoning Willem Alexander maakt zich zorgen dat zijn Drugslinie wordt opgerold?

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kabinet-broedt-op-nieuwe-militaire-missie-afghanistan-commando-s-en-mariniers-moeten-afghaanse-special-forces-opleiden~b80e0bbb/
Vanaf de inval door de VS in Afghanistan is de drugsproductie met 100% toegenomen, waarbij de CIA de productie bewaakt, en deze via de banken wit gewassen worden of er clandestiene operaties mee betaald worden.

NAVO weigert hulp bij vernietiging opiumvelden in Afghanistan

  •  
Met het huidige mandaat zullen de NAVO-troepen in Afghanistan zich niet rechtstreeks gaan bezighouden met de vernietiging van de papavervelden en de opiumteelt in het land. Dat heeft de Amerikaanse generaal Dan McNeill, de opperbevelhebber van de door de NAVO geleide ISAF-macht, laten verstaan.
 Historisch hoogtepunt
Het VN-bureau tegen Drugs en Misdaad vroeg vorige week om een grotere rol van de alliantie in de strijd tegen de opiumproductie in Afghanistan. Die heeft een historische hoogte bereikt en is intussen goed voor zo’n derde van het Afghaanse bnp. Afghanistan levert nu 93 procent van alle heroïne in de wereld. De provincie Helmand is de grootste producent van het land.
 
Wel steun
“ISAF is geen macht voor de vernietiging” van papavervelden, zei generaal McNeill op een persconferentie op de NAVO-hoofdzetel in Evere. De NAVO-troepen verlenen wel steun aan de Afghaanse troepen die zich met drugsbestrijding bezighouden. Dat gaat van het verstrekken van inlichtingen over vorming tot het transport van Afghaanse militairen. “We moeten doen wat we kunnen doen in drugsbestrijding”, maar de Afghanen dragen de eerste verantwoordelijkheid, aldus de ISAF-opperbevelhebber nog.
 
Misschien later
De generaal sloot wel niet uit dat het ISAF-mandaat wordt aangepast “als de NAVO-leden, de secretaris-generaal (Jaap de Hoop Scheffer) en de opperbevelhebber van de NAVO-troepen (generaal John Craddock) dat willen”. Volgens de ISAF-opperbevelhebber zijn er daarover binnen de NAVO momenteel gesprekken. Hij wilde echter niet vooruitlopen op de uitkomst daarvan.
 
Opstand gefinancierd door drugs
NAVO-diplomaten erkennen wel dat de opiumteelt alle inspanningen van het bondgenootschap in Afghanistan (op het vlak van veiligheid, goed bestuur en ontwikkeling) ondermijnt. De drugsproductie financiert de opstand van de radicaalislamitische taliban, met wie de NAVO-troepen in het zuiden en het oosten van het land in een hevige strijd verwikkeld zijn. (belga/hln)


Nederland is het enige land in de wereld zonder voorwaardelijke rechter, mede doordat het koninkrijk en de grondwet op 13 mei 1940 zijn verstreken. daarom bestaat de Nederlander niet.

https://www.youtube.com/watch?v=zt0pHmZuDz0

https://sites.google.com/site/ncfaktueel/h-k-h-prinses-maxima

Toen de Koninklijke familie voor de nazi's het land ontvluchtte met de volledige regering, had ik de geldende grondwet dat de regering volgens artikel 21 van de grondwet nooit buiten de grenzen mocht zitten.

Na de Tweede Wereldoorlog is men teruggekomen met leugens en heeft men de eerste regering benoemd, wat betekent dat deze niet democratisch gekozen is, zodat alle volgende regeringen niet geldig zijn.

Dit betekent dat alle internationale verdragen waar ook ter wereld, waar ook namens Nederland ondertekend, niet legaal zijn, zelfs niet de corrupte EU.

De vergiftiging van de wereld komt uit Nederland en zijn satanische regering en nepkoning, hij heeft een erfenis geclaimd die niet van hem is.

Hun familiebedrijf Shell heeft veel gevaarlijk afval via een dochtermaatschappij Billiton, die wereldwijd wordt verhandeld onder de naam Wolmanzouten.  https://www.trouw.nl/home/het-hout-rot-niet-maar-is-puur-gif~a4904e10/
Deze bevatten chroom6 en arseen, dat door de overheid in het milieu is goedgekeurd door houtverwerkende bedrijven onder de noemer duurzaamheid.

De eerste Nederlandse cocaïnefabriek in Amsterdam werd later Akzo nobel genoemd, ook zij verwerkten het afval in hun verfproducten, waardoor veel mensen kanker kregen en stierven.

Deze act is te vergelijken door moord met voorbedachte raden
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gemoederen-lopen-hoog-op-bij-informatiebijeenkomst-chroom-6-schandaal-defensie-scheept-ons-af-met-een-flutregeling-~b519ee9b/
Willem Alexander heeft persoonlijk een moord gepleegd, om te worden toegelaten of om zijn satanische loyaliteit te tonen.
De verklaring van Neset Temirci over 12 jaar gevangenisstraf, de corruptie van de rechterlijke macht, het hoge verraad van Bram Moszkowicz, Neset zijn getuigenis en verklaring over de moord op een onbekende vrouw en een klein kind gepleegd door koning Willem Alexander in aanwezigheid van Mabel wisse Smit, Friso, Beatrix, moord uit lust van deze satanisten. Zie voor meer info op
http://ntblauwbloed.blogspot.com Nazis van de Oranje familie als psychotische moordenaars. 
https://www.youtube.com/watch?v=77TU43G_o80


Getuigenissen van verschillende mensen over de satanische rituelen van de Nederlandse politiek en het koningshuis, justitie negeert verklaringen en is zelfs betrokken bij deze praktijken.

https://www.youtube.com/watch?v=7sM4sPaUyEg
 
https://www.youtube.com/watch?v=-A1o1Egi20c

Het is onbegrijpelijk dat het internationale tribunaal is gevestigd in een land waar geen wetten gelden en criminelen uit de politiek en de monarchie hun eigen volk opofferen op het satanische altaar van de even slechte fascisten van de EU.

De EU is na de Tweede Wereldoorlog door de nazi's opgericht en nep-Koning Willy geeft Nederland aan de fascisten van de EU, welke laag IQ moet u dit doen?

http://www.reject-the-eu.co.uk/
https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/nazi-regime-van-het-hitler-kabinet-vanuit-nederland-voortgezet

1
Als schuldig aan witwassen wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren of geldboete van de vijfde categorie:

a
hij die van een voorwerp de werkelijke aard, de herkomst, de vindplaats, de vervreemding of de verplaatsing verbergt of verhult, dan wel verbergt of verhult wie de rechthebbende op een voorwerp is of het voorhanden heeft, terwijl hij weet dat het voorwerp - onmiddellijk of middellijk - afkomstig is uit enig misdrijf;

b
hij die een voorwerp verwerft, voorhanden heeft, overdraagt of omzet of van een voorwerp gebruik maakt, terwijl hij weet dat het voorwerp - onmiddellijk of middellijk - afkomstig is uit enig misdrijf.

2
Onder voorwerpen worden verstaan alle zaken en alle vermogensrechten.Het is de hoogste tijd om deze puinhoop op te ruimen, vooral als een rechter duidelijk maakt dat de grondwet zo dood is als een pier.

https://beroepseer.nl/nl/groepsblog/overheid/item/1620-alex-brenninkimeijer-in-oratie-grondwet-zo-dood-als-een-pier
 
https://www.mr-online.nl/brenninkmeijer-grondwet-zo-dood-als-een-pier/
 
https://www.trouw.nl/home/toets-partijprogram-aan-grondwet~a8d7a17f/

Conclusie van het hele verhaal, door het ontbreken van wettelijke wetten, zijn de internationale overeenkomsten na 13 mei 1940 allemaal ongeldig, omdat ze tot stand zijn gekomen door list en bedrog.


De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.
De aanslag ondernomen met het oogmerk om de grondwettige regeringsvorm of de orde van troonopvolging te vernietigen of op onwettige wijze te veranderen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie
Hij die een hem van regeringswege opgedragen onderhandeling met een buitenlandse mogendheid opzettelijk ten nadele van de staat voert, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijftien jaren of geldboete van de vijfde categorie

Artikel 130a

Indien een misdrijf, strafbaar gesteld in artikel 123 of 124, is begaan met een terroristisch oogmerk, wordt de in deze artikelen bepaalde tijdelijke gevangenisstraf met de helft verhoogd.

https://www.geenstijl.nl/5143798/nieuwsuur-verfilmt-geenstijltopics/
Rutte samen met een van zijn Isis vrienden op de foto.

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/19/het-onbehagen-over-commissie-stiekem-13584068-a1577990https://nos.nl/artikel/2249820-kamer-schrikt-van-nederlandse-steun-aan-jihadisten.html
https://www.facebook.com/Nieuwsuur/videos/1886381511669709/
In de Tweede Kamer wordt geschokt gereageerd op het nieuws dat Nederland logistieke steun heeft verleend aan een groepering in Syrië die door het Openbaar Ministerie is bestempeld als terroristisch.
"Schrikbarend", zegt Kamerlid Sjoerdsma van regeringspartij D66. Hij vraagt zich af hoe het zo ver heeft kunnen komen. Volgens hem heeft de Kamer verschillende keren gewaarschuwd voor dit gevaar.

CDA: vragen

Uit onderzoek van Nieuwsuur en Trouw blijkt dat de strijdgroep Jabhat al-Shamiya onder meer uniformen en pick-up trucks kreeg van Nederland. Volgens het OM is het een jihadistische en salafistische organisatie.
Een andere regeringspartij, het CDA, heeft verschillende malen vragen gesteld over mogelijke Nederlandse steun aan foute strijdgroepen in Syrië. Kamerleden Omtzigt en Van Helvert willen zo snel mogelijk een debat in de Tweede Kamer.
Veel informatie over de leveringen aan strijdgroepen in Syrië is geheim verklaard. Het CDA wil daar opheldering over. "Ik wil kunnen controleren wat de regering gedaan heeft", zegt Kamerlid Omtzigt.

Segers: had nooit mogen gebeuren

ChristenUnie-leider Segers reageerde in Nieuwsuur. Hij sprak van een ontluisterend beeld. Zijn partij diende in 2015 een motie in die het kabinet opriep geen steun te verlenen aan de gematigde oppositie, maar die motie haalde het niet.
"Wat er nu gebeurt is precies de angst die we toen hadden. Je weet niet of er mensenrechtenschendingen of samenwerking met jihadisten is geweest. Dit is exact wat je niet wilt." Volgens Segers is niet goed in de gaten gehouden naar wie de steun precies ging en hoe de organisaties zich ontwikkelden.
"Als je mensenrechten hoog wilt houden, als je jihadisme wilt bestrijden, had dit nooit mogen gebeuren." Segers wil de onderste steen boven hebben en dus moet minister Blok van Buitenlandse Zaken naar de Kamer komen.

Weer wat uit te leggen

Volgens de PVV bewijst het nieuws van vandaag dat er brede steun is van het Nederlandse kabinet voor terroristen. "Rutte 3 = Terreur 1", twittert partijleider Wilders.
De SP vindt dat minister Blok van Buitenlandse Zaken weer wat uit te leggen heeft. Het kabinet heeft tot nu toe gezegd dat er alleen steun ging naar gematigde oppositiegroeperingen in Syrië. "Maar de gematigde rebellen blijken toch niet zo gematigd", zegt Kamerlid Karabulut.

Machtsmisbruik van Alexander Pechtold. Bron geenstijl

Roundup! Socials over Alexander "moordenaar van ons kind" Pechtold


Het hoofd van Stef ligt op het Blok maar degene die eruitziet als een daywalker is Alexander Pechtold.
Eerder verscheen in de Story al het verhaal over Penthouse Pechtold en de Verdwenen Baby en nu komt Privé met een soortgelijk stuk. De welbekende wet luidt 'als twee roddelbladen hetzelfde zeggen is het 100% waar' en dus is het waar. Volgens  Anne Lok is Alexander Pechtold 'de moordenaar van ons kind' - een kind dat eerder nog werd verwekt met behulp van hardmakers. "Ik heb een geheel andere Alexander Pechtold leren kennen. Zoals zijn seksuele behoefte, waarvoor ik speciale lustopwekkende pillen moest bestellen via internet. Onlangs wilde hij die pillen terug. Dat heb ik geweigerd." En dat zijn kennelijk niet de enige pillen die de leider van Drugs'66 in zijn mik stouwde. "Hij slikt en rookt allerlei rotzooi. Je wil niet weten hoe ik hem soms aantrof." Nou nee, dat willen we inderdaad niet weten. Maar omdat een mes altijd aan 66 kanten snijdt, eerst maar eens een rondje langs de velden - brief van Anne Lok helemaal onderaan na de Lees verder.
UPDATE: Plot twist! Anne zegt dat het verhaal in Privé weliswaar klopt, maar dat ze helemaal niet heeft meegewerkt aan het stuk. 
"Die indruk wordt wel gewekt, maar dat is beslist niet zo." Die indruk wordt inderdaad een klein beetje gewekt met de tekst 'urenlang sprak Privé met de vrouw die Pechtold meemaakte zoals bijna geen ander dat deed'. Tsjaaaaaaaa.

http://www.anti-corruptie.nl/nederland/

Wetboek van Strafrecht 

Niet-ambtelijke omkoping

Omkoping van anderen dan ambtenaren

·         artikel 126 Sr
·         artikel 328ter Sr (passief en actief)
·         artikel 328quater SrAmbtelijke omkoping
Omkoping van ambtenaren
·         artikel 177 Sr (actief)
·         artikel 363 Sr (passief)

Omkoping van rechters
·         artikel 178 Sr
·         artikel 364 Sr

Relevante begrippen
·         artikel 84 Sr
·         artikel 178a Sr
·         artikel 364a SrAanwijzingen Openbaar Ministerie 


Artikel 135

Hij die, kennis dragende van een strafbare samenspanning, op een tijdstip waarop het plegen van deze misdrijven nog kan worden voorkomen, opzettelijk nalaat daarvan tijdig voldoende kennis te geven, hetzij aan de ambtenaren van de justitie of politie, hetzij aan de bedreigde, wordt, indien het misdrijf is gevolgd, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.

Lid van een criminele organisatie.

Artikel 140

·         1Deelneming aan een organisatie die tot oogmerk heeft het plegen van misdrijven, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vijfde categorie.
·         2Deelneming aan de voortzetting van de werkzaamheid van een organisatie die bij onherroepelijke rechterlijke beslissing verboden is verklaard of van rechtswege is verboden of ten aanzien waarvan een onherroepelijke verklaring als bedoeld in artikel 122, eerste lid, van Boek 10 Burgerlijk Wetboek is afgegeven, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.
·         3Ten aanzien van de oprichters, leiders of bestuurders kunnen de gevangenisstraffen met een derde worden verhoogd.
·         4Onder deelneming als omschreven in het eerste lid wordt mede begrepen het verlenen van geldelijke of andere stoffelijke steun aan alsmede het werven van gelden of personen ten behoeve van de daar omschreven organisatie.

Artikel 140a

·         1Deelneming aan een organisatie die tot oogmerk heeft het plegen van terroristische misdrijven, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijftien jaren of geldboete van de vijfde categorie.
·         2Oprichters, leiders of bestuurders worden gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.
·         3Het vierde lid van artikel 140 is van overeenkomstige toepassing.

Artikel 141

·         1Zij die openlijk in vereniging geweld plegen tegen personen of goederen, worden gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren en zes maanden of geldboete van de vierde categorie.
·         2De schuldige wordt gestraft:
o    1°.met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vierde categorie, indien hij opzettelijk goederen vernielt of indien het door hem gepleegde geweld enig lichamelijk letsel ten gevolge heeft;
o    2°.met gevangenisstraf van ten hoogste negen jaren of geldboete van de vijfde categorie, indien dat geweld zwaar lichamelijk letsel ten gevolge heeft;
o    3°.met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of geldboete van de vijfde categorie, indien dat geweld de dood ten gevolge heeft.


Opzettelijk schade toebrengen volgens artikel 350 Sr
1.
Hij die opzettelijk en wederrechtelijk enig goed dat geheel of ten dele aan een ander toebehoort, vernielt, beschadigt, onbruikbaar maakt of wegmaakt, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.
2.
Met gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of een geldboete van de vierde categorie wordt gestraft hij die opzettelijk en wederrechtelijk een dier dat geheel of ten dele aan een ander toebehoort, doodt, beschadigt, onbruikbaar maakt of wegmaakt.
Artikel 31 Europees verdrag van Maastricht.
Iedere werknemer heeft recht op gezonde, veilige en waardige arbeidsomstandigheden (een Europees grondrecht).
Artikel 361 Wetboek van Strafrecht.
De ambtenaar of een ander met enige openbare dienst voortdurend of tijdelijk belast persoon, die opzettelijk zaken bestemd om voor de bevoegde macht tot overtuiging of bewijs te dienen, akten, bescheiden of registers, welke hij in zijn bediening onder zich heeft verduistert, vernielt, beschadigt of onbruikbaar maakt, of toelaat dat zij door een ander worden weggemaakt, vernield, beschadigd of onbruikbaar gemaakt, of die ander daarbij als medeplichtige ter zijde staat, wordt gestraft met gevange-nisstraf van ten hoogste vier jaren en zes maanden of geldboete van de vijfde categorie.
Artikel 6:162 Burgerlijk Wetboek (onrechtmatige daad).
Ook op grond van artikel 6:162 van het Burgerlijk Wetboek (onrechtmatige daad) is de werkgever ( Overheid ) aansprakelijk voor intimidatie, psychische terreur e.d. op het werk ( het Land ). Het kan hierbij gaan om een onrechtmatige daad van een ondergeschikte of een onrechtmatige daad van de werkgever zelf.1
Hij die opzettelijk iemand wederrechtelijk van de vrijheid berooft of beroofd houdt met het oogmerk een ander te dwingen iets te doen of niet te doen wordt als schuldig aan gijzeling gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijftien jaren of geldboete van de vijfde categorie.

2
Indien het feit de dood ten gevolge heeft wordt hij gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

3
Het vierde lid van artikel 282 is toepasselijk.

Ambtenaren en rechters zijn verplicht als kennisdrager om aangifte te doen bij het OM volgens Artikel 162
1.
Openbare colleges en ambtenaren die in de uitoefening van hun bediening kennis krijgen van een misdrijf met de opsporing waarvan zij niet zijn belast, zijn verplicht daarvan onverwijld aangifte te doen, met afgifte van de tot de zaak betrekkelijke stukken, aan de officier van justitie of aan een van zijn hulpofficieren,
a. indien het misdrijf is een ambtsmisdrijf als bedoeld in titel XXVIII van het Tweede Boek van het Wetboek van Strafrecht, dan wel
b. indien het misdrijf is begaan door een ambtenaar die daarbij een bijzondere ambtsplicht heeft geschonden of daarbij gebruik heeft gemaakt van macht, gelegenheid of middel hem door zijn ambt geschonken, dan wel
c. indien door het misdrijf inbreuk op of onrechtmatig gebruik wordt gemaakt van een regeling waarvan de uitvoering of de zorg voor de naleving aan hen is opgedragen.
2.
Zij verschaffen de officier van justitie of de door deze aangewezen hulpofficier desgevraagd alle inlichtingen omtrent strafbare feiten met de opsporing waarvan zij niet zijn belast en die in de uitoefening van hun bediening te hunner kennis zijn gekomen.
3.
De bepalingen van het eerste en tweede lid zijn niet van toepassing op de ambtenaar die door het doen van aangifte of het verschaffen van inlichtingen gevaar zou doen ontstaan voor een vervolging van zich zelf of van iemand bij wiens vervolging hij zich van het afleggen van getuigenis zou kunnen verschonen.
4.
Gelijke verplichtingen rusten op rechtspersonen of organen van rechtspersonen wier taken en bevoegdheden zijn omschreven bij of krachtens de wet, voor zover daartoe bij algemene maatregel van bestuur aangewezen.
5.
Bij of krachtens algemene maatregel van bestuur kunnen voorschriften worden gegeven in het belang van een goede uitvoering van dit artikel.
6.
De aangifte van misdrijven, bedoeld in het eerste lid onder c, kan in overleg met de officier van justitie en met inachtneming van de voorschriften, als bedoeld in het vorige lid, nader worden beperkt.
7.
De voordracht voor een algemene maatregel van bestuur als bedoeld in het vierde of vijfde lid, wordt niet gedaan dan nadat het ontwerp in de Nederlandse Staatscourant is bekend gemaakt en sedert de dag waarop de bekendmaking is geschied twee maanden verstreken zijn.

Ik, Wij de Nederlandse bevolking eisen per direct het aftreden van alle personen en partijen die zich aan bovengenoemde strafbaar feiten schuldig hebben gemaakt inclusief de familie van Amsberg, zie die onterecht het Koningschap opeisen.


https://ambtsbeeindiging.blogspot.com/

https://val-van-de-macht.blogspot.com/

https://www.hpdetijd.nl/2012-08-07/lijsttrekker-noemt-beatrix-tirannieke-topcrimineel/

Hiermee heeft de overheid zijn autoriteit misbruikt, waardoor er geen verdere levensvatbaarheid is voor deze criminelen te blijven volgen of te gehoorzamen. Als wij belasting betalen steunen we een criminele organisatie, waardoor we ons schuldig maken volgens artikel 140 Sr.

© Aangifte tegen Rutte III en Staat

1 opmerking :

  1. Beste lezers!!
    Word tijd dat dit duistere regering wordt ontbonden en meer licht binnen laat komen de de vereniging van Adam en Eva in plaats van uit elkaar. Dubbele moord in de prullenbak van2007 vader tijd!!!!!! Ook in de doofpot terwijl Rutte in 2008 over jezus preekte naast de coffeeshop waar de eerste moord werd gepleegd............ Hij weet meer over de Nederlandse satanisten!!!

    Thomas Everhard Ross aka Gabriel aka 2007 Immortal don the love dokter.....

    BeantwoordenVerwijderen