donderdag 16 februari 2017

Islamisering uitbannen? waarom niet doen?

Ik Jeroen Ghuijs heb me beschikbaar gesteld als kandidaat voor De Burger Beweging op zoek naar jou om mee te werken aan een vredelievende en liefdevolle onvoorwaardelijke samenleving.

Dit artikel is geschreven uit eigen initiatief en onderschrijft niet persé de mening van de andere leden van De Burger Beweging

Ik hoor de roep om Islamisering binnen onze samenleving uit te bannen, maar wil daar dan toch even enkele vragen bij stellen.
Ik zie de gevaren en de angst daarvoor echt ook wel, maar laten we eerst de hand even in eigen boezem steken.
Daarbij wil ik even zeggen dat ik niet bereid ben om te vechten voor vrijheid, want die vrijheid hebben we al die zit letterlijk in ons zelf, het ligt er alleen maar aan hoever je die wilt en kan zien.

Islamisering ligt kosmisch gezien in tijd maar een paar seconden van de Inquisitie af.
In de Koran worden Jezus en Maria meer besproken dan in de bijbel, Joden erkennen Jezus niet eens.
Maar maak de Islam daarmee niet een karikatuur van gewelddadigheid onderdrukking en terrorisme.
We hebben binnen onze samenleving ook Christelijke organisaties waar je als je hun gemeenschap verlaat letterlijk vervolgt en uitgesloten wordt.
Moslims houden ook van hun kinderen, vrouwen en mannen, laten we daar duidelijk in zijn.
De roep om de islamisering een halt toe te roepen binnen onze eigen samenleving heeft totaal geen blijk van lichtwerk en een vredelievende samenleving.
Eigen volk eerst? Wie is jouw volk dan? Wie heeft het land afgebakend alsof alles binnen deze grenzen van ons is?
Wie zijn er volop in oorlog binnen andermans grenzen? niet om de Islam te bestrijden maar om olie belangen?
Wie liegt er constant naar onze eigen burgers?
Wie perst er eigenlijk de bevolking uit binnen onze eigen “grenzen”?
Wie laat ons letterlijk betalen voor gezondheidszorg en trekt er vervolgens ons geld uit om god weet wat mee te betalen terwijl we recht hebben op een gezond leven zonder dat dat gecorrigeerd hoeft te worden?
Wie bepaald wat en hoe er lesgegeven wordt op onze scholen om te zorgen dat we onze kinderen klaar kunnen maken voor een slavenmaatschappij?
Wie legt er regels op de bevolking met als doel als je je er niet aan houd een boete krijgt, op basis van welke autoriteit dan?

Wil je daar echt verandering in stem dan op “De Burger Beweging” de partij die samen met jou naar die eerlijke samenleving wilt streven.
Jeroen Ghuijs Kandidaat 20 voor De Burger BewegingGeen opmerkingen :

Een reactie posten