zaterdag 31 oktober 2015

1/11: duo-presentatie Peter den Haring en Johan Oldenkamp bij Sundancer.nl

1/11: duo-presentatie Peter den Haring en Johan Oldenkamp


Op zondagmiddag 1 november a.s. geven Peter den Haring en Johan Oldenkamp allebei een onthullende presentatie bij Sundancer inZwijndrecht, onder de rook van Rotterdam.

Peter en Johan hebben allebei een uitgesproken visie op nagenoeg alle zaken. Ze schrijven daar beiden boeken over, en ze sturen beiden regelmatig nieuwsbrieven rond. Ook doen ze allebei niet aan roken, alcohol drinken, blowen en gokken. Meer over Peter lees je op zijn website Peter den Haring.nl (link), en meer over Johan op zijn website Pateo.nl (link).

Programma
12:00 – 12:30 : inloop
12:30 – 14:30 : Presentatie PeterSpontane Evolutie
14:30 – 15:00 : pauze
15:00 – 17:00 : Presentatie JohanWaarachtige Psychologie
17:00 – 18:00 : uitloop

Adres
Sundancer, Stationsweg 43, 3331 LR Zwijndrecht, website: Sundancer.nl (link)

Er is een ruime, gratis parkeerplaats voor wie met eigen vervoer komt. En kom je met het openbaar vervoer, dan hoef je maar een paar stappen te lopen vanaf het treinstation van Zwijndrecht.

Deelnamebijdrage: vrijwillige donatie
Iedere deelnemer draagt vrijwillig bij aan zowel de zaalhuur als aan de compensatie voor beide sprekers. Daarvoor zullen bij de ingang drie donatiepotten worden neergezet. Voor de zaalhuur graag vooraf doneren. Voor de sprekers kan dit ook na afloop, indien de hoogte van deze donatie gekoppeld wordt aan de kwaliteit van beide voordrachten.

Aanmelden
Aanmelden via: 111 @ pateo.nl (zonder spaties). Kom je met meerdere mensen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.

Stoelen
De eerste 100 aanmelders hoeven geen eigen klap- of campingstoel mee te nemen.

Winkel
Beide sprekers zullen hun koopwaar uitstallen op een tafel.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten