vrijdag 10 februari 2017

10 Febr 21:00 Kwantpunt met Guido Jonkers

21:00 Kwantpunt
Presentatie : Aat Lambert de Kwant
Gast        : Guido Jonkers WantToKnow

Vandaag een gesprek met Guido Jonkers van de bekende site , WantToKnow.nl waarin van alles langskomt: van nepnieuws tot de orkestratie van wat er in de wereld nu gaat, mindcontroll, archonten, het populisme, tot het verschijnsel Donald Trump en diens impact enz.
Na een studie marketing op de HEAO in Amsterdam, was Guido Jonkers drie jaar werkzaam voor de grootste tijdschriftenuitgever van Nederland, de VNU. Daarna -vanaf 1982- was hij werkzaam in sales promotion en in 1989 zelfstandig in dit marketingvakgebied, onder de naam P&P. (Premium & Promotion Partners bv). Vanaf 2000 werd duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van het bedrijf voor klanten als Triodosbank, ASN, Greenchoice e.d. Daarnaast vanaf 2001 was hij ook actief als bestuurslid publiciteit en uitgeverij zaken van Stichting De Vrije Mare, die het werk van Marieke de Vrij, spiritueel raadsvrouwe, ondersteunt. Sinds 2008 actief als ZZP’er op het brede gebied van duurzaamheid. Hij heeft tevens een eigen uitgeverij opgericht, waarvan WantToKnow.nl één van de eerste activiteiten is. 


Te beluisteren op:
http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

1 opmerking :

  1. Jazeker, Martijn zorgt voor bewustwording. Herkenning vanuit en in het hart! Hij doet je je eigen kracht weer herkennen! Top!

    BeantwoordenVerwijderen