zaterdag 19 december 2015

21 December -Winter Zonnewende Ritueel "De Mantel der Liefde" bij Sundancer te Zwijndrecht

Aanvang     :19:00 uur
Presentatie  : Ina C├╝sters van Bergen http://inacusters.com/
Lokatie        : Kaart

De Mantel der Liefde
Het ritueel voor de winterzonnewende

In deze tijden van maatschappelijke spanningen is het belangrijk om de verbindingen te voeden van onze sociale gemeenschap. Zoals de vader in het inmiddels beroemd geworden filmpje op youtube al zei; wij hebben bloemen! "We have Flowers"

Ik wil jullie graag allemaal uitnodigen om dit spiritueel neer te zetten. 


Op maandagavond 21 december, de dag van de Winterzonnewende, wil ik jullie allemaal uitnodigen om mee te komen bouwen aan onze Mantel der Liefde. Tijdens de afgelopen retraite hebben we deze mantel gemaakt, ze is geladen met blauwe bloemen, die allen een vorm van liefde en saamhorigheid verbeelden, voor compassie en verbinding. Kom jij ook helpen om verder te bouwen aan deze mantel van liefde? We gaan met z’n allen een mooi ritueel doen bij Sundancer in Zwijndrecht.

Vanaf 19.00 is de ruimte open. We starten de avond om half 8. Je krijgt dan eerst kort uitleg over het ritueel, en dan gaan we het samen opstarten. Samen met de vaste kern van de Tempel rollen we het Labyrint van het Leven uit, en bouwen we gezamenlijk verder aan de Mantel der Liefde. Daarna mag je zelf ervaren hoe het is om hier door gedragen en beschermd te worden. 

De entree prijs is € 10,00, om de kosten te dekken van materialen en ruimte.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten