maandag 7 mei 2012

From the Unseen Worlds Krijgt nieuwe invulling vanaf 8 mei 2012Er gebeurt veel in de wereld momenteel, en ook al zien we het niet altijd gelijk, omdat het vaak persoonlijke ervaringen betreffen, al die persoonlijke ervaringen tesamen vormen een geheel. Dat geheel willen we (Finding Voices) laten zien, zodat je weet dat je 'niet de enige' bent. Zodat ook duidelijk wordt wat de rode draad is van een netwerk en een samenleving waarvan we allemaal deel vanuit maken, maar het niet altijd kunnen zien, omdat het zo individueel is. De individuele persoonlijke ervaringen maken we zichtbaar en collectief, het ongeziene wordt gezien. Herkenning, uitleg, weten wat er speelt, en dat het niet alleen in jouw eigen leven gebeurt, maar dat we er allemaal deel van uitmaken!

Iedere dinsdagavond op Finding Voices Radio, van 21.00 tot 22.00 uur.

Aankomende dinsdag 8 mei, beginnen we met de aftrap door te vertellen over wat wij meemaken en meegemaakt hebben, het gaat over persoonlijke groei, en hoe dat kan worden tegengewerkt, het gaat over de echo uit het verleden die ook wordt gehoord door het systeem, maar niet gehoord of gezien mag worden, het gaat over buitenaardsen die onder ons zijn, en ons letterlijk verlichting willen brengen en geven, en meer... In volgende programma's meer over engelen en deva's, abductees en hun verhaal, hooggevoeligheid, lichtwerkers in deze tijd, en in het verleden, wat is onze missie en visie nu eigenlijk, collectief en individueel; wat doet dat met ons, met onze emoties, en met ons gevoel, wat betekent het voor ons om die herinneringen aan vorige keren te hebben, etc.

De chat loopt mee. Zin om te reageren, of een eigen verhaal te vertellen, of heb je een vraag? Finding Voices Radio: From the Unseen Worlds, dinsdagavond 8 mei van 21.00 tot 22.00 uur. Tot dan!

Eventuele vragen of verhalen kun je sturen naar info@findingvoicesradio.com

Team  'From the Unseen World':

Jeroen Ghuijs
Monique Dusault
Joke van Melsen
William Melgers
Inez Verhagen

Als je wilt, mag je deze aankondiging delen met vrienden!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten