donderdag 9 februari 2017

Ik ben op zoek, naar jullie (De Burger Beweging)

Hallo mijn naam is Jeroen Ghuijs kandidaat voor De Burger Beweging en sta op nummer 20 van de kandidatenlijst.
http://www.deburgerbeweging.nl/
Ik ben op zoek, naar jullie, jullie die je levensloop voorbij zien gaan en zich af vragen is dit alles?
Wat loop ik hier te doen, wat kan ik doen? Alles is toch al bepaald.
Jullie snappen met zijn allen heel goed dat er iets niet meer klopt en denken dat de overheid dwarsligt, de media liegen ook over alles en echt nieuws krijg je niet meer?
Daar gaan we wat aan veranderen , mèt jullie en dat kan , met niet al te moeilijke opgaven, we gaan met zijn allen de boel veranderen, dáár hebben we de overheid niet voor nodig, ze hebben kansen genoeg gekregen , we gaan het echt zelf doen, gezonde betaalbare voeding en ziekenzorg, als dat nog nodig is nadat we voldoende puur en gezonde voeding krijgen, niet de voeding waarvan je zoveel mogelijk tegen zo weinig mogelijk kosten in een verpakking krijgt.
We gaan werk creëren waar je weer zin in krijgt , waar je gewaardeerd wordt, waar je niet het idee krijgt dat je nutteloos werk doet , maar duurzaam, waar iedereen wat aan heeft.
Het werk waar het niet meer om kwantiteit maar om kwaliteit gaat, waar je je eigen tempo kan bepalen en niet een baas of leider die denkt dat het sneller en beter kan.
Niet aan producten werken die binnen 5 jaar kapot moeten zijn, of erger nog de producten halen waar anderen op uitgebuit worden en alleen maar armer worden.
We zullen zorgen dat iedereen in overvloed kan leven , waar geld niet het enige is waar je je levensbehoeften mee kan verzorgen en indien mogelijk niet eens meer nodig is.
Het is misschien moeilijk om zo te denken want zo zijn we niet opgevoed, we zijn opgevoed met de mening dat succes bestaat uit aanzien geld en materiaal (huisje boompje beestje) Maar uiteindelijk lijd dat tot armoe en slavernij waarbij je als je geluk hebt op het eind van je leven een pensioentje krijgt wat net aan de armoedegrens ligt.
We gaan dat gewoon anders doen, doe je mee? Dan heeft stemmen ineens wel weer nut
Warme groet , Jeroen

Geen opmerkingen :

Een reactie posten