woensdag 15 februari 2017

Aan alle NIET stemmers - De Burger Beweging Lijst 17

Ik wil een oproep doen aan allen die stemmen niet meer zien zitten.
Ik zie en hoor veel mensen die Nederland een vreselijk land vinden , weg willen uit Nederland.
Er zijn er een hoop zelfs die Nederland verlaten hebben om uiteenlopende redenen en vervolgens lekker afgeven op dat vervelende Nederland waar niets meer goed lijkt te zijn.
Ik begrijp dat ergens iets in je leven fout gegaan is en dat je misschien geen andere mogelijkheid meer zag.
Anderen stoppen met stemmen want er is toch niets meer te redden.
Laat ik jullie oproepen toch te gaan stemmen op een partij die denken wel wat te kunnen doen, maar laat ons dan niet achter als splinterpartij waar je wel voor zou willen gaan als we groot zijn.
Dát werkt dus niet met een kleine partij kun je wel wat doen als oppositie maar daadwerkelijke veranderingen vragen erg veel overredingskracht.

Laat je niet verleiden voor sigaren uit eigen doos die je achteraf ook niet blijkt te krijgen maar alleen maar meer geld kosten.
Jullie stemmen hebben ze in ieder geval binnen voor de komende 4 jaar.....

Nu de verkiezingen er aan komen zie je berichten dat de economie weer aantrekt, als je dat geloofd komt dat ook alleen maar omdat dat ze ons wijs gemaakt hebben dat het zo is en dat wij dat geld ook daadwerkelijk uitgeven.
Weg spaargeld , en zo raken we langzamerhand met zijn allen steeds armer, óók diegenen  die het nog makkelijk uit kunnen geven,
Kijk maar naar je bankrekening die wordt steeds kleiner , voor een enkeling niet, die zitten aan de “goede” kant blijkbaar.

We hebben ongeveer 60% niet stemmers in Nederland hebben je enig idee wat dat voor effect dat zou hebben op de alternatieve partijen in Nederland die het wel goed voor hebben met de burger als je daar wél op zou stemmen.
Geef ons het voordeel van de twijfel, en samen met jullie zetten we de verandering in Nederland door. 

Ik ben Jeroen Ghuijs kandidaat voor De Burger Beweging en sta op de lijst op nummer 20.
De kandidaten lijst staat niet op volgorde dus kiezen op de persoon is mogelijk.
Graag vraag ik Uw stem, maar andere kandidaten zijn ook meer dan waardevol, kies voor wat jij nodig denkt te hebben bij De Burger Beweging.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten