zondag 18 maart 2012

het SAS survival handboek | John Wiseman

Hoe herken je een giftige paddenstoel? Waar vind je eten en een schuilplaats als je plotseling een nacht in de natuur moet doorbrengen? Hoe verleen je eerste hulp? En wat moet je doen bij onweer?

Het SAS Survival Handboek is onmisbaar voor elke reiziger en buitensporter die niet voor onvoorziene situaties wil komen te staan. Van deze survivalgids werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Geheel geactualiseerd Met meer dan 500 illustraties en twee kleurenkaternenNieuw: survivalscenario’sVoor iedereen die houdt van actieve vakanties, trektochten en buitensporten.’ Reisboekhandel Pied a TerrePraktisch van opzet en ruim voorzien van duidelijke illustraties; hét standaardwerk voor survivallers! Hiking-site.nl

Over de dwarsligger®De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. 
Met zijn kleine formaat - 12 bij 8 centimeter - en lichte gewicht - gemiddeld nog geen 145 gram - is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen. 
ISBN/EAN: 9789049800093
Uitgever: Dwarsligger®

Geen opmerkingen :

Een reactie posten