zaterdag 10 maart 2012

2012 Wij helpen elkaar


2012 een beladen getal,een bewogen jaar, veel meer zal het universeel gezien niet worden, 

Voor velen zal het jaar voorbijgaan zonder ook maar iets aan verandering te merken. 
Voor weer anderen zal het een jaar van malaise worden, zo kijken ze er nu ook al tegen aan, weer anderen zullen hoge verwachtingen hebben en nog steeds denken rijkdom te vergaren.
Voor wéér anderen denken dat de wereld vergaat, het daadwerkelijke vergaan van de wereld zal niet gebeuren, wel aan de wereld zoals we die nu beleven in honger oorlog en geweld, daarvan zal het einde, dit jaar ingezet worden.

Maar voor iedereen is de verandering al lang bezig en zal bij 2012 ook niet stoppen, of je je dit nu realiseert of niet.


Het zal een jaar worden van grote eenheid, steeds meer mensen zullen zien dat het maatschappelijk model zoals het nu is niet kan blijven doordraaien en saamhorigheid zoeken bij gelijkgestemden, en die zullen er meer zijn dan je dacht.

Die gelijkgestemden zullen dikwijls van andere kanten komen dan we denken, probeer altublieft niet om mensen te bekeren en jouw kant op te krijgen, dát gaat het niet meer worden, het wordt uiteindelijk een jaar van niet meer voor jezelf zorgen maar voor elkaar, leven zoals het bedoelt was, zoals we geboren werden, één grote community waar winst geen belang meer heeft, waar we met zijn allen delen wat er is, soms iets meer, soms iets minder, een wereld zonder geld, zelfs binnen deze commerciele wereld met geld kun je dat al grotendeels realiseren help andere gewoon waar het nodig is, verwacht er niets voor terug, geef wat je niet meer nodig hebt gewoon weg, zet het niet op een marktplaats of zo, je wilde het toch al niet meer hebben, voor jou is het niets meer waard, en je vraagt er geld voor ?
Je maakt anderen die het nodig hebben erg blij , dat is niet met geld uit te drukken, en is de mooiste wederdienst die je kunt krijgen, een glimlach een zoen, een knuffel, én.... jij bent van je sta in de weg af.

Ouders, Broeders, Zusters, Kinderen.... we zijn er dichter bij dan je denken, er zal als je het ziet en wilt voelen Wél een grote verandering komen dit jaar, en we zullen anderen eens laten zien hoe het wél kan, niet door te preken maar door het te doen!!! IK hoop werkelijk dat dit visioen uitkomt..... 


Vind je weg via vele sites die intussen al met elkaar verbonden zijn zonder dat ze het weten, we streven naar één grote liefde en eenheid voor elkaar.


Laat ons werken aan een wereld gebaseerd op gelijke rechten,voedsel voor iedereen en een wereld zonder geweld, méér hebben we niet nodig, echt niet.


WIJ HELPEN ELKAAR

Finding Voices Radio

2 opmerkingen :