zaterdag 31 oktober 2015

Opname van Interview met Anniemiek Douw op 23 Oktober "In conclaaf Live" bij Sundancer te Zwijndrecht

Medium, Lichtwerker en paranormaal therapeut Annemiek Douw ontdekte een aantal jaren geleden dat ze veel verder dan voorheen van haar behandeltafel afstond als ze mensen behandelde, waardoor ze ging ontdekken dat zij zich tijdens een lang ziekbed zodanig had ontwikkeld, dat ze kon werken en waarnemen buiten de tot dan toe bekende zeven auralagen. Zo onderscheidde zij 21 auralagen, benoemde welke processen zich erin voordeden en bracht dit alles in kaart in haar eerste boek "De ziel in het licht van haar hogere auralagen".
Toen ze zich verder ontwikkelen, begon zij in nog hogere lagen werken en creëerde met behulp van haar gidsen, de gidsen van cliënten, hun overleden dierbaren, (aarts)engelen en allerlei andere lichtwezens - een geheel eigen werkwijze.
De door haar opgedane ervaring en kennis heeft ze samengebracht in haar
boek "De 40 lagen van de ziel ontsluierd". Cases uit haar eigen praktijk worden hierin afgewisseld met persoonlijke verhalen van haarzelf. 
In haar openhartig en in toegankelijke taal geschreven boek wil Annemiek Douw laten zien hoe iedere ziel zijn eigen levenspad kiest en hoe alle zielen tegelijkertijd met elkaar verbonden zijn. Ze wil ook laten zien hoe wij allen bij kunnen dragen aan het grotere geheel door eerst onze eigen pijnlijke stukken te helen.
Annemiek Douw is een begenadigd schrijfster en heeft een heldere en indringende stijl 
De vele cases zijn soms heftig en aangrijpend, maar worden ook met de nodige humor beschreven 
In dit eerste gesprek vertelt Annemiek meer hierover en ook over haar bewogen maar boeiende leven.,

Geen opmerkingen :

Een reactie posten