zaterdag 18 juli 2020

covid-19 test gevaarlijker dan je denkt

Dit is ENORM!!! De plek vlak naast het bot waar ze ′′een monster halen′′ voor de Covid-19 test heet je Blood-Brain Barrier. De Blood-Brain Barrier, of BBB, is een enkelvoudige laag rooster van cellen die samengevoegd worden door strakke kruisingen die de meeste stoffen buitenhouden en weinig stoffen in de hersenen toelaten, waardoor het je brein beschermt tegen zware metalen, bestrijdingsmiddelen en andere giftige stoffen die worden meestal buitengehouden. Het coronavirus gebruikt waarschijnlijk twee specifieke soorten cellen in de neus als toegangspoort tot het menselijk lichaam. Onderzoekers van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) hebben dat samen met Britse en Franse collega’s vastgesteld.

Het is de manier waarop vitale voedingsstoffen, zoals zuurstof, de hersenen bereiken.
Een brein wordt als lekkend beschouwd wanneer de Blood-Brain Barrier op een of andere manier in gevaar is gekomen. . Als de strakke kruisingen van cellen los of gebroken worden, wordt de BBB doordringbaarder en kunnen schadelijke stoffen lekken. Schadelijke chemicaliën en eiwitten kunnen de hersenen beschadigen die tot ontsteking leiden; met andere woorden, een lekkend brein is een ontstoken brein. Dan kunnen bacteriën & andere gifstoffen je hersenen binnenkomen en het hersenweefsel infecteren.

Bovendien hebben de reukreceptoren een slijmembraan dat de neuronen beschermt tegen gifstoffen die niet oplosbaar zijn in water. Het is een verdedigingssysteem dat vergif remt dat je misschien ruikt van de lucht in het verkeer bijvoorbeeld. Dit is misschien een manier voor de kwade agenda of niet zo professionele mensen om deze beschermlaag genaamd de olfactory epithelium te omzeilen en daadwerkelijk het risico op ziekte te vergroten.

Neem dit en voeg een besmette test toe en kijk wat je krijgt! CDC coronavirus testkits waren waarschijnlijk besmet, federale review bevestigt:https://www.washingtonpost.com/investigations/cdc-coronavirus-test-kits-were-likely-contaminated-federal-review-confirms/2020/06/20/1ceb4e16-b2ef-11ea-8f56-63f38c990077_story.html?fbclid=IwAR3tSFKx1jZqPU0NWDJfq9Eljp1Ko9gZ5sf-pnB2DCNUkP5X6YrHkxBE4

**** Meer symptomen van een lekkende Bloed-Brain Barrière (lange & korte termijn) zijn onder andere autisme, ADD, ADHD, hartziekten, auto-immuunziekte, neurodegeneratieve ziekte, beroerte, chronische vermoeidheid die niet opgelost wordt met rust, hypoxie, angst, stemming aandoeningen, depressie en andere geestelijke gezondheidstoestand zoals schizofrenie, aanvallen, geheugenverlies & cognitieve achteruitgang resulterend in Alzheimer of Dementie, onvoldoende bloedstroom naar de hersenen, abnormale hersenactiviteit! Bron:https://mindd.org/leaky-brain/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten