donderdag 4 januari 2018

De Maan heeft meer dan 250 miljoen inwoners, claimt een voormalig CIA-piloot.

Een voormalige CIA-piloot schokte het publiek met zijn uitspraak dat de Maan eigenlijk een leefbare plek is met meer dan 250 miljoen burgers. De voormalige CIA-piloot John Lear, John Lear, is bekend onder de conspiraytheoretici.

Alles wat je over de Maan hoorde is een leugen,"riep de heer Lear uit.

Hij zei hij geheime structuren op de Maan heeft ontdekt en bovendien, toonde hij enkele beelden die naar verluidt bewijs van deze kunstmatige formaties tonen.

Amateur astronomen hebben onlangs iets opgenomen dat lijkt op een holografische projectie van het oppervlak van de Maan.

Er zijn veel samenzweringen die geloven dat een soort wetenschap of technologie de structuren op de maan verbergt. Dus deze holografische technologie zou eigenlijk wel eens de techniek kunnen zijn die ze afdekt.

De eerste bezoeken aan de Maan vonden hoogstwaarschijnlijk plaats dankzij het antigravity-vaartuig van de Tesla.
Ik kan dit natuurlijk niet bewijzen of ik zou al dood zijn. Ik kan u nu geen beeld tonen van de USS Enterprise. Het is precies wat logisch is om te weten dat de technologie die de Amerikaanse overheid heeft gewonnen nadat de Amerikaanse regering miljarden of miljarden in al Tesla's onderzoek heeft gepompt,"zegt Lear.

In de video van Lear kun je foto's bekijken die in 1946 genomen zijn van een observatorium. Ze tonen blijkbaar een grote ramp die zich in het noordwesten van de Endymion krater heeft voorgedaan.

Hij blijft verder uitleggen hoe de Maan 40 miljoen jaar geleden binnenin Jupiter werd gemaakt. Naar verluidt, tijdens de laatste ijstijd, 15.000 jaar geleden, zat de elektromagnetische baan in de baan van de aarde. Zo, zo beweert hij, begonnen de grote steden, beschavingen en basissen op de Maan te verschijnen.

Lear beschreef de burgers van de Maan als humanoïde vreemdelingen. Hij zei ook dat er onder hen ook een ras van de Greys aanwezig is, maar ze leven onder het oppervlak van de Maan, werkend in enorme laboratoria.


Om nog vreemder te klinken, zei hij dat de Aarde eigenlijk een planeetgevangenis is die dient als plaats voor straffen. Er zijn miljoenen andere planeten zoals Aarde, zei hij.

John Lear heeft ongelofelijke ideeën en beweringen, dus het is niet vreemd dat hij een onderwerp is van voortdurende grappen onder de rationalisten.

Deze voormalige CIA-piloot was echter ook voormalig kapitein van de Amerikaanse luchtmacht. Hij heeft meer dan 100 verschillende vliegtuigen bediend en beschikt over vele certificaten waaruit zijn expertise blijkt.

Bron: Nozones

Geen opmerkingen :

Een reactie posten