zondag 11 februari 2018

Mind Control Wapens: Intelligente Telepathie, Geluidsstilte Spectrum met spreidend geluid. - Tinnitus?

From The Sound of Silence – The Antithesis of Freedom Spectrum (SSSS) genaamd, die sinds het begin van de jaren negentig volledig operationeel is... Deze technologie werd gebruikt tegen Iraakse troepen die in januari 1991 tijdens de eerste Golfoorlog in Koeweit en Irak werden versterkt in diepe ondergrondse bunkers. De fysieke, emotionele en psychologische effecten van deze technologie waren zo ernstig dat honderdduizenden Iraakse troepen massaal werden ingezet zonder zelfs maar één schot te slaan tegen door de VS geleide coalitietroepen. De cijfers in het nieuws waren verbluffend: 75.000 en vervolgens 125.000 (of meer) Iraakse troepen zouden uit hun diepe woestijnbunkers komen die witte vlaggen zwaaien en op hun knieën vallen alvorens Amerikaanse troepen te naderen en letterlijk de laarzen of handen van hun gevangene kussen als ze de kans krijgen. Waarom zouden acht jaar oudgedienden van oorlogvoering in het Midden-Oosten (met Iran 1980-1988) zich zo gedragen? Eenvoudig. Ze werden onderworpen aan een technologie die zo extreem en onbegrijpelijk was dat ze plotseling werden gereduceerd tot het niveau van gehoorzame kinderen en zich dankbaar voelden om nog in leven te zijn in de nasleep van hun geestverruimende ervaring.

Deze technologie staat op het punt om, zij het op een meer subtielere manier, tegen Amerikaanse burgers te worden gebruikt in een zeer geklasseerde en verkapte operatie om de controle en manipulatie van de hele bevolking tot' compliance' met onze New World order overlords in gedachten te houden en te manipuleren. De technologie zal gebruik maken van een combinatie van HAARP zenders, GWEN torens, microgolftelefoons, en de snel te volgen bindende High Definition DIGITAL TV die uw huis binnenkomt via A) Kabel, B) Satelliet, C) HD TV' s, of D) die zo gemakkelijke "Digitale converterboxen" die de overheid zo ijverig is om u te helpen verkrijgen en te accepteren.
(intussen worden wereldwijd deze technieken toegepast in de media [JG])FromThe History of Artificial Telepathy

maart 1991

De ITV-nieuwsbrief "High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East" van 23 maart 1991 beschrijft een US Psychological Operations (PsyOps) tactiek gericht tegen Iraakse troepen in Koeweit tijdens Operatie Desert Storm. De manoeuvre bestond uit een systeem waarbij de subliminale geestverruimende technologie werd toegepast op standaard radiofrequentie-uitzendingen. In de nieuwsbrief van 26 maart 1991 staat dat onder de standaard militaire planningsgroepen in het centrum van Amerikaanse oorlogsplanningsoperaties in Riyadh "een ongelooflijk en zeer geclassificeerd PsyOps-programma met' stille geluidstechnieken' was". De kans om deze methode te gebruiken deed zich voor toen het militaire commando- en controlesysteem van Saddam Hoessein werd vernietigd. De Iraakse troepen werden vervolgens gedwongen commerciële FM-radiostations te gebruiken om gecodeerde commando's mee te nemen, die op de 100 MHz-frequentie werden uitgezonden. Het Amerikaanse PsyOps-team richtte in de verlaten stad Al Khafji een eigen draagbare FM-zender op met dezelfde frequentie. Deze Amerikaanse zender overstemde  het lokale Iraakse station. Samen met patriottische en religieuze muziek zond PsyOps "vage, verwarrende en tegenstrijdige militaire ordes en informatie".

Subliminaal was er een veel krachtiger technologie aan het werk: een geavanceerd elektronisch systeem om direct naar de geest van de luisteraar te' spreken', om zijn hersengolven te veranderen en meevoeren, om de elektro-encefalografische (EEG) patronen van zijn hersenen te manipuleren en kunstmatig negatieve emotionele toestanden te implanteren - gevoelens van angst, angst, wanhoop en hopeloosheid. Dit subliminale systeem vertelt een mens niet alleen dat hij een emotie moet voelen, maar laat hem ook voelen; het implanteert die emotie in zijn hoofd ". Het bewustzijnsveranderingsmechanisme is gebaseerd op een subliminale draagtechnologie: het Silent Sound Spread Spectrum (SSSS), soms "S-quad" of "Squad" genoemd. Het werd ontwikkeld door Dr. Oliver Lowery van Norcross, Georgia, en wordt beschreven in US Octrooi #5,159,703 "Silent Subliminal Presentation System" van 27 oktober 1992. Volgens literatuur van Silent Sounds, Inc., is het nu mogelijk om met behulp van supercomputers menselijke emotionele EEG-patronen te analyseren en te repliceren, deze "emotionele clusters van emotiesignatuur" op een andere computer op te slaan en, naar believen,"de emotionele toestand in een mens stilzwijgend induceren en veranderen".


From The State of Unclassified and Commercial Technology Capable of Some Electronic Assault Effects

We hebben een programma van psychochirurgie en politieke controle over onze samenleving nodig. Het doel is fysieke controle van de geest. Iedereen die afwijkt van de gegeven norm kan chirurgisch verminkt raken. Het individu kan denken dat de belangrijkste werkelijkheid zijn eigen bestaan is, maar dit is alleen zijn persoonlijke standpunt. Er is geen historisch perspectief. De mens heeft niet het recht om zijn eigen geest te ontwikkelen. Dit soort liberale oriëntatie heeft grote aantrekkingskracht. We moeten de hersenen elektrisch controleren. Sommige dag legers en generaals zullen worden gecontroleerd door elektrische stimulatie van de hersenen ".
Dr. Jose Delgado (MKULTRA experimenter die in 1985 een radiogestuurde stier op CNN demonstreerde)
Directeur Neuropsychiatrie, Yale University Medical School.
Congresopname nr. 26, Vol. 118,24 februari 1974


From Electromagnetic Mind Control

Elektromagnetische ziektetransmissie, ELF & Chemtrails

De fysica en techniek achter elektromagnetische ziekteoverdracht zijn beangstigend. Ziekten kunnen worden gereproduceerd als' ziektetekenen' in die zin dat de trillingen van een ziekte kunnen worden geproduceerd en doorgestuurd om geïnduceerd te worden. (Het hersengolfpatroon van hallucinogene drugs kan ook worden gekopieerd en verzonden door ELF golven om' visioenen' op te wekken) Als ziekten eenmaal in de lucht worden gespoten, zullen elektromagnetische golven die op de ziekte zijn afgestemd, met behulp van harmonische en subharmonische harmonische technieken, ze dodelijker en infectieuzer maken door het verzenden van bepaalde sterftepatronen bij de frequentie van ziekten.


Chemtrails over Sonoma, Californië 3 januari 2009

Chemtrails worden dagelijks overal in de VS (en ook in andere landen) in een wit knapperig patroon gespoten. Ze bevatten ziekten en chemicaliën die ons bewustzijn beïnvloeden. Ze kunnen apathie veroorzaken die werkt in verwarring met fluoridering van het water, maar ook aspartaam en drugs. Fluoride schakelt het wilskrachtgedeelte van de hersenen uit, waardoor de linker achterhoofdskwab wordt aangetast.

Fluoride en selenium stellen mensen in staat' stemmen te horen'. ELF golven veroorzaken verstoringen in de biologische processen van het lichaam en deze kunnen geactiveerd worden in de populatie zodra de ziekten vanuit de chemtrails in het lichaam worden gebracht.

Sommige chemtrails zijn geanalyseerd en hebben aangetoond spleten te creëren in ruimtelijke waarnemingen, het blokkeren van de interactie van verschillende aminozuren die betrekking hebben op hoger bewustzijn en om dopamine te verhogen in de hersenen produceren van een lusteloze, uit elkaar liggende toestand van lagere reactieve geest.

In principe is het doel is om het verschil te beslaan tussen het echte en het onrealistische en een deel daarvan zou in verband kunnen worden gebracht met de vele UFO-ontvoeringen die en-massa plaatsvinden. Honderden zijn op tafels gelegd en geïmplanteerd. Intelligentiebureaus zijn met elkaar in een liga achter deze onbruikbaarheid van de massa's tot zo' n punt dat ze niet eens terug kunnen vechten. Om ervoor te zorgen dat de daders kunnen doen wat zij willen, moeten de algemene "frequentie" van elk slachtoffer in een bepaald tempo onder de drempel van bewustzijn functioneren.

Zou dit deel kunnen uitmaken van een groter plan met mind-control zenders die de hele VS en Engeland bestrijken, slim vermomd als mobiele telefoon torens en bomen? Het vermogen van microgolftorens kan zo hoog zijn dat mensen kunnen sterven.

Een hersenen functioneren op bèta-niveau (meer dan 13 Hz) is geagiteerd en kan niet veranderen zijn percepties, als het kunstmatig wordt onderhouden door technologie aan die frequentie. Dit kan leiden tot meer lichaamselektriciteit in anderen, waardoor ze psychische krachten krijgen. Is dit gekoppeld aan de New-Agers claim van een stijgende 12-14 Hz Schumann Resonance, waardoor we naar de 4e dimensie? Stimulanten die wereldwijd worden ingenomen uit genetisch gemodificeerde cafeïneplanten, kunnen ook een impact hebben op de' global-brain' in de ionosfeer die onze hersengolven verzamelt. New-age-kanalen zeggen dat we in 4e dimensionale frequentie gaan. Ze' hoorden' de stem van een' ET' die ze vertelde.

Sommige "ETs" kunnen echter lokale jongens zijn. Stemmen in het hoofd werden geproduceerd in gevangenen in Utah-gevangenissen met behulp van Tesla-technologie. Elk van de gevangenen kreeg dezelfde boodschap van een ET. Vandaag de dag lijkt het gemakkelijk om zonder implantaten' stemmen in het hoofd' te produceren.

Een gevangene, David Fratus in Drapergevangenis, Utah, schreef in 1988:

Ik begon hoogfrequente tonen in mijn oren te ontvangen of te horen.
( Tinnitus ?[JG])

 Als ik mijn oren sluit... de tonen zijn nog steeds binnen en worden versterkt. Het is alsof ze geëlektrificeerde echokamers zijn geworden met de geluiden van binnenuit... Ik begon stemmen te horen in mijn innerlijke oren alsof ik naar een set stereokoptelefoons luisterde... met als eindresultaat dat ik nu mijn hersenen laat monitoren door een almachtige computergestuurde soort van gedachten lees- of scanmachine".

Honderden gedetineerden bij de Gunnison-faciliteit van de Utahse staatsgevangenis, en het staatsziekenhuis werden onderworpen aan dit merk van mind-control om het te testen. In het begin van de jaren zeventig werd dit naar buiten gebracht in de Utah Utah U. S. District Court, omdat gedetineerden die aan deze Tesla-wave mind-control in de gevangenis waren onderworpen, zonder succes hadden geprobeerd om terug te vechten in de rechtbank. De Universiteit van Utah onderzocht hoe Tesla-golven gebruikt konden worden om de geest te manipuleren in het horen van stemmen, het overheersen en implanteren van gedachten in de geest, het lezen van gedachten en het ontwikkelen van oogimplantaten.

Bron : https://richardalanmiller.com/

Links binnen het artikel verwijzen naar Engelstalige bronnen


Geen opmerkingen :

Een reactie posten