zondag 15 januari 2017

16 Jan 2017 - In Conclaaf met Manfred Kits van Heijningen bij Sundancer in ZwijndrechtPresentatie : Jeroen Ghuijs

Gast         : Manfred Kits van Heijningen
http://www.manfred.cc/   
http://www.populus.nu/

Aanvang    :20:00 uur

Het Afhankelijkheidscomplex

We leven in een geweldige tijd. Met de huidige en toekomstige technieken kunnen we werkelijk paradijzen creëren als we de juiste keuzes maken. Het Afhankelijkheidscomplex laat de wereld zien waar we nu midden in zitten en waar we naartoe gaan als we deze ingeslagen weg blijven volgen.

Je gaat de structuren zien dat we afhankelijk zijn of worden gemaakt van de diverse controlesystemen. We komen langzaam maar zeker in het Afhankelijkheidscomplex terecht, een spinnenweb van allerlei regels, wetten en belastingen waardoor we onze democratie, vrijheden en privacy aan het verliezen zijn. Je gaat zien dat grote gebeurtenissen zoals crisissen, oorlogen, massa immigratie bewust gecreëerd worden om onze samenleving te destabiliseren, om tot dit Afhankelijkheidscomplex te komen.


Documentaires, video’s, personen, actualiteiten programma’s enzovoorts wijzen ons op de problemen in onze samenleving. Zij houden ons een spiegel voor en laten zien dat we de verkeerde kant opgaan. Maar wat is er wezenlijk veranderd na de onthullingen van bijvoorbeeld Edward Snowden? We hebben de informatie gekregen, maar we doen er niets mee!

We moeten ons realiseren dat we niet in oorlog zijn met elkaar, maar met de controlesystemen van de elite die alles willen bezitten. De overheid is een verlengstuk van deze elite en is geen persoon met gevoelens, maar een robot, een systeem van wetten en regeltjes dat zo is opgezet dat we elkaar gevangen zetten en houden. We komen vanaf de geboorte in dit systeem terecht en worden zo geconditioneerd ten dienste van het systeem.

We krijgen een wereld voorgeschoteld van allerlei materiële zaken die we eigenlijk helemaal niet nodig hebben om gelukkig te zijn. Je komt er achter dat we elkaar langzaam aan het vergiftigen zijn voor materiële zaken. Wij zijn het consumptie-vee voor degene in de top van de afhankelijkheids- piramide.

Via het socialistisch gedachtegoed wordt ons een sociale illusie voor gehouden en hebben we niet door dat het hele systeem zo is opgezet om degene in de top van de Afhankelijkheidspiramide van dienst te zijn. We zijn zombies, een radartje in het grote geheel, zonder überblick. Door het ontbreken van dit ‘overzicht’ hebben we niet door dat we onszelf en onze medemens gevangen zetten en houden in het Afhankelijkheidscomplex.

In het begin zal het moeilijk zijn om bepaalde zienswijzen te accepteren, maar gaandeweg zal je de bevestigingen krijgen door dat je de wereld anders gaat bekijken. Je gaat zien dat we in een democratische illusie leven, een wereld waarin we in vrijheid denken te leven.
Het boek 'Het Afhankelijkheidscomplex' vertelt ons hoe we in dit Afhankelijkheidscomplex terecht zijn gekomen en hoe we naar een nieuwe samenleving kunnen gaan. 

Wegens Kostendekking moeten we helaas €5,- toegang vragen dit is incl 1 consumptiebon

Ben je benieuwd kom dan 16 Januari naar Sundancer in Zwijndrecht .
Stationsweg 43 Zwijndrecht (Nld)En natuurlijk ook te beluisteren op vrijdag 27 Januari om 21:00 via

Geen opmerkingen :

Een reactie posten