woensdag 16 september 2015

24 september - In Conclaaf met Robbert van den Broeke Live bij Sundancer


Heb je altijd al een live radio uitzending willen meemaken?
Actief deelnemen als publiek? Zien hoe het achter de schermen er aan toe gaat? 

Geef je dan op voor de Live uitzending van Finding Voices locatie Staionsweg 43, 3331LR Zwijndrecht.

Presentatie : Jeroen Ghuijs
Gast              : Robbert van den Broeke
Het is niet zomaar dat u en de andere dimensies elkaar opzoeken. Alles heeft zo zijn reden in het leven. Probeer u volledig open te stellen vanuit uw hart en probeer vanuit een liefdevolle houding het subtiele toe te laten. Wees dankbaar voor wat u mag ervaren en dank God voor elke dag dat u mag bestaan. Weet dat uw bestaan een eeuwigheid kent en laat toe wat mag gebeuren en geef de spirituele energieën kans om u te bereiken. Het zal u raken, uw leven intens verrijken en u anders in het leven doen staan. Het kan u helpen zich in stilte op mij in te stellen. Ik neem u mee in mijn wereld en wens u veel liefdevolle en spirituele ervaringen toe. ben je nieuwsgierig: http://www.robbertvandenbroeke.nl/ en kom vanavond luisteren.Heb je vragen , meld je ook aan op de chat en maak even éénmalig een account aan op de Chatbox


In het vervolg In Conclaaf op Locatie in Zwijndrecht en mét publiek, toegang is gratis dus wie er bij willen zijn gelieve dit wel even schriftelijk te melden via mail op info@findingvoicesradio.nl je krijgt dan een persoonlijke uitnodiging voor dit evenement.
Sundancer beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid en ligt tegenover het Station Zwijndrecht dus makkelijk bereikbaar én gratis parkeren voor iedereen.

En natuurlijk ook te beluisteren via

http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten